Mar-Apr2011(160) Hai Ruxandra!!Bv Roxy!!Bv Happi!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

bbyasmi, ma bag si eu desi nu-s vreo experta in ale alaptatului..dar poate o parere nu strica..
eu zic sa nu mai folosesti pompa daca ai furia laptelui sau daca sanii sunt beton si tensionati si cu galme..cu cat mulgi cu atat se produce mai mult..de aceea e bine sa pui doar bebe la san ca el isi regleaza singur cantitatea dorita..
pentru a detensiona pe langa ce nu paote extrage bebe..comprese si sanii stransi cu ceva s idaca nu mai poti si nu mai poti mai apesi tu cu mana pe galmele respective si scoti asa manual cate putin lapte ..ca sa le ajuti sa se resoarba..te pup si succes

aaa, si inca ceva..mie mi se preau f mari pauzele de somn la bebe asa mic..cand povesteai tu programul lui din primele zile.. probabil pt ca primea mult laptic si somnul era pe masura..daca primea cate putin cate putin si el se trezea mai des si vroia titi..cam asa imi aduc si eu aminte din propria experienta..

mami de Vlad 09.04.2009 si s39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Deea ce acte iei cu tine???
Daca tot faci bagajul poate ne spui exact ce iei dupa tine si asa lenotez si eu...As vrea sa am si eu norocul tau cu Stefy cu colicii..dar am vazut la odiseea cealalta ca toate fetele sunt turbate din cauza colicilor...Bebii nu dorm,sunt maraiti,agitati...

Strumfy..tu ce ai facut ieri de te-a durut asa burta???Nu trebuie sa stai cu durere eu asa stiu..baga No-spa pana te calmezi si stai cuminte in pat...lasa plimbareala si treaba pt ca micuta tb sa stea acolo cuminte la termen..

Anaxena..Lavi este exemplul clar legat de greutatea lui bebe....Stii ca si ea se vaita la fel si pana la urma are un grasanel..Eu nu cred ca vei face un baiat mic..Din ce te-am vazut eu si tu avei burta tot cam ca Lavi...eu zic ca bebe este mai mare..Hai curaj mamico..iesi din butoi..Unde este fata optimista care am cunoscut-o??

Dorinut...Mai ai un picut..Spune-mi esti pregatita?Ai emotii??Nu ai terminat cu treaba??Sper ca ai reusit sa te odihnesti un pic..

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

nu ma pot compara cu lavi,ea a nascut la 39s eu nasc la 37s,plus ca la ea si Iasmina a avut 3700,era de ashteptat sa aibe si bb,Maria mea la 40s a avut 3400...asta e!!o sa fie mai slabanog!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 6 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

eu sunt binisor, multumesc fetelor care au intrebat..dar imi tot fac de lucru ca sa-mi tin mintea ocupata..sa nu o ia razna..timpul se scurge asa greu intre miscarile bebelinei..f rar o simt, abia o adiere doua pe zi si daca nu sunt pe faza le pierd si pe astea..astept ziua de joi cand ma duc iar la monitorizare si la doctor..
va pup

Miki, stai linistita draguta ca nu trebuie sa o simti mereu , poate si fetita ta , ca si a mea dorm mai mult, sunt mai lenese

hai ca mai e pic si ne tinem comorile in brate

fericita 39+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

eu sunt binisor, multumesc fetelor care au intrebat..dar imi tot fac de lucru ca sa-mi tin mintea ocupata..sa nu o ia razna..timpul se scurge asa greu intre miscarile bebelinei..f rar o simt, abia o adiere doua pe zi si daca nu sunt pe faza le pierd si pe astea..astept ziua de joi cand ma duc iar la monitorizare si la doctor..
va pup

Miki, stai linistita draguta ca nu trebuie sa o simti mereu , poate si fetita ta , ca si a mea dorm mai mult, sunt mai lenese

hai ca mai e pic si ne tinem comorile in brate

AMR CATEVA ZILE

yoni stiu ca asa e .. dar numai asa pot sa-mi inving paranoia..e singurul indiciu ca-i mai bate inimioara..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

nu ma pot compara cu lavi,ea a nascut la 39s eu nasc la 37s,plus ca la ea si Iasmina a avut 3700,era de ashteptat sa aibe si bb,Maria mea la 40s a avut 3400...asta e!!o sa fie mai slabanog!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 6 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

anaxena, ce conteaza daca e mai micut atata timp cat e sanatos ..te pup si iesi repede din butoi ..ca n-ai motive..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Astazi dimineata a nascut Cristina Ph un bebe de 3.190 grame si 52 cm. Mamica ne spune ca sunt foarte bine amandoi, desi bebe a venit cu 2 zile mai devreme decat era programat! Felicitari mamico! Bine ai venit pe lume bebe!

Felicitari mamico Roxy! Bine ai venit pe lume Anastasia!

Felicitari Happy! Bine ai venit fluturasule pe lume!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

STEFANAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NU MAI STA
MERGI LA MEDIC
EU ASA AM INCEPUT TRAVALIUL LA ANTONIA
SE NUMESTE IN TERMENI BABESTI CA ESTI INSEMNATA
DECI FUGUTA LA SPITAL
NU E DE LA NICI UN CONTROL
BEBE TREBUIE SA APARA

DECI HAIDE STEFANAAAAAAAAAAAA
AZI SAU MAINE NASTI

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

BRAVO ROXYYYYYYYYYYYY
UITE CA S-A ADEVERIT SI AI AVUT O NASTERE RAPIDA
SANATATE MAXIMA MICUTEI ANASTASIAAAAAAAA

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

CRISTINA_PH, FELICITARI
BINE AI VENIT BEBEL

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Hai Stefana! Hai Ruxandrada!Va tinem pumnii sa nasteti usor!

Nu am apucat sa citesc din urma, doar ce am dat sa vad si eu anuntul nasterii si atat am reusit sa vad ca Deea intreba de mine!Felicitari pentru intrarea in luna a 9a. Sunt rupta de somn, nu am dormit deloc azi-noapte, asa ca ma duc in pat si intru sa va citesc mai tarziu!

Dorinuta te rog sa o treci si pe Cristina ph pe prima pagina.

Gata, am fugit, abia astept sa va citesc, dar am ochii carpiti.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput