Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana_Theo spune:
Andreea imi place camera baietilor. Si chiar aveti o multime de jucarii. Este tare dragalas Filip.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
minge de la vtech avem, am vazut ca au mai multi delfinasi. Larisei ii place, se joaca cu ea. cubur avem niste ieftineli, care inca nu le baga in seama prea mult, o sa ii luam mai incolo in schim de curand a descoperit o alta jucarie - e de la fischer price- forme de prajituri cred ca ii zice; e pt copii putini mai mari, trebuie sa potrivesti forma respectiva si iti zice fie numele formei, fie numarul. In schimb acum Larisa este fascinata sa ridice capacul si sa isi scoata singura de acolo formele, le roade, le arunca, apoi eu o invat sa le puna la loc si iar si le ia...si tot asa. Daca te uiti pe net, o sa intelegi ce zic Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
se numeste supriza formelor de biscuiti..galbena cu capac mov?!
chiar i-am zis la Marius ca am vazut jucaria asta si e tare faina
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
cristina, nu mama, nu dau carne si ou deodata..cartof am vrut sa zic scriu
laurica, eu zic sa astepti cu vaccinul inca o sapt.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Acum vreau sa-i comanda si eu surpriza formelor de biscuiti. Ce alte jucarii mai au succes al voi, daca tot comand ceva sa mai iau. Oana tu vrei ceva de www.toybox.ro/" target="_blank">aici, daca tot comand? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 7 |
ma uit acum...sper ca n-am ajuns prea tarziu...
mai parca la tine am avzut cuburi in poze???
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
paula_m spune:
Oana, nu am comandat inca, ca te asteptam...
Eu am cuburi si din material, cum a postat Roxana acum si am luat si din lemn, dar mai micute, dar le scoate din cutia in care sunt si mananca cutia.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo uite eu din asta am si sunt foarte multumita http://www.philips.ro/c/prepararea-sucului-si-amestecare/pure-essentials-collection-bara-din-metal-cu-5-accesorii-700-w-hr1372_90/prd/ si chiar il recomand din toata inima mi-as cumpa masina de facut paine dar cum zicea si Paula nu mai am nici loc in bucatarie, nici priza libera... da oana,,mie mi s/a stricat asta2 ani a tinut Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
no' m-ai speriaat...eu il am de 9 luni..sa speram ca o sa aiba o viata putin mai lunga decat al tau
Diana imi poti spune ricinus communis CH5 cate granul de cate ori pe zi?
citat din mesajul lui paula_m Michelle, m-am uitat ...faine jucarii i-ai luat!! E greu sa comanzi de pe Amazon? Tb ceva special? Sunt preturi bune. Oana, pe minea distreaza Cosmin, ca vrea sa invete ungureste!!! Dar are un accent unguresc de iti zgaraie urechile, dar el se straduieste .Oricum in 3 ani de cand e aici, stie mai multa maghiara de cat stiu eu care sunt dintotdeauna . Of, of...greu cu cresele astea. Pai la anul are 2 ani si poate sa mearga la gradi direct, nu? Sau de la ce varsta sunt primiti la gradinita? Crese private nu sunt in Ms? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 7 |
la gradinita de la 3 anisori
m-am interesat deja si de privat si am gasit 600lei/luna...pai asa cred ca iar ma intorc la bona
ideea e ca cu cateva telefoane rezolv...dar nu e corecttttt!!! sa incepem atat e devreme si atat de mici cu favoritisme, pile si relatii!
Noi 2
eladea2005 spune:
iuliana, giorgia, roxana, bumble, de la baieti...
giorgia, da aveti cateva poze in care parca seamana Antonia cu Filip...doar ca ochisorii vostri sunt mai deschisi la culaore...falcutele tot acolo, cheliuta blondina la fel... si ar mai fi ceva...voi aveti cercei...
eu ma plangeam ca lui filip nu-i iasa dintii...nici n-au iesit bine cei doi incisivi de sus, ca acu iasa si al de jos...ca popcornu'...
oana, traim in romania si asta ne omoara... pilele au eixstat, exista si vor exista emreu...asa ca...fie aplici planul fie te lasi pagubasa...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 asa arata o camera de baieti...:)) si ca tot discutam de obiecte preferate de joaca...;) dar totusi am si jucarii...:)) si Rila Iepurila...:)) LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
mai, sincer...mie mi-ar place sa fi avut eu asa camera cand am fost mica pai de aveai fetite cred ca arata ca in povesti cu zane si printese
imi plac rafturile de mor!!! si imi pare rau ca nu gasesc mai multe poze...stiu de lista ta cu preturi, oricum am sa comand pe cand o avea ficiorasul meu camera lui
de copiii tai nu mai zic nimic, frumosi, frumosi, frumosi....
tu ziceai ca ai lua ceva de care sa se tina Filip...de ce nu incerci un premergator din acela cu roti si ghidon...stii de care zic nu?!
Noi 2
puiutz_mic spune:
Salutare, mamici si delfinasi!
In primul rand, la multe lunite si multi ani : Matei Alexandru de bambi_bv, nectarie de Larisa si Luana Maria de angharad!
Racusor, cu intarziere La multi ani fericiti si sanatosi impreuna, sa va bucurati de Andrei si de urmatorul bb!
Ochidut, sa va bucurati de casa cea noua!
Rody, ce dragalasa Isa cea pupacioasa!
Despre subiectul raceala: nici eu nu mai stiu ce sa-i dau lui Raducu pt. nasuc. Inca mai face mucisori, sforaie in somn uneori, nu tuseste, nu febra... i-am pus ser la greu si o perioada il aspiram zilnic, pana nu a mai iesit nimic la un moment dat (cu batista bebelusului). Apoi doar i-am pus ser si din cand in cand Nazomer, dar nu vad nici o imbunatatire de durata.
Sapt. viitoare ar trebui sa facem vaccinul, dar oare e indicat daca mai are nasucul infundat?
Continuam si cu homeopatele...
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut Multumesc tuturor de urarile de casa noua si de raspunsurile cu safe feeder. Imi place asa de mult la biroul din casa, ca as lucra vesnic de aici si nu m-as mai duce la munca. Ma mai uit pe geam, ma mai duc pana la bucatarie sa imi iau o cafea ceva, am toate actele deasupra capului si o aud si pe Larisa, o vad, o mai pup. Nu m-as mai duce in deplasare la serviciu Si oricum mi-as schimba serviciul cu totul, nu stiu ce am, dar de cand am nascut tot imi doresc sa schimb radical orientarea profesionala, as face cu totul si cu totul altceva. Nu stiu ce-i cu mine si nu stiu pana la urma ce sa fac, imi cam lipseste curajul sa o iau d ela capat cu ceva cu totul diferit. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
vai parca ai vorbit de mine
si cu schimbatul orientarii ...dar si cu capitolul curaj... sunt exact la fel si stii de ce, din cauza ratelor ca de nu as avea banca pe cap zau ca mi-as lua inima in dinti si as face o schimbare radicala
Noi 2