Mamici si copii din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 10
mirela0521 spune:
:((((((((((((( si eu care vroiam sa trag o fuga pe la buc pe la magazine!
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
Pai magazinele sunt singurul loc unde poti merge pe ploaie. De ce nu te duci?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
pana la urma am fost la buc. le-am luat la pitici niste hainute de la miniprix. aveau suuper oferte pt hainute de copii la 9 lei, gaseai ff multe produse reduse la pret fata de cate sunt afisate pe net. asa ca i-am luat lui rares 3 perechi de pantaloni si 3 tricouri cu maneca lunga, iar rebecai 2 perechi de pantaloni roz si 3 tricouri roz-mov cu maneca lunga, iar mie de la kiabi (aveau oferta cumperi 2 platesti 1) mi-am luat o rochita si un tricou cu maneca lunga.
ank999 spune:
Bravo Mirela.
Eu am avut un week-end de KK: de vineri G cu temperatura, de ieri si copchila, azi atins 39, mers la ORL, dat antibiotic
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
offf ce nasol de voi. pai si G a racit mai rau ca un copil? cum asa?
ank999 spune:
Nu stiu Mirela, da 2 zile a fost foarte rau si nici azi nu e ok.
In plus Erica are si o tuse urata. Augumentin, asta este...
mirela0521 spune:
anca alor mei nu le prea merge augumenti-ul asta. o scot la capat cu ei mai bine cu ospamox sau ospen
mirela0521 spune:
iar daca este vb de tuse ff urata atunci klacid scrie pe ei!!!!!!!
ank999 spune:
Buna dimineta.
Mirela noua augumentin ne-a dat cu asta am inceput...Dimineata m-am rugat 1/2h de ea sa-l ia , ca vomita, ca bla bla
Tusea e seaca si din cand in cand, da suna urat
Klacid nu a luat cred niciodata
mirela0521 spune:
offf mititica de ea. sincer cred ca nici mie nu mi-ar placea sa iau medicamente cand sunt bolnava. este starea aia de rau si de greata care ta face sa nu le vrei, sa le scuipi.
de ex rebeca abia ia panadol cand este bolnava, in schimb cand nu este bolnava te trezesti cu ea ca se face ca tuseste si zice ca are nevoie de sirop!!! sau cateodata zice: "nu vezi ca sughit, da-mi sirop!" si rares la fel...
ai mei au inceput de dumin cu niste muci curgatori. i-a tinut soacra sambata, cand am plecat noi la buc, pe afara prin curte si cum erau cam dezbracati si vremea rece si umeda de ploaie... ca deh, i-a fost lene sa intre in casa si sa ii schimbe ca pt curte si sa le puna dress pe dedesupt sau sa le mai dea o pereche de pantalonipeste, plus ca au avut si niste geci subtiri pe ei si nici bluze groase macar pe dedesupt si acum le curge nasul la amandoi. le-am dat niste nurofen aseara, sper sa le treaca repede ca nici bani de dr sau medicamente nu am pana la salariu ca au aparut niste cheltuieli neprevazute.