Mamici si copii din Pitesti
Raspunsuri - Pagina 14
mirela0521 spune:
si eu am probleme cu constipatia de ani de zile, dar din toamna am inceput sa fiu cat de cat bine. secretul meu este ca dimin beau o cana de apa pe stomacul gol inainte sa plec de acasa, iar cand ajung la serv mananc 2 portocale sau mere sau orice fruct, fac pauza 1 ora dupa fructe si abia apoi mananc altceva. ies garantat in ziua respectiva.
Eu, Rares si Rebeca
mirela0521 spune:
daca nu vrea sa ia nimic de buna voie trebuie sa gasesti ceva sa ii dai sa ca o pacatesti. nu i-l mai da direct din seringa ca sa il vada si sa fie constienta ca e medicament. spre ex ii pui in ceai siropul respectiv. debridadul are gust de portocale, o poti pacali ca e suc de portocale. eventual indoit cu putin suculet si intr-o cana cu pai colorata si cu capac ca sa nu vada ea exact ce este acolo. sau ii bagi cumva in mancare medicamentul. eu ii pisam lui rares furazolidonul si i-l puneam in ceai de menta sau in mucilagiul de orez sau in lapte din ala HN fara lactoza sau direct intr-o lingura de piure.
Eu, Rares si Rebeca
mirela0521 spune:
zi de post! cam nasol.. mi-e foame de mor deja. am mancat o grefa si o portocala si am baut un ceai si simt ca am burta lipita de spate
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
Mirela naspa. Si mie mi-e foame, da azi nu tin post ci doar vineri, ca nu am avut timp sa prepar nimic si pana la 6 cand ajung acasa...
Nu eu am probl cu constipatia ( la mine merg cafeaua cu tigara), ci Erica. Cat despre pacaleli sunt experta da fiemea e foarte rasfatata si incapatanata ca tasu
De maine inceteaza ploile...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
anca, i-a mai trecut ericai? cum se mai simte? mai bine? cu ap ai terminat? ai semnat contractul, gata?
eu am gatit ieri toata dupa-amiaza si am terminat ff tarziu, aproape de ora 23. am facut paste cu ton si porumb, iar de post am facut ciorba de dovlecel acrita cu lamaie si ghiveci de legume la cuptor(vinete, ciuperci, mazare, dovlecel, telina, rosii si ceapa)
Eu, Rares si Rebeca
mirela0521 spune:
ah, si desi e post si am gatit atata nu am mancat nimic deocamdata din ce am facut pt ca a venit mama cu salata orientala la serv si am mancat-o pe aia. am lasat ghiveciul in frigider pt vineri.
Eu, Rares si Rebeca
ank999 spune:
Mai Mirela da harnica ai fost.Copii tai mananca ce ai facut?
Arunca si la mine niste ghiveci ca tare imi place.
Erica tot cam la fel , kk face destul de tare, da des rau si nu are pofta de mancare.
Mi-e foame...
Eu ai am prin frigider niste ciorba de spanac cu lapte...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
anca ai mei sunt extrem de pretentiosi. de ghiveci sa nici nu auda!!! e ceva bheaaaa.... au mancat cateva paste cu peste alaltaieri cand le-am facut, iar ieri un pic de ciorba de dovlecel, dar strecurata amandoi.
rares, pana weekendul trecut, manca numai legumele din ciorba "ca sa am putere ca au vitamina C" si zeama nu prea, iar rebeca numai zeama. eh, in weekend a vazut-o pe rebeca facand atatea mofturi pana si la zeama strecurata, si pe noi dandu-i importanta si incercand sa o convingem sa o manance, si probabil s-a simtit inferior si nebagat in seama, asa ca acum SURPRIZA!!!!!!!!! mai avem un mofturos in casa care vrea doar zeama strecurata
asta pana ma voi enerva eu si nu le voi mai da nimic sa manance daca nu mananca normal ca niste oameni mari.
saptamana trecuta am avut salata de beauf si chiftele de vita si nici macar asta nu le-a placut.
in weekend noi mancam la mama asa ca in cel care a trecut am avut:
vineri: pastrav prajit si mamaliga cu smantana, ou si branza,
sambata: ciorba de curcan si snitel din piept de curcan cu piure de cartofi
duminica: pifal de orez sau piure de cartofi (la alegere) cu carne de vita in sos de rosii
si bineinteles dulce la alegere: clatite cu fineti sau clatite cu branza dulce, stafife si smantana la cuptor. ce au mancat ei din toate astea?
ce au mancat ei? vineri doar smantana si un sfert de peste, sambata zeama strecurata si 2 bucatele mici de snitel si 3 varfuri de lingura de piure, duminica doar zeama strecurata! cam asa mananca ei din tot ce se gateste in general.
ank999 spune:
Ai atai sunt lux ca macar le incearca. Erica din tot meniul ala cat casa ar fi luat 3 linguri de pilaf. Dc nu-i dau nimic de mancare la ea nu e problema. Ma parca noi nu eram in halul asta...
Vera nu manca ciorba, da altele da, eu nu mancam carne decat pui si rar...Da astia mici parca au adunat toate mofturile din lume
mirela0521 spune:
stii mie nu mi-e frica ca mor de foame, ca ii prefer mai slabi decat obezi, cum am vazut niste copilasi prin parc! si chiar in familie am o matusa de-a mea care are o fetita pe cls a 5-a si la 10 ani are 61kg!!! adik cam cat am eu la 32 ani!!!
eu de dulciuri am frica ca de draq'! mi-e frica ca vor inlocui mancarea cu prea multe dulciuri si isi vor deregla organismul si metabolismul. eu una nu prea le dau, ba chiar am zile intregi in care nu le dau nimic dulce, insa recupereaza in weekend la mama care permanent are cumparate special pt ei suculete cu pai, barbi, napolitane joe, bomboane cu abtipild etc
Eu, Rares si Rebeca