Mamici si copii din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

azi de dimin rebeca "si-a facut numarul"!!! la inceput ca nu vrea "tot pantalonii astia cu nasture" (ii dadusem niste streci misto roz cu o capsa pe care ea nu o prea poate prinde se pare, dar are ngrijitoare care o pot ajuta la baie, nu?!) asa ca i-am schimbat si i-am dat unii de trening roz cu niste buzunare crete de care ea este f incantata de obicei numai in dimin asta nu! apoi ca nu vrea "pantofii cu siret" (ii dadusem niste adidasi cu rosu, albastru si argintiu) asa ca in masina i-am schimbat si i-am dat expadrilele roz cu iepuras pe care le-a preferat toata saptanama, ea ca nu ii vrea nici pe astia ca "vreau pantofii cu toc" (habar nu am despre ce pantofi cu toc visa ea) asa ca m-am enervat si i-am lasat expedrilele! in masina ca "nu am si eu nici o jucarie, rares de ce are", asa ca am urlat la ea sa taca din gura ca ea e vinovata daca nu are jucarie, nu eu! daca ea era cuminte si nu mai facea atatea mofturi si talente ba de pantaloni, ba de pantofi, ba de haina, isi cauta singura jucarie! nu trebuie sa am eu grija ei sa isi ia jucarie si ea sa urle fara rost cat poate din diverse motive! la care replica ei "vreau la lucica!!!" (adik soacra-mea) si o serie de urlete si plansete... am venit un pachet de nervi la serv

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mirela hai ca m-am amuzat copios , desi e de plans...Erica cum nu-i convine ceva vrea la miti (mama), cat despre cautat jucarii singura sau imbracat, doar la gradi.
Hai ca ai zi scurta si vine week-endul

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Buna dimineata si va doresc o saptamana super!
Mirela am auzit la stiri ca va mai tin 6 luni timp in care se incearca sa se gaseasca o solutie. Doamne ajuta!
Ce faceti fetele?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

anca sa dea domnul sa fie asa, sa gaseasca o solutie. oricum ideea este ca ar trebui sa ne cautam intre timp, sa nu asteptam cele 6 luni cu solutii salvatoare. dar unde sa cauti cand piata muncii este pustie?! nici nu vreau sa ma gandesc ce va urma. si cat stres vom aduna in aceste 6 luni de supravietuire...
ralucaaaaaaaaaaaaaaa?????????? unde esti?!!!!
inca o saptamana de serv si de gradi. sper ca diseara sa ma culc mai devreme. inca nu am reusit sa ne obisnuim cu trecerea la noul fus orar si ne culcam ff tarziu si ne trezim si mai greu. desi a fost weekend sunt la fel de obosita. nu am reusit sa ma odihnesc deloc!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Eu sunt moarta de somn ca sambata noaptea am petrecut. A fost ziua unei prietene si am ajuns la 4 acasa, iar dimineata bine inteles ca s-a mtrezit copchilul, da mai vreau!

Mergi la inceput

bravo tie anca!!! distractie ca in tinerete, ca in studwentie... ce vremuri!!! desi eu nici atunci nu prea le aveam cu petrecerile. eu sunt rea de somn!!!!!

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

aiciiiiiiii

Bafta multa Mirela, sa faca astia ce e mai bine pentru voi, dar intre timp intindeti si antenele, poate gasiti job.

Anca, eu te invidiez olecuta, asa as mai petrece si eu, dar ce-as mai dormi.....

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti la o cafea.
Mai fetele asa petrec maxim o data /an din pacate...Pe la 23.30 simteam ca mi-e somn si am bagat o cafea si o cola si somnul a fugit

Mergi la inceput

cred ca pe mine nici cafeaua nu m-ar activa mai tarziu de ora 01.30. cred ca as fi ca in desenelea animate: unde as vedea un loc liber acolo as pune capul jos si as dormi

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput

raluca, fetele tale stau cu placere in curte sa se joace? sau tot lipite de tv sunt? nu se plictisesc in aceeasi curte?

Eu, Rares si Rebeca

Mergi la inceput