Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

doina, mersi
noi si pe ala de la 2 luni l-am facut in saptamana dinaintea implinirii lunitelor!
emylia, eu ii fac doar ce este obligatoriu!
mariuk, nu creeeed ca are putza
donna, nu ne mai face poftaaa

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mai, vreau si eu ceva bun, imi faceti pofta. Insa n-am chef sa stau deloc la bucatarie, zilele astea vreau sa ma relaxez (daca oi putea). Sotul e plecat la un curs pana vineri, pe Bia am trimis-o la mama (care sta langa gradi si o duce si o aduce) asa ca-s singura cu Darian acasa. Pe de o parte n-am grija altora, pe de alta parte daca Darian nu doarme, aia sunt...n-am cui il pasa deloc...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

e bine ca ati reusit sa va ocupati si de desert, arata foarte bine tot ce ati pregatit. Eu m-am trezit cu o mare durere de cap si cred ca ma voi si culca cu ea,dar am reusit sa fac o ciorbita, ca vine tati flamand.
Citind toata povestea cu diversificarea incep sa inteleg ca vin niste zile tare dificile, este mult mai comod cu lapticul la purtator.
pup

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
http://picasaweb.google.com/ancamak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

fetelor, cu ce cantitati de papicaa sa incep?o lingurita, 2? si tot cresc, sau mai mult? offffffffffff...nu ma pot hotari daca sa incep cu supica sau cu cereale sau cu ambele!bang]

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Adelina si eu am intrebat de cereale, daca sa-i dau. Si mi-a spus ca inca nu e nevoie pentru ca Matei are 7 kg si 6,600 cm, deci este in grafic. Plus ca el doarme destul de bine noaptea - adica se trezeste pe la 2-3 sa pape si apoi pe la 7-8.
Nu cred ca e indicat sa le incerci pe amandoua.
Succes!!!

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/ZiuaMea?authkey=Gv1sRgCLHE0ayI3tSXMg#5576527918362979410
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

fetelor, cu ce cantitati de papicaa sa incep?o lingurita, 2? si tot cresc, sau mai mult? offffffffffff...nu ma pot hotari daca sa incep cu supica sau cu cereale sau cu ambele!bang]

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

eu zic sa incepi cu cerealele, nu au ce sa-i faca rau, mai ales ca cele de 4 luni sunt de fapt orez praf. la orice aliment incepi mai intai cu o lingurita din cate stiu eu. dr mi-a zis la supa sa-i dau prima data 25 ml supa zeama, apoi 50 ml si din ziua 3 piure.

la cereale e mai usor, ca le faci cu lapte si pui in lapte prima data o lingurita de cereale, apoi doua

mai departe nu mai stiu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

adelina, eu, la recomandarea doc, voi incepe cu sucul de fructe, incepand cu o lingurita / zi si crescand progresiv cu cate o lingurita, pana ajung la 100g/zi. sucul il voi da la masa de la ora 10
dupa 1 sapt, la masa de pranz ii voi da supa de morcov, la fel, cate o lingurita, crescand progresiv
dupa 2 sapt doc mi-a recomandat sa incep sa-i dau cerealele fara gluten, la masa de la ora 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor! Lui M nu i-au facut grupa sangvina in maternitate (asta dupa ce am platit si o caruta de bani la nastere). Ma gandeam sa o fac acum la vaccin. O fi bine?

Ade, si noi tot cu cereale am inceput! Pentru inceput o masura la un bibe!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emylyya spune:

dupa 6 luni mi-a spus ca vom vorbi de iaurt, branzica, etc
ca cereale, mi-a recomandat deocamdata cele cu orez, porumb si tapioca, cu lapte inclus, iar pe cutie sa scrie 4+

Mergi la inceput