Strumfi de iul-aug2007 (211)
Raspunsuri - Pagina 19
mychydutza spune:
pai da, cu o "mica" greseala rastalmacesti tot!![]()
![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
mychydutza spune:
Anto, le brux as vrea sa vin primavara asta. deocamdata nu stiu cand si nici nu mi-am luat bilet pt. ca inca n-am idee cand pot sa-mi iau concediu. sunt doar cu o colega in birou si ......anu asta e mai complicat!
mychydutza spune:
Cum s-a nascut Emil Boc ?
- Nu s-a nascut, a fost gasit intr-un ou Kinder !
stefania_97 spune:
Neata,
Micky si Vivela m-ati bine dispus dis de dimineata
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Kariris spune:
Buna dimineata fetele!
Vivela si eu cred ca montignac mi-ar fi bun, dar nu am reusit inca sa ma documentez, nu cunosc principiile, cum poot asocia alimentele, stiu doar ca se verifica indicele glicemic al alimentelor. spre ex. atkins la mine nu e bun, ca elimin carbohidratii dar se poate manca orice inclusiv grasimi, ori eu nu am voie nici grasimi nici glucide (carbohidrati).
Iar la varianta inelului sau balonasului bagat in stomac nici nu ma gandesc! brrr! doar acolo nu mi-am bagat nimic pana acum. Cred ca e bun pentru persoane sanatoase dar grase, pe cand la mine e un dezechilibru si eu trebuie sa lucrez sa remediez asta, adica nu sa mananc mai putin ci sa mananc foarte putin si daca se poate mai nimic
. doar anumite legume, doar anumite fructe, fara grasimi si glucide si, totul cantarit. Acum mananc mai putin decat fetele mele
Dar am si slabit in 2 zile 2 kg. Sper sa nu o tin tot asa ca nu e ok nici asa repede.
Ce ma enerveaza e ca si sotul ar trebui sa tina regimul asta ca el e mai varza decat mine si totusi isi fura caciula singur: ma trimite seara la culcare si daca ma intorc peste o ora in living il gasesc balotand limbi de pisica, pishcoturi si toate sortimentele de kinder din frigider
Azi noapte m-am trezit si eu pe la 2 si am papat tot ce a mai ramas dulce in frigi: vreo 4 pinguin, vreo doua de alt fel dar criminal de bune si 2 barni. Si o sa-i interzic sa mai cumpere, ca nu se mai poate. Zice ca le ia la fete, eu nu le dau lor dar le manaca el pe furis.
Kariris spune:
Am citit acum la femina intim despre inelul acela sau ce-o fi bagat in stomac si am inteles ca e pentru persoane care trebuie sa slabeasca mai mult. La mine pentru 15-20 de kg nu cred ca mi-ar face cineva si oricum nu as vrea sa ajung la asta. Eu am 1,78 si am inceput slabitul de la 90 de kg cand eu m-am considerat super obeza si nici doctorii nu au spus ca as fi vreo slabutza. Greutatea mea ideala e intre 75-78 kg. Ideala nu dpdv al standardelor ci potrivit structurii mele. Eu la 70 de kg arat jalnic de slaba pentru ca am un schelet mai robust, nu model trestie.
Daca as reusi sa ajung la 75 si sa ma mentin as fi super incantata. Mai bine fac foame de buna voie decat sa-mi bag inel din acela.
mychydutza spune:
Kariris, parerea mea e ca ar trebui sa nu mai cumparati dulciuri.ca nici pentru fete nu-s bune. daca nu le ai la indemana nu le mananci. in primul rand la astea ar trebui sa renuntati ca nu-s bune deloc, mai ales astea din comert. si barbatamiu are glicemia 120, la limita, si tot asa ma lupt cu el sa nu mai manance paine. dulciurile le-am "eliminat" din casa. lui andrei ii fac un chec si gata!
musso17 spune:
buna fetele
eu mai rar pe aici ca mi-a venit sotul pe 7 seara si a fost o surpriza caci trebuia sa-i vina schimbul pe 15.
eu sunt foarte mandra de mihnea,merge pe bicicleta fara roti ajutatoare,e mai precoc ca noi![]()
cristina,nu l-am dus pe mihnea la gradi,probabil pe 1 aprilie,mai vedem![]()
v-am pupat.
mychydutza spune:
Georgi, ti-a facut soatza surpriza de ziua femeii
. sper ca ai renuntat la batul cu care urma sa-l primesti. felicitari pt.mihnea ......andrei a primit o tricicleta de la nasa si e total pe dinafara.![]()
![]()