Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
oramona spune:
Lora, iti sta bine cu noua tunsoare , iar fetele sunt obsolut superbe. Da, la Ilas mergem la Antares. Avem prog facuta de 3 saptamani , cred. SAptamana trecuta am fost cu cea mare, ca v-am povestit ca nu vrea sa manance nimic si acum cu piticul, sa o vada, control lunar.
Am vazut pe fuga toate pozele postate, dar din pacate nu am avut timp de comentarii, dar toti copilasii sunt superbi.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
camy81 spune:
ORAMONA-si ce ti-a spus doctora in legatura ca nu vrea sa manance cea mare?
si eu ma confrunt cu aceeasi problema cu A
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
POZE
oramona spune:
Anorexie, mi-a dat sa- i facem o serie de analize, dar nu crede ca ar avea vreo problema medicala. Am citit si pe net si o sa cautam un psiholog, poate se rezolva problema. Ei nu-i place nimic, nu-i trebuie nimic, nici o jucarie , nici o distractie , numai sa nu manance, daca incerc sa-i dau eu zice ca-i mult si i se face rau. Sa o vezi cum musca dintr-o feliuta taiata dintr-o maslina de 10 ori si mesteca 5 min pana inghite. Sper ca cea mica sa nu-i urmeze exemplu.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Urmez exemplu dat de Office si mai scriu un mesaj:
la pitica trebuie sa-i dau biotics pe ca are scaute moi cu mult mucus. Bun, dar ea bibe nu vrea deloc, deloc asa ca doc mi-a zis ca pot sa-l dizolv si numai in 10 ml si sa il dau. Fierb eu putin o cana ieri, strang putin de san si scot cam un sfert de canita, nici nu stiam ca la ora aia tarzie am asa mult laptic, bucuria mea ca nu a trebuit sa sterilizez pompa si sa incerc. Dizolv pliculetul , pun fata in scoica si sa-i dau lapticul cu lingurita. Eu ii dadeam, , ea scuipa tot. Am culcat-o pe pat si sa repet operatiunea. Dar ea tinea lapticu in gurita si-l scuipa apoi. Asa ca ii dadeam o lingurita, ii dadeam sanul sa suga ca sa inghita, ce mai, parca eram la circ. Mi-e teama de diversificare, cred ca noi vom fi pe pireuri si supe groase , ca sucuri si supite lichide, nu prea vad um. Na ca m-am intins.
Bianca-Elena spune:
selena daca bea ceiuti ii poti da de menta,linisteste stomacelul.
Oramona,poate o sa-i placa diversificarea,alt gust ii incanta de obicei si mai ales lingurita.A mea cand ma vede cu lingurita in mana deschide gurita fie ca ii dau ceva sau nu,e asa amuzanta.
Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/5Luni#
idalis spune:
camy se vad pozele....foarte "mumoasa" papusa!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
selenar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca-Elena selena daca bea ceiuti ii poti da de menta,linisteste stomacelul. Oramona,poate o sa-i placa diversificarea,alt gust ii incanta de obicei si mai ales lingurita.A mea cand ma vede cu lingurita in mana deschide gurita fie ca ii dau ceva sau nu,e asa amuzanta. Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010 https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/5Luni# |
Multumesc..cu ceaiul e alta problema. Nu vrea nicium, am incercat si indulcit cu zahar la fiert, si cu fructoza, degeaba. Cred ca ne putem lua de mana cu Elena ta, oramaona . Ieri am incercat sa-i pun nitel smecta in ceai de menta, si s-a uitat la mine urat toata ziua, si la lapte s-a uitat urat.
oramona, noua pt mucus ne-a dat Protectis. E tot probiotic (ca si Biotics) si se dau 5 picaturi, intr-o lingurita, cu LM eventual. Eu ii dau lui Vladut de 10 zile, deocamdata nu se vede nici o ameliorare. Cred ca e aceeasi problema ca la tine si la noi, scaune moi cu mucus. Poate ne mai impartasesti si noua ce ati incercat voi, caci la medicii la care am fost nu ne-a rezolvat nimeni.
Va pupam si fug la baiat, ca pleaca tati la servici!
office spune:
'neata!
voi stiti grupa de sange a bebelusilor?
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
ancamak spune:
Daca mama are A2 si tatal A2, m-am gandit ca si piticu are la fel
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
mihaelka77 spune:
A2 negativ ca si parintii. I-au facut analizele dupa nastere si era si grupa sanguina si RH-ul.
Buna dimineata.