Strumfi de iul-aug2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Noroc cu internetul ca azi uitam ca e 8 Martie. Aici se sarbatoreste ziua mamei in mai asa ca imi cupar singura flori :)

La multi ani fericiti mamici alaturi de strumfii nostri scumpi si dragi

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, doamnelor!

azi am reinceput gradinita .
ieri am fost sa luam avizul - david le-a dat asistentelor cate o zambila. ce draguuuut ...ar fi fost daca dupa ce le dadea nu ar fi zis: 'haha, ce prostie!" .

ieri dupa medic ne-am oprit un pic si la parc. acolo, o fetita de vreo 5 ani, facea "mancare" din nisip si gheata. al meu era ca purcelul, stersese cu hainele toate toboganele, isi bagase manusile in nisipul ud...era vai de el. si incerca sa puna si el "ingrediente" in caserola.
fetita, catre el: "ia uite ce maini murdare ai!"
david: "ba nu!"
ea: "ba da, uita-te!"
el: "ba nu-s mainile murdare, ci doar manusile!"

ma duc sa dau cu aspiratorul, e jaleeee....

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Daca de mic e asa, iti dai seama cand va fi mare.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

La multi ani mamicilor!
Va doresc o zi frumoasa ca voi!
Eu ca si Stefania, astept luna mai pentru flori/poezii si cadouase.

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, mamici! Multa sanatate si noua si strumfeilor si tuturor celor dragi! (si celor mai putin dragi )

Hai, pa, noapte buna, atata am avut de zis.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......si la multi ani pentru ziua de ieri. sa fiti sanatoase si voioase
eu am avut liber ieri, asa ca cadou de 8 martie , iar azi am asa un chef de munca de nu mai pot. o zi buna sa aveti.......

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata

André nu a stiut ca era ziua mamei ieri si asa ca s-a trezit de vreo 6 ori azi noapte si la un moment dat se amuza ca ma ma musca de san

O mare fara cofeina azi

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

cum e cu asigurarea obligatorie a locuintei? stiam ca s-a decalat termenul pana pe 15 iulie. daca cica ar fi fost doar un comunicat MAI, si ca legea nu s-a modificat, deci daca nu am platit suntem pasibili de amenda
http://www.9am.ro/top/Business/Imobiliare/208978/Amenzi-usturatoare-pentru-proprietarii-de-locuinte-neasigurate.html

eu mi-am luat de 8 martie un ruj rosu. imi doream unul mai deschis, da' nici chiar asa.. se cheama "love that red" de la revlon. .
acu daca l-am luat il port, da-i rosu rau de tot. ca si calitate recomand, e cremos, mat, tine mult. si 40 ron, deci nu f mult. apropos de asta, ati vazut filmul "Why I Wore Lipstick to My Mastectomy" ?. daca nu, vi-l recomand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am facut si eu mucenici, pana la urma. doar cativa.

mai e cineva pe aici care n-a facut ROR-ul la copii si totusi n-au avut probleme cu inscrierea la gradinita? ca ma bate gandul sa nu i-l fac lui damian. mai dragut e ca nu se mai gaseste anti-rujeolicul, i l-as fi facut pe asta doar (desi nu-s tocmai sigura ca vaccinul asta ar fi mai "bland" ca ror-ul).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

din cate stiu Carla n-a avut probleme.din cate imi amintesc parca nici n-au intrebat-o. o sa-ti zica ea!.....am si eu aceiasi grija. sper sa nu fie probleme ca de facut nu i-l fac.

Mergi la inceput