Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)
Raspunsuri - Pagina 4
Olgutzika spune:
Raluca, Symo, thanks a lot ! Sper sa fie ok, eu lista de documente cu specificatia vizarii la ITM am luat-o de la asistenta sociala, sper sa fi aflat ca nu mai trebuie viza aia...in fine, joi ma duc peste ei, ca de abia maine ii vine lui Radu adeverinta ca nu e el in CIC. Si program cu publicul au doar martea si joia
Nu am vazut nicio poza, dar am in plan!
Felicitari tuturor mamicilor si bebicilor proaspat crestinati !
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
misticgirl spune:
Buna!
Felicitari celor care au fost botezati/botezate sambata aceasta!
Beatrice, nu are rost sa folosesti laser sau alte metode invazive, cicatricea va fi foarte putin vizibila peste max. 1 an... ca sa nu mai spun ca si daca porti slip cu talie f joasa, tot nu se vede (cel putin asa e la mine, este foarte jos).
Fetelor, vad ca bebelusii vostri au si peste 8 kg la nici 4 luni Patrick avea la 3,5 luni greutatea de 6200g si 60 cm, la nastere a avut 3000g. Doamna doctor a spus ca e f bine, tinand cont de faptul ca este alaptat exclusiv.
Si Patrick gangurest si "vorbeste" foarte mult si tare!!! Si nu mai vrea sa stea culcat, ii place ridicat, sa faca pasi, sa stea in fundulet si sa vorbim tot timpul cu el. Daca ramane singur incepe sa ne certe, strigand "aaaa, aeiii" si alte sunete specifice bebelusilor. Este fascinat de jucarii si de TV .
Diversificarea o vom incepe dupa 6 luni, vom vedea la momentul respectiv cu ce (cereale sau legume).
Va pup, nu mai sta culcat
amelia_ilie spune:
Bine v-am regasit!
La multe lunite sarbatoritilor!
Vorbeati de greutatea bebeilor, a mea luna asta a luat foarte putin, adica in prima luna a luat 1.020kg iar acum (pe 29 avem 2 luni) abia a luat 460g. Sunt cam suparata. Nici nu mai mananca binisor, se satura si nu mai vrea, si apoi plange dupa o ora - o ora jumate. Nu stiu cum sa ma inteleg cu ea. I-as baga niste lapte praf, dar mi-e teama ca n-o sa mai am eu, si acum inca ud tricourile...
Mami de Cristiana (29.12.2010)
amelia_ilie spune:
Alina (Vasari) nu prea pot sa dorm cu ea ziua, ca daca ma simte langa ea se scoala. Plus ca vorbeste mult in somn...
ana_o spune:
Hello, dragele mele!
La multe lunite si ani puilor sarbatoriti ieri si azi!
Si astept poze cu cei crestinati in weekend!
Madalina, imi pare rau de perioada asta nelinistita, sper sa fie de scurta durata!
Beatrice, cum esti cu pregatirile? Ai aflat ce surpriza are sotul pentru sambata?
Heidy, Dienuta e arvunita! Tare dulce bebe Tudor!
Eu l-am luat ieri pe tata din spital si acum incerc sa ma acomodez cu el. Ieri a fost o zi tare grea. Si nici cea de azi n-a fost mai breaza, abia acum m-am asezat si eu. Suntem in focuri cu ultimele detalii pentru botez, ne-am decis pe lumanare de pe site-ul recomandat de Heidy si cum si ea, si Elfica au fost multumite, am incredere ca la fel vom fi si noi. Abia astept ziua cea mare!
As mai scrie, dar imi rasfat putin odorul, doarme la mine in brate ca recompensa... ca azi l-am lasat mai mult in scoica si nu m avut timp de iubire.
V pup pe toate, intru mai pe seara.
P.S. Alina, fetele tale sunt atat de scumpe, ca le-as lua la mine-acasa!
Olgutzika spune:
Apropos de alimentele cu care se incepe diversificarea: recomandarea de a incepe cu cerealele e facuta tinand cont de piramida alimentatiei sanatoase, care la baza are cerealele, pe urma legumele, pe urma fructele, lactatele, carnea, grasimile si ultimele dulciurile ....daca dati o cautare pe goagal dupa piramida, gasiti multe lamuriri, materiale, etc.
Revin cand oi mai avea vreme cu statul in fund...
JoAnn spune:
adipapazi foarte bine au luat bebeii tai in greutate.
fetele desi s-au nascut cu 2,2 kg acu au abia 5 kg...poate au mai pus totusi 100 g intre timp
sugu tocmai de asta am schimbat ora de baita, fiindca seara aveam show grozav dupa baie...si cum ele sunt obisnuite la ora 19 sa adoarma, acu numai bine , le dau sa pape si...somn de voie fara discoteca.
si noi o sa incepem diversificarea in curand...si nu stiu cu ce sa incep
miercuri pe 23 facem 4 luni
amelia_ilie spune:
Fetelor, cand va aud de diversificare mi se pare o vesnicie. Noi mai avem o saptamana si abia facem 2 lunite (ma rog, pe 29...). Pana la diversificare parca mai am o viata!!!
Mandra mea s-a nascut cu 3.300kg, aseara avea 4.900 imbracata (adica dupa baie, ca am uitat s-o cantarim inainte). Mi se pare asa o pisicuta mica... bine, la cat plange si e tinuta in brate, ma bucur ca nu e atat de grea, dar parca as vrea sa vad si eu ca ia in greutate normal.
Olgutzika spune:
Amelia, pentru tine http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156234
adipapazi spune:
joann, sugu, multumesc de laude, sa nu ne deokeati!
amelia, sper sa se rezolve situatia!
beatrice, ma bucur ca te razgandesti de la laseru ala...
olgutzik, asa scrie si in cartea lui capraru, asa face piramida in desen, apoi din vorbe o zice p-aia cu fructele/legumele, ca de-aia m-am enervat, ca nu e consecvent.
mi-au venit si mie niste carti recomandate de voi de la ed trei.maine la drenaj si masaj am ce face!
azi am avut o zi! au dormit copiii mei noaptea intreaga pana la 8 dimineata, asa ca s-a dat peste cap programul meu cu 5 mese, am avut numai 4 si la asta de seara erau lesinati de oboseala, de-abia le-am bagat pe gat cate 220. IOachim tot adormea, asa ca l-am dezbracat in body, s-a trezit, a mancat si apoi l-am reimbracat si culcat. e cazut ca dupa razboi.am fost la gineco, sunt tutta bella, drita se ingrozeste cand ii zic ca nema sex. a zis sa-i transmit sotzului: gioco di mana guarda la luna. ce ticnita! imi place de ea de nu mai pot.
m-am "gasit" pe forum cu o colega de camera din multele mele spitalizari din sarcina, e la odiseea de ianuarie-februarie.
m-am cafelit cu best friend in afi, iar acu fug la barbat, cine stie...
maine iar ma duc sa ma drenez si sa ma reflexoterapez si sa ma bata baietii aia, ca numai masaj nu e ala.sufera baba...