Strumfi de iul-aug2007 (211)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

de ala de la 7 ani stiam si eu....de ROR. dar la 4 ani nu stiam ca se mai face ceva. oricum la dr n-am mai fost de cand avea andrei un an si un pic.. ror nici n-am facut.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

vivela, da-te si cu tinctura de ardei iute. e exceptionala pt par. parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mada, in 9 sunt mucenicii, dar i-am facut de ieri pentru ca altfel nu cred ca mai aveam timp. Am facut fix 40 si s-au mancat cam 30 pana acum, miercuri trebuie sa mai pun o tura, dar o sa fac doar 20 buc.

Stefania, ce draguta esti cu chiflele unse cu miere si nuca

Mychy, merg imediat sa-ti vad barbatelul. Si-a revenit soacra?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Mychy, Si-a revenit soacra?

o da...sigur!hehe. cum altfel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

of, cu mucenicii vostri, cred ca o sa fac si eu cativa pana la urma. daca n-oi uita sa cumpar drojdie maine, ca ultimele bucatele le-am "stricat" pe niste gogosi .

si trebuie sa cumpar si miere...deja se complica treburile. pusesem ochii pe un site - unde se vindea miere vie (adica singura miere ok), dar ma indoiesc ca daca dau comanda acum o am pana miercuri. fac o incercare totusi.

mychy, o sa incerc si cu tinctura aia, dar nu stiu cum sa fac sa nu il contaminez pe damian. ca ma coafeaza copilul asta ceva de speriat, numai cu mainile in parul meu e.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, da, ma gandeam eu, romanii au si niste proverbe foarte potrivite situatiei .

Vivela, am facut cu drojdie uscata, la pliculet si a framantat masina de paine. Mai migalos e cu formarea lor, eu i-am impletit, la sfarsit am incercat modele noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Buna seara
Michi ce frumos e Andrei si ce clar pronunta. Imi aduc aminte ca si el si-a dat drumul mai tarziu la vorba si uite-l acum. Un scump.

Vivela mi-ai adus aminte ca si pe Dede de la PLoiesti a inchis-o Cristian pe balcon cand era mai mic, iar el nu a mai reusit sa-i dea drumul. A strigat de pe balcon la un om pe strada si l-a rugat sa-l sune pe taica-su. De atunci am retinut eu numarul sotului ca nu il stiam pe de rost. Tare a fost ca baiatul cand a vazut-o pe maica-sa inchisa si ca nu mai are ce sa-i faca s-a apucat si scotea pamantul de la flori si-l imprastia in fata ei. Cred ca s-a distrat la maxim.

Eu astazi am incercat sa-i dau lui Eric morcovel cu mar. Un esec mai mic decat primul dar tot esec (daca se poate spune asa). Cand s-a vazut baiatul cu ceva in gura a inceput sa faca ploicica (nu stiu cum sa-i zic, cand face asa ca masina din buze si scuipa) si m-a vopsit toata pe fata cu morcov. M-a bufnit si pe mine rasul.

Ma duc sa scot fata din baie, cred ca i-a inundat pe vecini.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Multi Ani!!!! mamicilor

Hai sa va scriu poezia pe care o are DAria astazi la serbare, pe mine m-a impresionat:

Sunt mica maicuta draga
Dar tare te iubesc
Incat intreg pamantul
As vrea sa-ti daruiesc

Dar vezi maicuta draga
Eu sunt asa de mic
Pamantul este mare
Si nu pot sa-l ridic

Dar din intreg pamantul
Cat ochii il cuprind
O floare am ales
Cu drag sa ti-o intind.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

va las o cafeluta si o floare ... la multi ani, mamicutelor
la 10 plecam acasa, la ora 13 avem party

ieri am avut serbare, impresionata pana la lacrimi, Mara a zis poezie, a dansat, ce mai, peste asteptarile mele. David la fel
am pus cateva poze si doua filmulete pe FB

o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Buna dimineata si La multi ani de 8 Martie, mamici!

Sa aveti o zi frumoasa, sa fiti sanatoase, sa aveti si copiii sanatosi si sotii sa va umple de flori si dragoste!

eu sunt la servici, deja am primit floricele, pe care le iubesc, afara e soare (desi e frig) si dupa-amiaza am serbarica la Denis la gradinita. deci sunt happy!

l-am vazut pe Andrei care s-a facut tare mare si frumos, de auzit nu l-am auzit ca nu am boxe la servici. ai un adevarat cavaler, Micky!

Timi ce mai faci? sa stii ca te admir tare mult ca faci fata unor schimbari majore, cu doi copii mici si tu ramai la fel de senina cum te stiu si te plangi doar de untul de arahide . esti extraordinara!

Vivela, sanatate tuturor si sper ca azi sotul sa nu mai treaca pe la super/hypermarket sa ia dulciuri.

georgiana ce faceti? l-ai dus pe Mihnea la gradinita?

eu l-am tinut acasa pe Denis de joi si pana astazi, caci tusea aceea din laringita nu-i trecea nicicum, ii iritase si gatul si asistenta mi-a zis sa-l tin acasa. in week-end s-a mucit si infundat foarte tare, tot stranuta si cred ca de fapt a cules o noua viroza. in cele din urma tusea s-a ameliorta mult cu Eurespal, desi i-am dat si sirop de muguri de pin si sinupret, iar pentru viroza cea noua oscillo si sambuccus. plus ulei de pin si eucalipt pe discheta la capul patului noaptea. acum e mai bine si azi l-am dus la gradinita.

acum, inainte sa inchei va dau si o cafeluta fierbinte, cu lapte/zahar/frisca ce va place voua!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput