Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
selenar spune:
Eu zic ca ar fi scris ei in prospect daca era sa expire la n saptamani VIgantolul, asa cum scrie la vit D3 romaneasca. Nu e in interesul lor sa ascunda asta, ba dimpotriva.
Eu am schimbat sticluta de Vigantol doar de 2 ori pana acum, ca asa mi-a venit mie, dar nu ca expira.
summertime, cum ai dat marul? Adica in ce cantitati ai inceput?
Mari-Mariuk spune:
Vigantolul stiu si eu ca se da mai mult timp, ca e imbunatatit si nu expira repede. vitamina D3 e valabila doar 20 zile de la deschidere.
Am pus poze noi
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
tanamera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv 'neata! cam tarziu dar asta este Tanamera,m-ai bagat in ceata. Pai eu fierb apa plata si pentru ceai,lapte,cereale (nu prea des,caci ii dau rar completare) caci asa ne-a zis in maternitate. Voi nu fierbeti apa plata? doar o incalziti? Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10) poze februarie |
Eu apa pentru lapte o fierb intre 5 si 10 minute,dupa care o las sa ajunga la temperatura optima pentru prepararea laptelui si o pun in termos.Cand plec de acasa ii prepar formula cu apa Dorna doar incalzita.Am inteles de la fete ca si apa Devin e buna pentru bebelusi.
selenar spune:
citat din mesajul lui doina_1984 Si noua ne-a zis sa-i dam vitamina D3 o luna si apoi o luna Vigantol si tot asa. Ne-a dat si o schema pt diversificarea care chiar mi se pare ok, adica asa cum ma gandeam si eu sa incep - cu supica de morcov. O sa incep diversificarea dupa 5 luni, chiar daca el papa mai putin mi-a zis ca important este sa ia in greutate si sa fie vioi. Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010 https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722 |
Doina, ati fost la Dumbrava? Ea v-a dat schema de diversificare? Poate ne scrii si noua, daca ai timp. Noua ne-a zissa incepem cu suc de morcov si mar. Acuma...astept sa se faca burtica bine (incepusem si mergea bine, cam 10 zile a mers bine, apoi s-a stricat...n-o mai iau de la capat).
LoraG76 spune:
Mariuk, e tare dragut Vlad! Adelina ii da un pupic!
Eu am fiert o singura data apa plata si arata asa rau ibricul dupa, ca am aruncat-o. Prin urmare, am fiert apa de la robinet. Acum nu-i mai fierb, ii fac cu apa plata laptele, la temp. camerei sau o incalzesc f.f. putin.
Si eu refuz sa merg la bulgari...mai mult din cauza de romani (unii, nu toti) care merg acolo. Iar imaginea romanilor care se inghesuie la mancat si baut de parca n-au mai vazut asa ceva imi provoaca....no comment. De aia refuz sa merg, nu ca am ceva cu bulgarii. As merge, insa, la munte la bulgari, cred c-o sa incerc o data varianta asta.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
Buna mamici si bebici
Ieri am fost la vaccin. Raisa a plans mititica de mi se facuse mila de ea. Dar per ansamblu a fost bine. nu a facut febra si la 2 ore dupa vaccin era chiar vesela
Are 64 cm si 7100g
Poze Raisa
doina_1984 spune:
Selenar, da, am fost ieri la Dumbrava si mi-a dat o schema pntru diversificare. O sa o postez si aici dar nu pot acum ca stau cu gogosica pe picioare (nu vrea sa doarma) si nu o am in apropiere.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722
LoraG76 spune:
Bai, frate, e fenomenala fie-mea asta mica. A dormit iarasi 10 minute... Cat mi-am incalzit eu ciorba si am scris un mesaj pe forum, acum gata...e treaza. S-a trezit la 7.30, a dormit o data 15 min. si acum inca 10.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
adelena spune:
citat din mesajul lui selenar summertime, multumesc! Ce cereale ii dai cu mar, din alea cu lapte sau fara? Eu i dau seara catevalingurite de cereale Burtica sanatoasa de la nestle, sunt doar orez cu morcov, se adauga in lapte apoi. Deocamdata nu am observat sa il stranga la burtica si mi-a fost teama sa ii dau mai multe, ca sa nu ii faca mai rau. adelena, or fi mai bune cele cu orez cu roscove decat astea care sunt cu morcove? Mi-e rusine sa zic, da' eu nu stiu ce-s alea roscove, de aia n-am luat... Multumesc de raspunsuri Elena & Vlad (6.09.2010) |
se pare ca roscovele ajuta tot la inchegat burtica. ti-am spus ca pe baietelul cel mare l-au ajutat cand au foast probleme.
ancamak spune:
din punctul asta de vedere sunt o fericita.Acum stam usor ridicati si incercam sa ne prindem piciorul.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
http://picasaweb.google.com/ancamak