Mar-Apr2011(160) Hai Ruxandra!!Bv Roxy!!Bv Happi!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetelor, stiti ca ziceam sa dorm mult inainte de nastere ca dupa aia nu se mai doarme asa bine, etc, etc. Vreau sa va spun ca acum dorm mult mai bine decat inainte de nastere si o jumatate de ora daca dorm ma simt mult mai odihnita. Inainte de nastere dormeam ff superficial,,nu stiu cum...ma trezeam tot obosita si adormeam greu. Acum , chiar daca dorm mai putine ore, zici ca iau somnifere, asa bine dorm

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

happy felicitari!!!!!!!!!!!!

mada....am ntrat in extrema cealalta cu lapticul.... de la 20 tot pun prosoape calde si ma mulg.....si degeaba

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

yasmi, las-o naibii de pompa ca nu e buna acum, traumatizeaza degeaba mamelonul. Mergi la asistente si cere-le sa te mulga ele, neaaparat. Tu ai canalele infundate, chiar daca ti-a tot curs colostru tot infundate sunt, de aia nu curge nimic la pompa. Ca sa fie desfundate tb sa tasneasca laptele ca la stropitoare, nu doar sa curga pe san in jos. va dureroasa operatiunea dar in max 2 zile esti ca noua
Apropos, cand te externezi?

pupici, sa ne ti la curent

PS: Mie mi-au aparut 2 vergeturi mici pe sanul drept si ma mananca pelea de pe el rau, cred ca ma mai molipsesc cu cateva . Daca in sarcina nu a aparut nici una, apar acum

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Mada dar asa cuminte a fost si Cristi??Caci cu asta mica tot sa fii mamica..mi se pare cumintica din ce povestesti tu..Nu are colici inca???Tu ce folosesti pt colici pt ca am vazut fetele de la cealalta odisee ca incearca diferite remedii si nimic...

Mai linistit oarecum cu operatia...si mie imi est teama ..data trecuta nu m-a durut deloc dar nu am fost taiata si pe uter..Cand a trebuit sa ma ridic in picioare am ametit..dar a fost bine pt mine ca m-am mobilizat si mi-am revenit rapid

Iasmi..curaj..tb sa vina!!!

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada maine ma externez :( si unele tasneste din altele curg :((
mada, la pompa a iesit aproape 3o ml acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada nu mai e burtica...., ca eu as dormi si acum dar nu-mi gasesc pozitia, bb sta cumva pe orizontala cu picioarele in dreapta si cu capul in stanga jos si isi ridica funduletul in sus si-l misca dintr-o parte in alta ... daca stau pe dreapta se impinge in picioare si ma doare rau... daca stau pe stanga se supara si isi ridica fundul in sus... si mi se face burta beton... si daca dorm pe spate ma doare spatele... dar mor de dragul ei cand face valuri cu spatele si funduletul...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 34+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput

lalely pa tocmai aia e....a vent prea mult dintr-o data...bb are ictor si nu suge...eu ma chinui cu pompa si ma mulg... sanii si-au mao dat drumul dar pana dimi iarasi vor fi bomba

Mergi la inceput

Ailed tu nasti normal sau cu cezariana???
Am vazut ca o sa nasti la 38 de saptamani..eu habar nu am cand..numai acasa sa nu ma apuce caci daca este in cursul zilei pana ajung la capitala..nasc naiba in masina..

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Yasmi ce pompa ai???
Cum naiba nu merge..ca pana maine dimi esti full....

Eu tocmai de aia vreau sa-mi cumpar pompa sa nu patesc asa..dar daca zici ca la tine nu are efct poate o iau si degeaba...

31+ David

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

lalely...avent este pompa...pai cel mai bine e sa suga bb....solutia cea mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lalely tb sa fac cezariana , ca mai am doua, si dr a zis ca dupa ce implinesc 38 de sapt ne taiem... joi /vineri aflu cand... si imi pun si eu amr -ul in zile

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 34+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput