Strumfi de iul-aug2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Pupici pentru strumfii/fratiorii/mamici de strumfi bolnaviori! Noi de cand cu anti alergicele suntem foarte bine; Poate chiar asta era cauza mucisorilor si apoi otitelor...o sa vad la controlul de peste 2 saptamani! In schimb ca efect secundar am observat ca Emily e super in priza (ca sa nu zic aproape dopata) sare intruna, canta, joaca danseaza...ma omoara, are o energie debordanta...nu ca inainte era f calma dar acum parca e mult mai activa..am citit efectele secundare dar se pare ca nu ar fi astea...Cred ca ea e normala dar m'am bosorogit eu...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela, puii mici nsi pe tine.

Vine vine primavaaaaaaraaaa lalalalaa ma rog, de maine incolo.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Si noi cam suntem raciti...
sunt cu ambele fete acasa, de 1 saptamana sunt cu ceva tuse, curge nasul, la fel, au inceut cu o raguseala urmata de tuse... acum sunt mai bine, speram sa fie ok...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

noi nu suntem cu mult mai bine ca ieri, doar ca pe mine nu ma mai doare capul, dar tusesc de imi iese sufletul. iach...

monica, sanatate multa si voua .

georgi

mychy, esti bine?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Merci Vivela!

Mai vreau sa va intreb ceva: un aviz pentru gradinita (ala eliberat de medicul de familie) cat este valabil?

Eu la sfarsitul saptamanii trecute, vineri, am rugat pentru un aviz cu data de luni, cu gandul sa o duc pe Andreea luni (adica azi). Intre timp, in weekend, a inceput sa-i curga nasul, si am zis sa o mai tin azi acasa. Maine clar ar mai fi valabil avizul, dar oare mai e valabil si miercuri dimineata? Daca ar fi sa o tin acasa si maine? Asta in caul in care miercuri nu mai are nici un feld e problema (eu sper ca nu)

Mi-e cam tarsa sa ma duc iar la medic cu ea, clar e pe trecute si nu a fost nimc grav (febra de ex. n-a facut deloc), dar voroza asta a debutat cu raguseala si tuse, fara guturai, parea ca se termina, numai ca sambata dupamasa au inceput mucisorii...

Merci frumos si sanatate multa tuturor! Ca vad ca circula virozele astea...sper sa se termina rapid si cu ele!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Simo
Si ai mei sunt la sfarsitul virozei,viroza urata cu,conjuctivita purulenta,tot tacamul.Facem aerosol,sinupret,vitamine,ser fiziologc in nas toata ziua.Problema e ca afara se accentueaza tusea,indeosebi la Iosua,am observat acest lucru de fiecare data.Si bineinteles ca dupa ce Aaron a terminat antibioticul a luat viroza,mi-a spus dr. ca dupa toate probabilitatile o sa faca iar otita din cauza secretiilor.Ar mai trebui sa spun ceva?
Mada,despre ce antialergice e vorba?Daca merge bine cu ele,nu mai are nevoie de aeratoare?

Vivela,scump tare David,ai cei mai frumosi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele! am citit si eu pe fuga, sanatate multa bolnaviorilor!
Ma bucuram si eu ca au mers o saptamana si o zi la gradi dar azi mi-au facut febra 39. Le-am dat antitermice si astept sa vad cum evolueaza. Fix asta imi trebuia mie acum. Am dat-o afara pe "menajera" pe care o gasisem pentru ca intrecea orice limite ale imaginabilului. Aum sunt iar solo si cu fetele pe cap. Piciorul nici nu il mai simt, nu mai stiu ma doare, nu ma doare... e prea solicitat. Exercitiile nu le-am mai facut din lipsa de timp. Cu operatia ma simt bine dar ce ma supara e ca nu ma pot intiiinde dimineata cand ma trezesc, ca nu am voie si, nu pt dormi pe burta. Saptamana vitoare incep recuperarea. Nu-mi vad de treaba si fac numai prostii: am facut chec, tocanita de manzat, ciorba, mamaliga...offf! Nu pot sta degeaba desi sunt constienta ca risc mult.

Monicabo eu stiu ca avizul trebuie sa fie din ziua precedenta intrarii in colectivitate sau de vineri pentru luni. Ca sfat, cand mai iei avize ia-le fara data si completezi tu data cand e copilul complet recuperat si poate merge la gradi.

Mergi la inceput

doctorita mea e socata, n-ar da un aviz in alb . dar imi da daca ma duc doar eu, fara copil. nu-i dau nimic, nu vor sa primeasca, deci nu asta e motivul pt care ma poarta pe drumuri...

uf, mama ei de raceala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vivela nici mie nu-mi da aviz in alb sa-l completez eu cand am chef, ma duc imi vede fetele, le da tratament, vorbim la telefon si cand au mai trecut cateva zile dupa ce dispar complet simptomele vorbim si le duc la gradi. Asta ca sa nu mai fac un drum. Oricum noi stam 2 saptamani mereu acasa chiar daca tratamentul dureaza doar o saptamana. si asta doar cand nu a fost absolut necesar un consult si la finele tratamentului, adica cand au avut forme de viroze fara complicatii pulmonare.

Mergi la inceput

la David asta e prima raceala de cand a inceput gradinita. probabil a vazut ca-s femeie serioasa si n-as duce copilul bolnav in colectivitate.
acum insa probabil o sa ma duc vineri cu el sa-l consulte, nu pare sa-l doara nimic, doar ca are muci si nu mananca decat lapte. parca e bebe mic.

lectia de frate mai mare: "damian, uite, ai gurita sa mananci, ochisori sa vezi, putica unde vine pipi si fundulet pe unde iese caca, pam-pam, am terminat cantecelul"

Mergi la inceput