Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

ce e aia tal-valg???
dar pentru dj, cameraman si fotograf comandati menu????????
mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Tal-valgul este o pozitie anormala a picioruselor bebeilor (trage talpa prea mult ori spre exterior ori spre interior) atunci cand se nasc! De obicei, este datorata pozitiei bebelusului in burtica mamei! Se corecteaza relativ repede, depinde de forma: usoara,severa...la noi a durat ceva corectia. Am fost cu ea la ortoped-kineto timp de 2 luni jumatate, de 2 ori pe saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Hello,

Gata masajul, reflex si drenajul pe ziua de azi. Muama, m-am bagat azi in drenaf cu totul, mai putin o mana. Mai aveam un pic si adormeam, am stat vreo 45 de minute. Mi-as lua acasa si as dormi noaptea in el. E excellent!
Mie de vacuum mi-e cam nu stiu cum, mi se pare prea agresiv pt adipocite plus uterul recent operat. Poate mai la vara. Abia se kinuie drita sa ma bage la acupunctura, am un fix si cu asta.
Reflexo te ajuta la eliminarea toxinelor plus reorganizeaza irigarea tuturor organelor cu sange.bashca ca de la atata crema n-am avut in viatza mea asa calcaie netede.
Puii mei au dormit pan la 6 si apoi inca o tura pan la 8 dupa masa de la 6 dimi. Eu acu fac spanac cu pui.
Va multumesc pt laude ca mi-au crescut bebelanii, dar nu uitati ca avem aproape 4 luni! Oricum, nu-s ipocrita, chiar au luat peste 1 kg in fiecare luna.
Da chair ca ce idée originala cu stand-up comedy la botez!
Noi am avut copii intre 2 si 10 ani, parintii i-au vrut la mese cu ei, au comandat meniu a la carte pt ei si am platit tot la sfarsit. Am vrut si eu masa separate pt ei, dar intreband parintii, mi-au spus ca multi copii nu mananca singuri, deci tot vor sta de fundul lor.
Joann, sper sa fiti bine dupa vaccin!
Danaint, ne pare rau ca esti bolnavioara, sa te reface repede!
Sashenk, felicitations para los kilos pierdute!
olgutzik, multumim de sfaturi, sunt logice. Dar ce ma fac io daca prematurii mei nu vor sta in popnetz la 6 luni, ci la 8? Tre sa diversific, totusi, cumva, nu? Probabil ca o sa le dau la 45 de grade, in scoicile de masina. Of, ma termina treaba asta cu prematuriatea la miscare.
Multumim pt linkurile catre parintele arsenie boca.
Doamne, l-oi convinge vreodata pe tvmaniacu asta de sotz sa desfiintam tv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor

Mi se mai intampla asta cu sangele pe gura la tuse, cand sunt racita extrem ca acu. Am tuse de aia productiva, si sunt si firicele de sange prin ce scuip nu va imaginati suvoaie de sange asa ca nu ma ingrijorez, dar as vrea sa vina mai repede sotul, ca ma simt pericol public pe langa bebe. Acu l-am pus in balansoar... O sa se plictiseasca si de asta! ma simt ca si cum il abandonez, bietul de el, off!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Madalina felicitari pt recuperarea tal valgului! Si noi avem acum cf ortopedei picioare perfecte, si tot asa doar de intretinere tb sa mai facem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am trimis un mail interesant pe adresa comuna de gmail. Este despre sare, prinde bine oricui, dar in mod special le rog pe cele cu tiroida sa citeasca, poate afla lucruri utile. Sanatate multa, Danaint! Nu te culca pe o ureche ca te simti bine, ca nu poti stii ce te asteapta si cand te loveste! Ai mare grija! Incearca sa ai mereu pe cineva pe langa tine, iar daca nu e posibil, telefonul mobil sa iti fie mereu la indemana, sa poti anunta pe cineva in caz de ceva neplacut.

Beatrice75: Planul de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ :( Cineva m-a incurcat cu videoproiectorul in ultima clipa, am cautat, l-am gasit pe acel tip despre care ti-am spus, cu care am comunicat destul, sa fiu sigura ca va merge prezentarea si ca nu inchiriez degeaba aparatul, dar care dupa ce i-am confirmat ca vrem sa ramana valabila comanda, nu a mai raspuns la telefon, nu a raspuns la mail, desi in ziua anterioara raspundea instantaneu si nici de venit nu a venit. Un neserios... Aveam o singura varianta, sa proiectam din laptop pe o plasma existenta acolo, dar nu stiu cum se vedea + ca o parte din invitati erau din Galati, de unde e sotul si fiind duminica si vreme nasoala + 2 gravide in luna a opta, nu au stat mult, vrand sa plece dupa felul doi. Abia i-am tinut pentru tort, daramite sa mai punem prezentarea... Asa ca am ales sa facem prezentarea rand pe rand, cand ne vor vizita cunoscutii, ca tot au fost putini, adica 24 de persoane.

