Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
adelena spune:
Si eu stiam, adica asa mi-a spus dr., ca vigantolul e valabil doar 3 saptamani.
Pentru lapte folosim apa plata doar incalzita, iar pentru mancare apa de la robinet.
Ionela -am vaccinata!
Mari, vazut Vladut, placut tare mult!
ana_25 spune:
Eu fierb apa pt lp. Dar voi de ce nu fierbeti? Nu e bine,sau de ce??
Ionela pupam pe Raisa vesele si vaccinata!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
doina, si eu sunt interesata de schema ta de diversificare!
ionela, vaccinatul Darius o pupa pe vaccinata Raisa! da doamne sa scape aman2 fara reactii!
mariuk, e dulce rau "fetita" ta
Lora, cred ca Adelina i-a trimis somnul lui Darius ca azi a rupt cat a dormit!doar cate o ora sta treaz si iar doarme! ca tot ma plangeam eu ca nu doarme ziua!
Ana, zicea tanamera ca cea plata nu e bine s-o fierbem din cauza mineralelor!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
emylyya spune:
ziua buna si de la noi
cred ca ati vorbit deja despre acest subiect, dar incerc si eu
voi vaccinati si prevenarul? noi am facut si rotarixul si luna viitoare vom vaccina prima doza de prevenar
emylyya spune:
am vazut ca vorbiti de diversificare
eu alaptez exclusiv la san si pediatra mi-a spus ca pana la 6 luni nu este cazul sa divesific. insa, la insistentele mele (matei saliveaza la orice mancam noi) mi-a spus sa-i dau deocamdata suc de fructe si supa de morcovi cu albitura
sunt curioasa cum ne vom descurca si eu si el, ca incepem de maine
doina_1984 spune:
Adelina, daca imi da voie gogosica, azi o sa o scriu
Tu de ce i-ai facut vaccinul acum? Noi il facem la 4 luni si 2 saptamani ca pe celalalt l-am facut la 2 luni si 2 saptamani.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722
Mari-Mariuk spune:
baaaaaiiii...copilul meu are putza!!! o sa fac o poza cu el gol si o sa postez aici, sa vad daca apoi mai aveti curaj sa spuneti ca seamana cu o fetita dupa ce veti vedea ,,bijuteriile'' lui
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
donna79 spune:
Hello!
Am intrat sa va ofer o gustare de dupa-amiaza compusa din briose cu mere si scortisoara abia scoase din cuptor si o ciocolata calda.
.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
donna79 spune:
Acum ma duc sa ma prabusesc in pat... vuvuzela mea a dormit fix 25 min, cat s-au copt briosele iar acum urlaaaaa...
MARI, lasa bijuteriile baiatului sa ramana secrete! poate afla cand va creste ca le-ai facut publice
.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/