Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

E treaba buna cu cerealele. Noi am marit cantitate la 4 lingurite(uscate, pana la preparare) si cred ca ii tin de foame, ca i le dau pe la 8.30 seara si se mai trezeste pe la 1.30-2, apoi pe la 5. Partea dificila e ca trebuie sa ma mulg ca i le fac cu LM si e cam greu. TOT RESPECTUL CELOR CE FAC ASTA PENTRU MESELE OBISNUITE ALE COPIILOR!!!
edit: cerealele ce i le dau eu se servesc ca piure, nu se pun in biberon, i le dau cu lingurita si ii place ffff mult, din bibe nu vrea nici macar ceai.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

eu ma gandesc de pe acum ca voi avea o pb legata de consistenta supei...cand si cum stiu cat de apoasa/groasa sa fie? am eu o pb cu inecatul...

Mergi la inceput

da mari si mie mi-a spus doc ca sunt doua tipuri de cereale, cu lapte si fara lapte. cred ca mi le-a recomandat pe cele cu lapte inclus ptr confortul meu.
ma mai gandesc de care iau

Mergi la inceput

ma invatati si pe mine cum este cu albumul comun, poze si semnatura
please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

multumesc doina si summertime!
doina, voi da, sunteti in grafic, dar noi nu prea! o sa incep cu cerealele doar, cateva zile si apoi treptat si cu supita!

edit: eram cu piciu in brate si tastam tot cate un cuvant si intre timp mi-au mai raspuns si office si mariuk! voi ce cereale folositi? denumiri pls!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

ADELINA, milupa bio, pentru 4 luni+...sunt doar de orez, dar se gasesc si cu orez si vanilie.
Ma pun sa fac un nou capitol.

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Nestle orez si se prepara cu lapte. Am avut de la Humana care se prepara cu apa dar nu imi placea gustul (eu gust orice inainte sa ii dau fetei)Am auzit ca si orez cu roscove e bun dar inca nu am luat.

Mergi la inceput

E gata capitolul nou

Poze Vlad

Mergi la inceput