Mamici si copii din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 9
ank999 spune:
Buna dimineata si poftiti la o
Mirela ma bucur ca te-ai hotarat . Sper din inima sa va fie bine.
Exact Ralu, da nu cred ca fac de fapt mare branza in astea de stat step by step. Erica alege mereu sa se joace
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
am fost la nr 2 si sunt destul de desunflata. salile extreeeeeeeeem de mici, mobilier super vechi si ramolit, wc nasol rau de tot, sala de somn a fost cireasa de pe tort! o sala extrem de mica din care jumate de camera erau paturi mici lipite unul de altul si cealata jumate cu inca 1 rand de paturi si intre ele puse niste paturi rabatate care am inteles ca sunt pt grupa mica dar nu stiu unde le extind si unde se culca copiii aia ca acolo abia incapeau rabatate!!!
fata de caminul nou unde sunt ei acum (e drept facut pe banii parintilor dar pt ai am tot contribuit, nu?), unde camerele sunt extrem de mari si de aerisite, mobilier nou cu paturi care se "baga" in zid, mocheta si perdea noi, masute noi si frumoase, wc super curat si frumos si mare, sala de mese destul de mare cu curata... offfffffff daca si activitatile ar fi mai temeinic facute...
chiar sunt dezorientata si nu stiu ce sa fac!
m-as duce in "recunoastere" si la nr 1 sa vad cum este treaba si pe acolo sau sa stau linistita si sa ii las acolo unde sunt ei si sa fac eu mai intens cu ei acasa ca sa compensam.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
Mirela imi pare rau. Chiar ma uitam azi din autobuz la nr,2
La 5 unde e Erica este sala mare, deoarece sunt patruturile din alea care se ridica si se fac dulap tot in sala in care fac lectii (au unit salile si au facut una multifunctionala si buna, iar fostul hol al grupei s-a transformat in sala de mese si copii se schimba pe holul principal.
Azi semnez contractul si merg cu Erica la Viola Popescu la infectioase pt ca tot i se unfla ganglionii aia
Sper sa nu imi ia mai mult de 2-3 ore ca ma impusca patronul
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
anca sa fie intr-un ceas bun si felicitari pt achizitie. sunt sigura ca ai facut o alegere buna.
tin pumnii stransi pt controlul cu erica.
mirela0521 spune:
am fost ieri si la caminul nr 1 si arata destul de bine, aproape la fel de bine ca cel la care merg ei acum.
pana la urma, cu chiu si vai, am reusit si am obtinut promisiunea unei d-ne educatoare care acum are gr mare ca il primeste pe rares din toamna (dupa ce ma cam refuzase una de la gr mijlocie, mi-am luat inima in dinti si am mai incercat si la cea de la gr mare). in fine... astazi treb sa ma duc sa vb si cu educatoarea de la grupa mica pt beki si apoi cu directoarea pt amandoi. asa ca iar am "program de colindat" cu emotii. sper totusi sa nu mai fie probleme.
in special de rares imi faceam griji ca nu mi-l va primi nimeni pt ca toate ziceau ca au deja grupele formate si ca nu le mai pleaca din copii, ca sunt prea multi si asa, ca nu au paturi, ca multi dorm cate 2 in pat etc. dar daca am obtinut acceptul si promisiunea pt el, pt beki ar trebui sa fie floare la ureche.
ank999 spune:
Buna dimineata fetele si va invit la o cafea.
Mirela bine ca ai gasit loc pt Rares. Ziceai ca cunosti pe cineva? Cred ca si pt beki va fi cam la fel
Multumesc mult pentru urari si Doamne ajuta!
La control dr a zis ca pana la urma e normal sa se inflameze ganglionii la viroze, ca are ceva mici verzi, ce-i drept foarte putini si din cauza asat
pe toata lumea
mirela0521 spune:
anca ma bucur ca e sanatoasa erica si ca nu are probleme. o sa ii treaca si mucii pana la urma, ca doar s-a incalzit afara. desi acum e si mai periculos cu vanticelul de primavara. nici nu stii cum sa ii imbraci. daca ii imbraci gros transpira, daca sunt prea subtire ii ia vantul un pic si le curge imediat nasul!!!
ank999 spune:
Mirela ai dreptate.
Cat despre caldura azi a disparut.
E groaznic afara!
mirela0521 spune:
pai asa este primavara: 1 calda 2 reci! sa vezi cand vor veni cate 2-3 saptam de ploaie... atunci nefericire totala. asa macar tot mai iesi afara din casa, chiar daca te imbraci mai gros decat ai prefera
ank999 spune:
Buna dimineata si va invit la o cafea!
Ai dreptate Mirela. Va ploua sambata si duminica