Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Buna dimineata!
Sa bem o zic

A trecut si botezul A fost foarte frumos, vreo 50 de persoane, slujba frumoasa, bebe n a zis nimic la etapa cristelnitei, a avut grija sa se faca auzit la momentul imbracarii

Copil cuminte toata seara, bucuros de invitati si multa lume care sa l tina in brate.

La baita de a doua zi a fost foarte incantat, ziceai ca e la spa cu miere si petale de flori , 8 maini il masau, samponau, clateau (nasii plus cele 2 fetite ale lor)

Punem si noi cateva pozici, facute de noi, inca nu le am primit pe celelalte

Bebe se trezeste pe la 4 dimineata, papa si uneori mai adoarme, alteori nu Asta e programul, n avem ce i face

Felicitari micilor crestini de week endul ce tocmai a trecut

Ana, mami fericita Matei [b] (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

neata si de la noi

eu stau cam prost cu timpul si de aceea scriu mai rar... fac eforturi maxime sa va citesc macar si multumesc tuturor fetelor care imi raspund la infinitele mele intrebari
dupa cum spuneam, eu nu am niciun ajutor - 24h din 24h cu bebe!!!

anymona ar fi interesant sa ne spui si noua motivele pentru care urologul nu recomanda decalotare.
mie mi-a recomandat pediatra sa incep sa-l decalotez putin cate putin incepand de la o luna, sa nu fortez, iar daca vad ca e rosu sa ii dau cu kanamicina
offf, Doamne, tare as vrea sa stiu ce e bine pentru bebitan... o iau razna cu atatea pareri

beatrice, eu nu ma gandesc deja la estetizarea operatiei pentru ca mai vreau un bb... si pana cand il voi avea, am sa vad cum evolueaza operatia
intr-adevar, e cam devreme acum sa se vindece ea la puterea maxima!

si legat de schinduf, la mine chiar si-a facut efectul...se simte diferenta, asa ca multumesc mult mamicii care a recomandat planta; imi cer scuze ca nu am retinut numele

cam atat pentru moment pentru ca incepe bebitan sa scartaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

felicitari celor care si-au crestinat copii in week-end-ul acesta

aaaaaaaa. si duminica avem si noi botezul... am deja niste emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata!
Ana, multa energie si de la noi!
Olguta, am murit de drag cand am vazut fetele lui Vlad! Ai rezolvat cu dosarul? La mine s-a ocupat Bogdan, habar n-am ce a facut.
Beatrice, ti-am dat un PM. Multumesc.:)
Sorina, si noi am avut musafiri pana pe la 10, cu un bb mic de 2 luni, aproape ca noi, dar asa bine a fost, pe mine ma umplu de energie vizitele. E drept, Maria a incercat sa atace un musafir care vorbea mult cu mine. Am avut o discutie despre bunele maniere dupa... toate la timpul lor... vad ca sunt multe de clarificat la 3 ani! (Curaj, initiativa vs comportament potrivit.) E bine cu Eva acasa ori inca va acomodati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata si de la noi

am intrat sa ne savuram cafeluta impreuna

nimic nou sub soare la noi, asa ca va citim si admiram poze cu bebei. SUPERBI !!!!

felicitari fetelor pentru botezuri, felicitari bebeilor care au sarbatorit implinirea lunilor, multa sanatate si putere fetelor cu probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Olguta, m-am uitat si eu la linkul dat Ameliei, excelent calculul!:)

