Sa mai am rabdare sau nu?
OK...pe scurt ca sa nu va iau prea mult din timp;
eu: independenta financiar, energie debordanta,venit satisfacator, putina experienta de cuplu,imi pierd repede rabdarea, incapatanata, autoritara, fara inalte calificari, stilul afacerist; apetit sexual dezvoltat(aici avem o problema), open minded in materie de sex (alta problema), atee;
el:calificare inalta,cariera bogata,gospodar, harnic, venit satisfacator, barbat -copil, ia greu o decizie, il suspectez de ipohondrie, are nevoie in permanenta de incurajari, slab apetit sexual,noul in materie de sex e aproape un subiect tabu, religios, superstitios,divortat cu un copil, nu da semne ca ar suferi din cauza copilului(nu-l viziteaza prea des)de aici rezulta ideea ca este egoist
, imi subestimeaza calitatile (desi sustine ca glumeste),imi critica cu spor greselile( nu il acuz, stiu ca e rezultatul frustrarii...lucram si la capitolul acesta);
noi: approx aceeasi varsta(35/40) , domenii total diferite de activitate,
facem echipa buna la un business project, o dam in bara la capitolul viata sociala, aproape ca il ingrozeste perspectiva unei nopti de amor, imi critica apetitul sexual(la modul cel mai serios , brutal, direct, fara manusi), accepta greu schimbari in viata sexuala(discutii,evanutal investigatii medicale, jocuri erotice, preludiu prelungit).
Sfatul vostru: sa mai am rabdare (la cati bani am investit in sex toys si afrodisiace poate o sa apara si "profitul") sau sa-l las si sa-mi caut un armasar pe masura?
Multumiri anticipate,
Va pup,
Mara
P.S: nu-s muma padurii, fac sport regulat, corp atletic, fizic placut,un pic mai inalta decat el(dar asta nu-i bai)...si il mai iubesc...inca..
Raspunsuri
andacos spune:
Nu vei primi ce -tzi doresti pe plan sexual!
Asa sunt unii ,sexul e ceva ...sa fie ,nu un muss!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
AkaManah spune:
Eu zic sa mai ai rabdare. Vor fi destui aici care sa "puna botu`" (scuze de expresie dar e singura care mi-a venit in minte) la povestea asta. Pe mine m-a cutremurat povestea, sincer...
http://www.trilulilu.ro/lauvoi/c7dd44c61c8d69?playlist=78062
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
Gabi_K spune:
Din prima ta postare eu l-as lasa. Nu pentru sex si nu pentru viata sociala, ca astea-s banalitati. (da, haideti, dati cu pietre) mai ales cand ai deja copii, ai mii de ocupatii pe langa (sau in loc de?) viata sociala si sexuala.
Ceea ce mi-a dat de gandit e chestia cu subestimarea ta, ba mai mult asta as pune pe locul 1 daca as enumera motivele pentru care as zice NU.
Sexul e ceva schimbator. Poate ii vine si lui apetitul, poate iti scade tie pe parcurs, oricum, dupa perioada de flacara intensa si fluturi roz, poate nu veti avea decat 2-3 partide pe saptamana...
Insa daca te apuci sa cauti un armasar pe masura, si faci copii cu el, sa nu ai surpriza sa ajungi o femeie obosita cu 2-3 plozi dupa ea, iar armasarul tot armasar ramane...
Mai bine cauta-ti un barbat care te apreciaza si iti iarta imperfectiunile, si pe care poti si tu sa-l apreciezi si poti sa nu-i critici greselile...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
sollaine spune:
Buna-dimineata,
Multumesc ptr raspunsuri...
Ce ne tine impreuna? toate aspectele pozitive enumerate mai sus, admiratia mea ptr cariera lui, faptul ca facem echipa buna intr-un business, faptul ca eu rezolv probemele pentru amandoi (de care el are oroare-un simplu mutat dintr-o locuinta in alta il ingrozeste,pentru mine e floare la ureche) insa e o corvoada ptr mine sa stau la cratita, pentru el e o placere...faptul ca am ajuns la o varsta cand am obosit sa mai caut...
pe scurt, material o s-o ducem bine impreuna, sexual...trebuie multa, multa rabdare...
cu alte cuvinte facem compromisuri...care ma tem ca o sa ne afecteze grav relatia.
AkaManah,sfatul sa mai am rabdare, e ok dar care parte te-a ingrozit in povestea asta?
Gabi, sexul si viata sociala , nu-s banalitati...
Accesele lui de egoism si subestimare fata de mine le-am pus pe seama frustrarilor acumulate : o casnicie esuata, o partenera nesatisfacuta, caracterul lui (tipul "barbatului neintarcat"),...
Pentru a trece peste aceste frustrari(daca mai poate fi modelat caracterul lui la aceasta varsta), e nevoie in primul rand ca el sa constientizeze aceste probleme , sa fie dispus sa le depaseasca, mult timp si multa rabdare...
mult de lucru, multa bataie de cap...
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sollaine pe scurt, material o s-o ducem bine impreuna |
Atunci ramai cu el!
sexual...trebuie multa, multa rabdare... |
Iti trebuie doar multa rabdare sa iti gasesti un amant pe masura si sa gasesti locurile si momentele potrivite sa nu dai de banuit. Si gataaa ti-ai rezolvat toate problemele. Felicitari!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
My_Lady0091 spune:
parerea mea:raspunsul in gasesti chiar in prima ta postare!succes!
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura25 spune:
- Draga, hai sa facem economii.
- Bine... dar cum ?
- Invata sa gatesti si da afara bucatareasa.
- Foarte bine... Atunci invata sa faci sex si dam afara si soferul.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Laura25 - Draga, hai sa facem economii. - Bine... dar cum ? - Invata sa gatesti si da afara bucatareasa. - Foarte bine... Atunci invata sa faci sex si dam afara si soferul. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |