Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Mari, ca mi-am adus aminte imi permit o gluma: ascunde oala cu ciorba

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA FETE

Pai mai fetelor voi vb de vacanta si la noi e o zapada de parca vin sarbatorile de iarna nu primavara,offff pe can am crezut ca am scapat de iarna iar a venit

Donna da C are ochisori albastri(ai lui tati) si A ii are caprui (ai mei) sper sa ii ramana la C albastri si sa fie bruneta sa se topeasca baieti dupa ea
Deci sa inteleg ca se vad pozele la semnatura ?

MARIII pt. cafeaua cea gustoasa

bebelusilor sarbatoriti azi

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Buna dimineata si de la noi!

ankamak - ce e ala microadenom de prolactina? La multi ani micutului taru Andrei!

Fetele, voi supa de legume o faceti cu apa plata?
Ma tot gandesc sa ii fac si eu supa de morcov macar lui Vladut. La el kk e tot moale, dar e de 2-3 ori pe zi, asa ca asteptam sa se treaca. Pe mine ma innebuneste, desi dr zice ca e normal si saastept. Stiu ca nu se incepe diversificare pana bebe nu e bine la burtica, dar parca supa de morcov e recomandata la diaree, poate il mai strange la burtica. Voi ce ziceti?

Adelina, v-am trimite grame, dar cu toata perioada asta de scaun moale (de mai bine de 10 zile de-acum), cred ca a si slabit puiutul, daramite sa mai ia in greutate.

Va pupam si va dorim o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cica ar fi o mica formatiune pe glanda care secreta laptele.Prolactina reprezin#259; un hormon sintetizat depozitat si secretat de lobul anterior al hipofizei (glanda endocrina situata la baza creierului) -, ale c#259;rui valori sunt controlate de dopamina (substan#355;#259; chimic#259; produs#259; de creier), fiind prezent īn cantit#259;#355;i mici atāt la b#259;rba#355;i cāt #351;i la femeile negravide.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Mari, ca mi-am adus aminte imi permit o gluma: ascunde oala cu ciorba

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Nuuuu, mamaita asta e mama mea nu soacra...asta i-ar da friptura daca ar putea (ca e mai de la tara, nu prea asculta ea de sfaturile altora decat atunci cand ii ajunge "taisul" la os)
Vacanta...cam greu...daca mi-e dor de munca e doar ca puteam pleca in multe excursii...acum mai stau si pe acasa
LORA, place la noi noul tau look dar mai mult ne place joaca fetelor!
RADU-MIHAI, felicitati pentru intoarcerile pe burta!
CAMY, da se vad pozele!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

selenar,mai bine fa-i mucilagiu de orez daca nu ai inceput diversificarea,e mai sanatos in prima faza apoi urmeaza morcovul si alte mancaruri,parerea mea.
Eu ii fac supa cu apa plata nu am incredere in apa de la robinet.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/5Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Scuze ca nu scriu mult, ca tipa.

oramona, am vazut ca mergeti la pediatru. La Ilas? Unde-i de gasit azi, ca vreau si eu s-o sun sa merg.

revin.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

ankamak - cum ti-ai dat seama? la echo sau se simte? Intreb de curiozitate.

Bianca - multumesc frumos, am incercat cu orezul, dar nu-l primeste sub nici o forma. Am incercat sa-i fac si LP cu zeama de orez, si nu mai primea nici ala, nu stiu cum isi dadea seama, ca mie mi se parea ca nu altereaza gustul deloc. Cu mucilagiu la un moment dat a si varsat, si-a facut greata. Am sa mai incerc si astazi, ca de cateva zile n-am incercat, poate avem mai mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Se depisteaza numai prin analize de sange. Poti cauta diverse informatii pe internet despre simptome. In general analiza se face de catre doritoarele de bebei, deoarece o valoare mare a prolactinei duce la infertilitate si cicluri foarte neregulate( eu asa am depistat)

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
MARI SI ORAMONA saru-mainile pt cafelelele si pt omletica!
La multe lunite si anisori LAURA ELENA, TUDOR MIHAIL si ANDREI IONUT!!!

Si eu ii fac supica de legume cu apa plata. Nu pun de la robinet.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput