Strumfi de iul-aug2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

din cate stiu Carla n-a avut probleme.din cate imi amintesc parca nici n-au intrebat-o. o sa-ti zica ea!.....am si eu aceiasi grija. sper sa nu fie probleme ca de facut nu i-l fac.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

eu nu am gasit legislatie cum ca ar fi "obligatoriu" vreun vaccin - doar ca multi latra in sensul asta. teoretic (si practic), n-ar trebui sa conditioneze nicicum inscrierea la grdinita de vreo vaccinare. eu cred doar ca le e teama de vreo epidemie de ceva...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sa nu te auda vreo impatimita a vaccinurilor . mucenicii i-ai facut copti? eu iar nu stiu ce sa mai fac de mancare

Mergi la inceput

exista impatimiti ai vaccinurilor? bleah.

mucenicii i-am facut copti, au iesit buni, putin cam ne-dulci, ca am uitat sa cumpar zahar si mai aveam doar putin. mie imi plac cei fierti, dar sunt singura amatoare din casa.

mai incolo o sa fac niste pilaf cu legume si ficat de pui. macar stiu ca merg la sigur pt david.

abia astept sa apara ierburile pe la piata, s-o dau pe-o stevie, o loboda, un spanac cu nitriti...(tocmai ce ne ziceau ieri la stiri ca sunt iradiate toate legumele si ca o s-o mierlim daca mancam de-astea . naiba sa-i ia pe toti! o sa incep sa mananc radacini din padure, poate alea or fi scapat).

Mergi la inceput

vivela, mi-ai dat o idee cu orez cu legume. o sa fac asta http://www.bucataras.ro/retete/orez-cu-legume-si-spanac-16190.html ca am si neste spanac congelat si nush' ce sa fac cu el.
oare Kariris ce-o face??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

fac si eu ce mai pot. sunt un pic dezamagita ca am fost ieri la endocrinolog si tiroida e ok, dar nici o sansa sa slabesc cu diabetul si dislipidemia mea. Ba ma voi mai ingrasa. Iar dupa operatia mea e obligatoriu sa slabesc, mai ales ca mai am o hernie mare care imi poate face oricand figura.
si uite asa, mi-a dat medicatie pentru diabet (pe care cu greu am acceptat-o), medicatie adjuvanta pentru slabit si... un regim pe care va trebui sa-l tin cu strictete. M-a apucat plansul cand mi-a spus cam ce ciorbe ar trebui sa mananc eu (aproape fara nimic) si cam ce cantitati ar trebui sa manac zilnic.
Deci de acum schimb tot in frigider si mananc totul cantarit inainte.
Cel mai tare a fost neurochirurgul care mi-a spus "doamna, la boala asta pe care o aveti, trebuie sa slabiti neaparat, dar nu aveti voie sa faceti deocamdata nici un sport in afara de mers pe jos si innot, asa ca singura solutie ca sa slabiti e sa nu mai mancati. Luati medicamentele si nu mai mancati... decat asa cat sa nu muriti de foame. Cand vi se face foame beti multa apa."

Pai cum, ca astia mi-au dat sa iau vitamine milgamma N care contin o droaie de vit B si imi fac pofta de mancare?!?

Concluzie: iau un pumn de medicamente si dimineata si la pranz si seara si mananc mai nimic...dar ma hidratez!
De luni incep recuperarea. Acasa nu am mai facut exercitiile decat partial, fetele mi-au fost iar bolnave si eu la fel, ehhh ne termina gradinita asta.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

La Multi Ani de 1 si 8 martie! Va doresc sa aveti o primavara de vis, cu soare, bucurii si mai ales multa sanatate.

Mi-ati facut asa o pofta cu mucenicii, ca m-am hotarat sa fac si eu, ambele feluri. Nu stiu cand si cum, pt ca lucrez si maine si poimaine si piticii sunt in vacanta, dar vad eu cum fac.

