Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna seara fetelor,

Am rasarit si eu dar vad ca sunt singura. Ce faceti, ce ziceti...nu e nimeni fara somn pe aici?

Eu sunt zombi dar nu ma culc ca si de ma culc tot obosita sunt asa ca ce rost are. Daca ma culc cand mai stau pe net, cand mai socializez...parca am 100 de ani asa ma simt. Vreau si eu o infuzie de energie, sa ma puna si pe mine cineva pe picioare.

Mi-am gasit ajutor la menaj si la copii.Sa o ajute pe Buni mai degraba ca eu as vrea sa merg la servici, dar noua femeie nu-i place sotului ca e prea ca la tara Mie chiar imi place de ea, isi da interesul, nu sta deloc. Bine...are lipsuri destule dar invata ea stilul meu. Dar nu-i place draga sotului. Offf

Noi suntem toti raciti, Ati si Thomas fac aerosoli. Speram sa ne facem bine pana la botez pe 06 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna seara barlog.
felicitari proaspetilor crestini si multi pupici...am vazut si eu pozele si sunt minunati .

andreea si sugubina cura merge bine zic eu. astazi ziua 20 - 6 kg date jos si se vede

misticgirl si horea s-a nascut la 3040 kg si acum are 6200 si 61 cm asa ca nu-ti face probleme. eu nu ma stresez ptr ca fieare este cu ritmul lui de crestere.

astazi am avut o zi plina...a venit matusa si cu bona de au stat cu copii si eu am fost in oras dupa materiale ptr botez si am reusit sa-mi cumpar n compleu f frumos si pantofi. asa ca am avut o zi productiva. de maine ma apuc de mestesiugit la decoruri.

va pup si noapte linistita

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hello fetelor!

Vin dE la endocrinolog... In intreaga lui cariera a mai intalnit un caz cu valori mai mari ca ale mele eh!sunt fenomenala deci, dar e recenta chestia, si spera sa o tratam usor.

Anya,mi-a dat sa incep cu juma de 50 euthirox (sau cum se scrie), apoi dupa 3-4 zile sa cresc la 50 si apoi treptat pana la 100. Dupa o luna ne revedem, cu analize noi, sa vedem cum ma descurc. Tu ai avut efecte secundare de la medicam asta? Sa ma astept la ceva?

Adipapazi, ce e reflexoterapia asta? Am vazut-o si in lista de preturi unde merg eu, da nu stiu cu ce se mananca. La ce serveste? Tu intrebasei de vacuum parca, nu? Eu fac, azi am inceput un nou abonament, sunt tare multumita. E mai mult pt celulita si aspectul pielii. Drenaj fac si eu, da nu simt nimic dupa. Tanti de imi face tot insista ca ar tb sa simt ceva dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

salutare si de la mine in miez de noapte....

am intrat doar sa felicit noii crestini si sa multumesc Anei pentru raspunsul cu cabina foto si lui Heidy pentru detaliile de la Hanul Berarilor...
Am avut niste zile pline, cel putin cea de azi a fost horror, cu amandoua mandrele agitate, Eva ca in fiecare luni ca pleaca taica-sau la serviciu si Clara cu plans neconsolat din cauze necunoscute... Si colac peste pupaza si musafiri care au plecat acum o ora...
Somn linistit si vise placute la ursuleti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

adipapazi uau super ca au dormit nuaptea felicitari!Mama iti manca 220 unu deodata? la noi Mara mai are performante de 150 asa..De ce nu iti da voe sex dr?

sashenka_h super ca ti-ai gasit tualeta de gala . Sa o porti cu placere!

syl si eu ca tine, imi e somn da acu am timp si mai sed pe net, mai un serial..tot la 12-1 ma culc. Noroc cu Puficele pufuase ca dorm pan la 7-8. Tot incerc sa ma culc mai repede da niciodata nu imi iese-tre sa depufez bibe, sa ma spal, sa ma schimb la camse, sa ma mulg ca alfel dau pe afara la 3 noaptea. Si se tot aduna.

Azi am facut bae cu colacii si raportam distractie totala.Maruta pluteste cu labele in sus asa si fundu ridicat, pe cand Ilinca face scheme si stropseste si se loveste in stanga si in dreapta de peretii cazii. Ma extaziez de fiecare data cand le vad asa..

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Asa, si sa continui ca am dat send prea repede. Ce nu mi-a pus tiroida asta fenomenala capac, mi-a pus o amarata de raceala. Suntem si eu si bebe raciti tusim ca magarii cot la cot (eu mai rau, dar el a inceput) se pare ca el mi-a pasat raceala, ca el e de vineri, eu duminica dimineata. Dar la el nu e f rau, la mine azi a evoluat brusc si f rau, de abia vorbesc si tusesc pe banda rulanta, plus ca ma doare in gat si sunt mucioasa rau... si bebe ieri a fost cam tacut, azi vad ca si-a gasit vocea, insa nu la capacitate maxima

Am incercat sa il alaptez cu masca, sa nu tusesc spre el cumva, s-a speriat de mine si a refuzat sa mai manance cand mi-am scos masca a ras multumit sa o vada pe mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

buna seara barlog.
felicitari proaspetilor crestini si multi pupici...am vazut si eu pozele si sunt minunati .

andreea si sugubina cura merge bine zic eu. astazi ziua 20 - 6 kg date jos si se vede

misticgirl si horea s-a nascut la 3040 kg si acum are 6200 si 61 cm asa ca nu-ti face probleme. eu nu ma stresez ptr ca fieare este cu ritmul lui de crestere.

astazi am avut o zi plina...a venit matusa si cu bona de au stat cu copii si eu am fost in oras dupa materiale ptr botez si am reusit sa-mi cumpar n compleu f frumos si pantofi. asa ca am avut o zi productiva. de maine ma apuc de mestesiugit la decoruri.

va pup si noapte linistita

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

SUPER TARE 6kile date! felicitaaari!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Sashenka, fain 6 kg! Mi-am luat si eu dieta azi, pare comestibila! Incep de miercuri sa am timp de shopping! Pana atunci, azi am avut o aventura cu niste prajituri de la Paul, asa ca de pre-cura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Neata!

Abia acum am avut si eu timp de masa. Am papat putin, ca sa fie laptic pentru dimineata. Mi-am simtit sanii cam goi, asa... am avut o zi tare extenuanta. Si ma ia groaza cand ma gandesc ca dimineata o iau de la capat.

Dana, sa va faceti bine, tu si Lucas! Cat priveste partea cu tiroida, sa speram sa tratamentul isi va face efectul cum trebuie!

Syl, multa sanatate puilor tai!

Sashenka, felicitari pentru cele 6 kg date jos!

Sugubina, Adi, cand va aud ce relaxate sunteti si cum vorbiti voi despre timpul liber...... stateam azi cu Piersicuta la san si ma gandeam la voi, cele cu gemeni, cum va descurcati cand incep sa planga in tandem. Eu de maraielile lui n-am putut spala plita. Si culmea e ca nu vrea in brate, ci sa stea in fund. Asa ca ma repet si am mai zis-o, toata stima pentru voi, cele cu 2 bebe.

TinkerBell,!

Fetelor, ma retrag spre dormitor. Chiar sunt epuizata. Va pup pe toate si astept cafeaua de dimineata de la cea mai matinala mamica!
Somn usor si linistit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am uitat de cana cu ceai pentru lactatie... asa ca mai bantui putin pe-aici.

Mergi la inceput