Sala a fost frumos decorata, am gasit servetele cu inimioare, confeti inimioare, baloane cu heliu it's a girl in forma de inima, rotund cu urs si chiar un urs mare. Din ele am mai dat la invitatii care aveau copii acasa, sa se bucure. Nu va zic ca si micuta mea e super incantata! Baloanele stau inca pe tavan si se uita mereu la ele. Ii punem rafia cu care sunt legate in maini si cand da din maini se misca baloanele si e mare fericire pe capul ei! Incercati si voi si va lamuriti! Sau ii pun rafia pe sub corpul ei, ca mana o deschide repede si scapa balonul dupa care urmeaza protestele... Oricum, e tare haioasa si am mai gasit astfel o modalitate de a o lasa cuminte pe canapea. Se uita la urs, dialogheaza cu el :) Dar am inteles ca heliul din ele va avea efect doar o saptamana, pe urma ramane doar ca balon, nu va mai sta sus.

tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si inca ceva: Ieri am iesit si eu din barlog pt relaxare pentru prima data! Am fost in Ikeea, de unde am luat o protectie de saltea de care spuneati voi candva si am gasit si niste prosopele moi, de fata, albe, gandindu-ma ca imi vor prinde bine la ingrijirea Iuliei. Am mancat si un somon afumat cu legume, eu fiind mare fun peste de orice fel... Apoi am fost in Baneasa Shoping Center putin, m-am simtit tare bine! Eu de cand am nascut nu am plecat nicaieri fara scumpa mea, poate doar in alta camera... Cand m-am dus la doctor am luat-o cu mine si ramanea apoi cu sotul in masina... dar mi-e asa draga ca nu stiu ce m-as face fara ea.

Fii-mea e la spectacol cu ursul cu heliu, cum v-am spus. Incercati, sa vedeti ce fericire pe copii, sa vada cum din miscarile lor, se misca baloanele! E super tare! Mai ca imi vine sa il trimit pe sot saptamanal sa le umple cu heliu! Pentru cele care vor o sursa super de baloane, sa incerce la Romana, in blocul cu coloane. E firma Radar si nu mai stiu cum... Site-ul e: http://www.partycenter.ro/index.php, dar nu e actualizat. Sotul a gasit multe produse care nu figurau ca fiind in stoc pe site. Dati telefon, va explica locatia, ajungeti pana in 17.30 si ridicati produsele pe loc. Sotul le-a luat vineri, chiar inainte de botez si am fost foarte multumiti de ofertele lor! Iar sediul e central, usor deci de ajuns acolo. Mai au si alte magazine, dar nu stiu exact, noua ne-a fost ok cel din Romana. Succes la pregatiri celor care urmeaza sa aiba botezul!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

NEata si de la noi!

Am tot stat in pat , hranit, culcat..si tot asa pana la vreo doo. Ma simt si eu mai odihnita.

Olgu are logica ce ai scris legat de diversificare merci! Poze pun in curand. Mai astept si de la alti cetateni, ca de la fratimiu nu prea am ce alege..

diana.b eu am comandat la botez portii la fel pt copii (5-6ani). Cu bautu nu am avut pb asta pt ca ne-au lasat sa aducem noi deci nu intra in pret.

florina22 asa e nu toti bbeii accepta suc sau supa si tre incercat pana nimeri ceva sa le placa,ca de bagat pe gat nu mere. Chiar acu vorbeam cu o pretena si imi zicea ca a incercat cu suc de morcov prima oara-nu a mers; apoi suc de mar-nu a vrut; a vrut supa dinaia fiarta si pasate legumele (morcov, albitura,telina).

Si eu am inceput sa simt diferenta de la schinduf-parca ma umplu mai repede! AM decis acu ce mulg seara, apoi la 5dimi si apoi la 9-10 sa pun la frigi si le dau in timpu zilei cand sunt active;ca daca le dau cand e prima sculare la 7-8 or sa se scoale mai repede ca se digera repede LM-ul.Iau schinduf cam 2pastile de 3ori pe zi si mai beau si ceai de chimen/fenicul/anason-asa ca pe apa il trag la sticle de 0.5 si sug mereu.

Mai citesc si revin. E dady de servici asa ca am putin timp.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Salutare si de la noi...
Ne-au plecat astazi si ultimii musafiri (socrii) si astept sa se trezeasca bebe.
Sunt racita cobza!! Imi e cam teama sa nu ia si bebe si mai folosesc masca, dar nu pot sa o tin non-stop. Sper sa fie bine.
In alta ordine de idei am observat ca bb meu si-a rarit mesele si ziua nu numai noaptea. De exemplu, acum, e aproape ora 16 si nu a mai mancat de la 11 si doarme si nu prea imi vine sa il trezesc. Oare ce se intampla de mananca asa rar? Sper sa nu scada in greutate sau sa aiba alte probleme (asteptam rezultatul la niste teste de urina refacute, caci primele nu aratau deloc bine). Il trezesc .. ca imi e teama ca moare de foame!!!!

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Elfica felicitari ! deabia astept sa va vad in poze.

Gata am pus ceva poze si noi. De la botez+scalda. https://picasaweb.google.com/raluca1anghel/BOTEZ19022011#

sugubina si Puficele http://picasaweb.google.com/raluca1anghel" target="_blank">Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

deci, m-ati innebunit cu schindufu asta: de unde ziceti ca se ia? e ceai sau sunt pastile?

nu mai stiu cine ma intreba de ce ne interzice drita sex. pai nu ne interzice, noi suntem dusi cu capul si obositi asa de tare, ca seara nu ne mai arde decat de somn.ne gandeam sa plecam intr-o sambata de acasa la un hotel in bucuresti si sa lasam bebeii la socri.dar nu ma lasa pe mine inima.

Mergi la inceput