Kariris, imi pare rau ca ai probleme de sanatate, iti doresc sa treci cat mai repede si cu bine peste ele. Multa sanatate si fetelor.

Mychyduta, stiu ca mi-ai mai spus, dar am uitat, deh, varsta, cand veniti la Brux? L-am admirat pe Andrei in poze, e frumusel foc si are un zambet ghidus, ca si cum stie el ceva ce noi nu stim. Si pare mai mare decat varsta lui, mai ales imbracat asa de frumos.

Luna, sa-ti fie de bine vacanta in Rom si felicitari pentru casuta cea noua.

Despre noi ce sa va zic, piticii sunt in vacanta saptamana aceasta si nu am plecat nicaieri ca venim de Paste in Rom pt 2 sapt. Asa ca i-am tinut acasa, ii las la program de voie sa se odihneasca si sa se joace cat vor. De saptamani intregi sunt muciosi si uneori tusesc, dar Doamne ajuta canu fac febra, nu le trece dar nici nu avanseaza.
Iar marea noastra realizare de sapt aceasta e ca ne-am rezervat vacanta de vara la mare. Spun ca e o realizare pt ca de vreo luna ne chinuiam sa ne alegem un hotel, devenise un stres, pentru ca desi e (oare?) criza, cele mai bune hoteluri sunt rezervate pana-n septembrie deja si locuri in avion gasesti pe sponci. Si asta in luna iunie, cand nu sunt vacante scolare.

Va pup, o seara buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara.
Vivela,Aaron nu are facut ROR-ul si nu am avut probleme la inscriere.
Kariris
Mihaela
Si pe toate la fel bineinteles,si eu tot atat am avut de spus

Mergi la inceput

neata

Kariris .
auzi, dar la tine n-ar merge metoda aia cu balonasul in stomac sau de inelul acela care sa micsoreze stomacul? tocmai ce am vazut o emisiune pe tema asta, aratau niste femei care au recurs la asa ceva si wow...chiar ca nu le mai recunosteai dupa.
eu stiu cum e cu regimul de slabire, e chestie nu atat fizica, cat psihica. daca mie imi zice acum cineva ca n-am voie mamaliga (desi mananc din an in paste), brusc o sa lesin de pofta dupa mamaliga.
eu cel mai ok m-am simtit cu regimul montignac, care avea la baza controlul glicemiei. vreo saptamana am simtit ca-s in sevraj, apoi era suuuuuper ok, ma simteam plina de energie mereu, slabeam constant...pacat ca n-am reusit sa-l mentin, n-am avut deloc vointa si recunosc ca nici motivatie suficienta. mereu imi propun sa-l reiau ca mod de viata, e greu doar pana intelegi principiile, apoi e simplu.
sanatate multa .

Anto . ce criza? despre ce vorbesti? tu traiesti acolo, da' sa stii ca pe noi Boc ne-a anuntat ca la sfarsitul lunii iesim din criza . intr-o miercuri pe la pranz .
sanatate multa copilasilor .

Oaana .

vine, vine priiiiiimavaaaaaraaaa....

edit: scuze de greseli, nu mai corectez. si scuze pt abundenta de emoticoane...

Mergi la inceput

neatza.........
Vivela, eu cred ca ai gresit o litera ref. la iesirea din criza: nu e la sfarsitul luNii, e la sfarsitul luMii

Kariris, sanatate multa. ce sa zic.......nasol cu regimurile astea. sper sa gasesti o cale de mijloc si sa fie bine

Oaana, cum ti-s copiii? tu cum esti cu sanatatea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza.........
Vivela, eu cred ca ai gresit o litera ref. la iesirea din criza: nu e la sfarsitul luNii, e la sfarsitul luMii

Kariris, sanatate multa. ce sa zic.......nasol cu regimurile astea. sper sa gasesti o cale de mijloc si sa fie bine

Oaana, cum ti-s copiii? tu cum esti cu sanatatea?

stiam eu ca am inteles ceva gresit...

Mergi la inceput