Pepenasi de iulie-august 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 16
Marina_1609 spune:
dara, imi imaginez ca e tare greu fara copil. noi cand o duceam pe Sofia la bunici nu prea suportam sa stam in casa, era prea liniste, prea pustiu
ooooo, doamna turturica! dar ce onoare! cu ce noutati mai vii pe la noi? sunteti bine?
eu mai am cam 2 luni jumate...![]()
xena a nascut dar nu am mai vb cu ea de atunci
hai povesteste despre voi!
--------------------------------------------
Marina
28+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
anaxena spune:
hai sa mai revin si eu cu scrisul,dupa luuunga mea pauza
mi-au dat lacrimile cand am citit incurajarile voastre,mi-am adus aminte de multe lucruri
bb Alex pt moment,ca si in burtica este opusul Mariei..el toata ziua si noaptea doarme si cand suge doarme..probabil si de la icter,nu plange doar scartzaie..Maria e indragostita de el
iar am facut febra laptelui,iar mi s-au rupt sfarcurile si iar am facut mastita..cu toate ca eram super pregatita cu creme si protectii de la Avent
inca nu shtiu ca mai am un copil...tot la salon stau ca acasa se pare ca nu pot
am sa mai pun poze cu Maria la semnatura
in rest am dat 3kg jos dupa nastere din cele 11kg,am pus 2 in 2 zile si acum am dat jos 4kg,mai am 7!!!
am indus nasterea deorece aveam colul deschis de la 33s si fiind a 2a nashtere ne temeam ca nu ajung in timp la Bucuresti asha ca la 37sapt i-am dat eject,de aceea a avut doar 3000gr fata de Maria la 40s cu 3400gr
monalac spune:
katalyna,la multi ani,cu scuzele de rigoare pt intarziere!sa fii sanatoasa!
caitlin,la multi ani!
anaxena,am vazut pozele,alex seamana mult cu maria!sa va traiasca si sa fiti fericiti!
imi pare rau ca nu se mai scrie pe aici....
Biribu spune:
Turtu ti-am raspuns da nu stiu daca ai primit, oricum lasa offline si raspund asa 
Xena felicitari mamico 

!!! Sunt minunati impreuna 
eu sunt tare prinsa dar revin. pup
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
Didi81 spune:
Xena, sa va traiasca! Foarte frumoas le sta impreuna si Alex seamana tare mult cu Maria, cel putin acum ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
Am si eu o intrebare off-topic: daca ar fi sa alegeti intre un apartament la parter si unul la ultimul etaj (4/4) ce ati alege si de ce?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
boticelina spune:
Didi noi am fost in situatia de a alege un ap in astfel de conditii si am ales un parter inalt, adica partea de jos a geamurilor depasea 2 m de la nivelul solului, nu putea nimeni sa-si iteasca nasul la geamul nostru. Dar tot a fost nevoie de folii antiefractie la termopane si gratii, just in case, altfel de exemplu nu-ti face sau creste prima de asigurare a locuintei.
La ultimul etaj nu m-as baga decat daca are pod, ca la cum se fac lucrarile de terasare la noi... Si apoi daca le faci tu ca lumea si vrei sa mai recuperezi din investitie si de la ceilalti de sub tine (cum e legal) ajungi la cutite cu vecinii ca normal ca aia n-or sa vrea ceva scump=de calitate ci ceva ieftin, ca sa nu-ti faca tie kuru mare (fir-ar ea de capra a vecinului), mai ales ca esti "nou venit"
Monica si
Nancy, 04.07.2008"If you are unware of your choices, then you have none"
estrella80 spune:
Buna dimineata fetelor,
Ne mai primiti si pe noi???![]()
Felicitari Anaxena, sa va traizsca baietelul, sa fie sanatos si norocos!!
Marina, Ooka si Bujo, daca am retinut eu bine, sarcina usoara si bebei sanatosi si voiosi!!
Maya e bine, am demarat procedura de inscriere la gradinita. Sunt putin cu inima stransa, nu stiu cum va reactiona(eu ii tot povestesc si eu imi raspunde ""si tu"). Dar sunt optimista.
Va doresc o zi buna si sper sa ne auzim mai des,
estrella80 spune:
In ceea ce priveste alegerea unui apartament la parter sau la 4, eu as opta cu siguranta pentru parter.