Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 18
bambi_bv spune:
Multumesc mamicilor pentru urari!
Mie inca nu imi vine sa cred ca au trecut 7 luni...Sa fiti si voi sanatosi alaturi de noi, cu mai putini muci si cu locuri la crese (daca aveti nevoie)!![]()
Matei a hotarat sa nu mai fie bebe cuminte, pana acum doua nopti dormea de seara pana dimineata, acum a inceput sa se trezeasca la 4-5 noaptea.Si eu nu reusesc sa ma prind daca nu ii mai ajunge LM (pe care il mananca doar dimineata si seara) sau incep sa il sacaie dintisorii (nu avem inca niciunul si nici nu mi se pare ceva suspect la gingii) 

...off...mi-ar placea cateodata sa stie sa spuna ce nevoi are...
Si totusi...timpul trece prea repede...
In privinta jucariei preferate, Matei are o pasiune pentru pachetele de servetele umede, asa ca i le-am pastrat pe cele care s-au golit ![]()
Va pup mamicilor de delfinasi si va multumesc ca m-ati primit in randul vostru!
eladea2005 spune:
asa arata o camera de baieti...:))
si ca tot discutam de obiecte preferate de joaca...;)
dar totusi am si jucarii...:))
si Rila Iepurila...:))
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
baby78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Matei Alexandru de bambi_bv Nectarie de larissa Luana-Maria de angharad [/center] |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
paula_m spune:
Eladea, ce de jucarii aveti!!! Poti sa deschizi magazin de jucarii
. Noroc si al 2l lea copil e baiat, ca asa se poate juca cu gramada de masinute a lui Eric, ca daca era fata, nu stiu unde mai puneai atatea papusi si casute si ce mai tb pt o fetita...
Si era si ordine in camera, tu ai copii cumintei si frumusei. 
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
crissteo spune:
Andreea, ce frumosi printisori aveti! Abia astept sa stea si Berti sa stea in fund ca voinicul tau si sa fie si Teo mai increzator ca se pot juca impreuna. Acum imi spune, pai nu vezi, imi baga toate jucariile in gura si nu stie sa prinda mingea. Si Berti e tot cu gura pana al urechi cand il vede pe fratesu.Sunt minunati!
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
La multe lunite sarbatoritilor de azi.
Noi ne plictisim groaznic. Ma refer mai ales la pitic. Am incercat sa-l scot putin afara. Voiam sa stam cam 15 min. Erau copii si m-am gandit ca se mai uita si el, mai socializez si eu, dar minic. Nu am stat 5 min ca a inceput sa se foiasca in brate si apoi sa planga. Asa ca am intrat in casa. Uf. Nu mai vine odata primavara asta.
Rodyka imi place de Isa. Are asa o atitudine...Ca si cum i-ar face baietelului o favoare ca il lasa s-o sarute.![]()
Racusor www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-set-cuburi-din-plus~p-8404728.html" target="_blank">acesta e site-ul.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
bambi_bv spune:
eladea am ramas muta cand am vazut camera baietilor!E super!O gramada de jucarii si chiar foarte multa ordine!NOTA 10 pentru baietii tai!
Fetelor, cum imi activez PM?
Am inteles ca inca nu pot primi PM si as vrea si eu cateva detalii despre adresa comuna de mail si despre contul de FB.
eladea2005 spune:
paula, criss,bambi..
...
la noi 'cumintenia' inca tine , asta pt ca Filip e inca mic, nu umbla, nu trage, etc....
dar presimt ca pluteste in aer miros de razboi mondial in curand...
eric nu e la varsta la care sa accepte usor sa imparta cu cineva ceva, mai ales jucariile...in rest il dragaleste, il pupa, il iubeste, dar totul pana la jucarii..
tre sa ducem multa munca de lamurire de aci incolo...uff...![]()
aaa...si camera era 'in ordine' ca facusem eu loc sa-l pun pe filip si am indepartat toate posibilele pericole din calea lui, ca el testeaza totul cu gurita...![]()
doamne-ti multam' vorba aia ca am 2 baieti...ca alt loc d ejcuarii nu mai am si sincer imi era si groaza de treaba asta...macar asa, jucariile raman din generatie in generatie...
deja Filip se jaoca cu unele jucarii care erau ale lui eric...
nu inainte de a-l asigura pe eric ca acele jucarii sunt jucarii de bebelusi(asa accepta mai usor sa i le lase si lui filip...
)
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
baby78 spune:
eladea2005 ai 2 baieti superbi si par a se intelege tare bine...
pentru rila iepurila...Tare haios este cu dintisori
Abea astept sa ii iasa si strumfului meu dinti
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
giorgia23 spune:
Racusor i/am luat o bricheta mai deosebita ca face colectie...plus o seara romantica daca ne lasa Antonia![]()
Eladea ai 2 baieti absolut superbi
....si mi se pare ca Filip cam seamana cu Antonia![]()
Gata am terminat blatul pt tort...urmeaza sa fac crema si sa/l umplu si ornez...am adormit si pitica care a fost cam maraita
Si am pus cateva poze noi https://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Februarie2011#

Matei Alexandru