Azi-noapte, la culcare, am pus-o pe Sara la ea in patut. Eu mai citeam la lumina telefonului. A inceput sa-mi ceara insistent sa-i dau drumul la carusel si a chiuit de bucurie cand a inceput sa cante si sa se invarta ursuletii deghizati in albinute. Si o vorbaraie... toata lumea dormea, numai noi eram active. Cand s-au terminat melodiile s-a revoltat, m-a certat, i-a certat pe ei, am dat iar drumul la carusel, iar chiuit si bucurie, dat din maini, pedalat din picioare... Pana nu am luat-o langa mine in pat nu s-a linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mi s-a virusat laptopul si imi este mai greu sa scriu dupa calculator.
Ana o, ce crezi? Noi vom avea la botez un comediant timp de juma de ora- comedy stand by. Cred ca la niciun botez nu a mai fost asa cvea
Ptr biserica am comandat prosopel bebe cu numele lui.
Numerele de masa imi plac asa de mult!Sunt sub forma de biberon.
Diseara mergem la restaurant sa vb de huse, flori, baloane. Vreau baloane figurine mari-bebe, suzeta, tetina, barza, talpa. Pe noi comedinatul si fotograful ne-au costat cel mai mult. Dupa botez punem pozici si ramane la latitudinea voastra sa ne ziceti daca s-a meritat sau nu.
Noi avem o tanti maseuza care vine acasa si face masaj si mie si lui bebe, dar nu am reusit sa dau jos decat un kg juma. S, Sashneka, felicitari!

Diana, zici ca s-a marit cantitatea de lapte cu ajutorul acelei plante?O voi incerca si eu dupa botez......neaparat!

Vai, ce vreme!!!Vreau primavaraaaaaaa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Legat de decalotare pun eu din nou linkul dat de Anya http://www.drmomma.org/2009/09/only-clean-what-is-seen-reversing.html
Treaba e ca fimoza este fiziologica la varsta asta si e prematur sa fie decalotati acum. Iar la decalotarea fortata se creaza fisuri acolo, care se cicatrizeaza, piele se "strange" si mai mult si fimoza reapare, de data asta patologica...si tot asa. Sa nu radeti, dar erectiile rezolva problema asta ( da, de la varsta asta au erectii si tot vor avea ) Nu inteleg de ce e frenezia asta in a recomanda decalotarea si a nu lasa natura sa isi faca treaba. Intrebati-va soacrele si mamele daca s-au atins cumva de putele sotilor/fratilor vostri si isi vor face trei perechi de cruci. Si nu cred ca s-a infectat vreunul de la un varf de ac de smegma necuratata...

Alina, cum o culci pe Maria la 20:30? Vreau si eeeeu ! ma bucur ca ti-a placut de Razacila, ne distram tare cu el. E de o veselie copilul asta ce nu am vazut!!! Si prinde din ce in ce mai bine jucariile si le duce la gura, asa repede trece timpul...

Am vazut toate pozele, m-a uimit Eva a Madalinei cat de mult si de frumos a crescut, mana aia de om ! Bravo, Mada !

Sugu, poze de la botez...nik?La fel Andreeac?

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Cu dosarul...jeudi, ca nu am adeverinta ca nu e Radu in CIC....

Mergi la inceput

Iar cu statul in fund si diversificarea: statul in fund e unul din "milestones" ale dezvoltarii fizice si neurologice. Are alta perspectiva asupra mediului inconjurator, alte aptitudini ii ofera pozitia asta. E deci si mai probabil sa fie interesat de ce i se ofera in lingurita aia. La varsta aia deja a disparut reflexul de a scoate cu limba din gura chestiile solide ( face exceptie suptul, ala e alt reflex, mult mai important si mai greu de pierdut la varsta asta !!! ), deci diversificarea are mai multe sanse de reusita. Si ultima, dar nu pe ultimul loc , aparatul digestiv e construit la oameni in baza pozitiei bipede. Natural este sa mancam stand in fund, nu intinsi...creste riscul de inecare daca nu sta in fund, etc.

Asta e legatura dintre diversificare si statul in fund. Acum...cati pediatri, tot atatea pareri. Eu voi incepe cu Vlad, ca si la Sofia, diversificarea la 6 luni, in ordinea: cereale, piure de legume, piure de fructe la abur, iaurt, galbenus de ou, carne. Si tzitzi din belsug!

Mergi la inceput