Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)
Raspunsuri - Pagina 19
syl spune:
Danait refacere rapida. Imi pare rau ca esti asa bolnavioara. Si noi suntem raciti, adica eu si copii. Buni si tati au scapat.
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Diana si la mine plescaie la fel,ca si cum ar toca guma Noi am avut o defectiune si nu am avut caldura 30 de ore....pe vremea asta Bebele meu papa prea putin, a ajuns sa manace si 30 ml. Mi se pare o vesnicie pana maine la dr Si in plus a devenit maniaco-dependent dupa suzeta. Eu am evitat sa-i dau suzeta mult timp, de vreo 2 sapt i-am dat-o, n-am avut de lucru, zau!Asta noapte m-a trezit de 4 ori pt suzeta, el care de cand s-a nascut s-a trezit de maxim o data pe noapte. Help! |
Beatrice, ai intrebat dr de plescaiala asta la bebe?????? Ce inseamna???? De ce face asa????
Sincer, mie imi e tare teama de anemie... am auzit ca multi copii au si cum are al meu o reactie neobisnuita, imediat imi pun intrebarea asta.......
legat de mancat putin, si al meu a avut o perioada de genul asta si am inteles ca bebelusii au o perioada de genul acesta si se numeste "greva bebelusului"... cica ar fi normal, nu trebuie sa ne ingrijoram!
esti o fericita cu suzeta... eu incerc sa-l conving pe al meu, dar fara succes... ba mai mult, o ia pe tzatzi pe post de suzeta adica din cand in cand simte nevoie sa suga la tzatzi cateva minute, dar asa in gol...
anymona spune:
Siuta, la multi ani pt Anastasia!!! sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa, desteapta si iubita.
Lidia, imi pare rau pt experienta mai putin placuta cu biserica. Dar nu ma mir... Nici eu nu stiam despre aceste taxe. Chiar am de gand sa cer chitanta pt banii astia atat duminica asta cand am sa fiu nasa, cat si la botezul nostru. Si in afara de taxa asta se mai dau alti bani preotului???!!!! Adica sa-i dau spaga pt ceva ce el oricum e platit sa faca???? Ca la doctor de fapt.... Uf, ma scuzati..nu vreau sa supar pe nimeni, dar si eu am avut multe experiente nefericite legate de preoti
Sugubina, voi la ce restaurant ati facut botezul? e pe aici prin zona noastra???
in zona IOR stie cineva vreun restaurant dragut?
Dana, syl, multa sanatate!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anymona Siuta, la multi ani pt Anastasia!!! sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa, desteapta si iubita. Lidia, imi pare rau pt experienta mai putin placuta cu biserica. Dar nu ma mir... Nici eu nu stiam despre aceste taxe. Chiar am de gand sa cer chitanta pt banii astia atat duminica asta cand am sa fiu nasa, cat si la botezul nostru. Si in afara de taxa asta se mai dau alti bani preotului???!!!! Adica sa-i dau spaga pt ceva ce el oricum e platit sa faca???? Ca la doctor de fapt.... Uf, ma scuzati..nu vreau sa supar pe nimeni, dar si eu am avut multe experiente nefericite legate de preoti Sugubina, voi la ce restaurant ati facut botezul? e pe aici prin zona noastra??? in zona IOR stie cineva vreun restaurant dragut? Dana, syl, multa sanatate! Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
si eu am avut numai experiente neplacute cu preoti....si sincera sa fiu nu ii suport de nici o culoare....mie mi-a dat chitanta pt cei 400 ron dar cum spuneau au chemat nasii si mai vroiau bani....eu sincer consider ca nu trebuie sa mai primeasca nici un ban ca pana acum, cand au aparut chitantele, banii intrau in buzunarele lor de aia preoti de la biserica mea au BMW-uri si "mertzane" sunt sigura ca nu le-au luat din salariu....pana la urma urmei la biserica nu ar trebui sa avem nici o taxa ci sa donam noi cat vrem....
adipapazi spune:
hello and good night,
azi am fost very busy, abia am reusit sa cetesc ce scriserati aicea cu generozitatea bine-cunoscuta de care dati dovada.
lidia, imi pare rau de ce ai patit. las sa fiti sanatosi.
joann, la multe lunite!
la multi ani anastasiei!
daca am uitat felicitarile pt cineva, scuze!
ral_eli, foarte tare esti cu plecatul la munte. bravo!
eu am foat la masaj, reflexo si drenaj, plus exercitii pt brate si tzatze, iar m-au batut de m-au zapacit ca sa omoram adipocitele. apoi fuga dupa niste diplome, apoi repede acasa sa fac treburile zilnice cu caraghiosii mei. le cant zilnic aia cu we love to entertain you!baga-l pe baiatul finilor la o scoala peste 2 ani etc.bag-o pe nepoata l o scoala din toamna, telefoane, balamuc.ce tara de cacao!
am fct gmnastica, apucatul jucariilor, gangureala de rogosre, statul pe burta cu ridicatul capului etc.pe urma veni ora baii, da-i tipete de foame, abia la 9.20 dormeau rapusi.
va pupi
anymona spune:
Inca ceva...Raluca, multumim mult mult mult pt ideea cu schinduful.
Chiar s-a marit productia. Acum nu mai avem nevoie de completare seara. Ba mai mult, am chiar surplus. Si ieri, si azi, in afara de ce a supt el am mai muls inca 300 ml.
Nu stiu de ce la noi nu este promovat acest produs. Nici macar nu scrie pe cutie ca are si efect de stimulare a lactatiei. Desi este mai eficient si mai ieftin decat toate celelalte: galafor, galactogil, mami, nutrinatal etc
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
Lidia_P spune:
sugubina fetitele tale sunt absolut superbe....pe zi ce trece sunt mai frumoase si sa nu uitam ca Ilinca va fi nora mea.....ce nora frumoasa o sa am si cu ochii albastri ca a lui Ianis
au fost niste adevarate domnisoare la botez....ce palarioare elegante au avut ele....multi pt ele din partea mea si a lui Ianis
Lidia_P spune:
am uitat sa spunem ca noi ieri am facut vaccinul de 4 luni....avem 7 kg si 64 cm...am luat in greutate perfect
am facut temperatura putin (adica 38 grade) si am bagat un supozitor cu paracetamol so acum suntem bine si veseli..
ana_o spune:
Buna dimineata!
Cat stres cubotezul asta, nu am timp nici sa respir ziua. Nu ca pana acum as fi avut, dar era culmea sa nu simt si eu febra aranjamentelor. So...
Siuta, Anastasiei! Sper c-ati petrecut frumos!
Dana, esti mai bine?
Syl, multa sanatate pentru tine si puiuti!
Lidia, imi pare tare rau pentru evenimentele neplacute avute cu preotii. Dar fiecare padure cu uscaturile ei. Nici eu nu agreez bisericile care cer bani. Mi se pare omenesc sa dea omul cat doreste. Sau daca n-are, sa nu fie obligat sa dea... Noi la botez vom avea 4 preoti si cand am intrebat cat va costa, ni s-a spus ca doar taxa de 50 ron plus ce va vrea nasul sa dea pentru preoti. Daca vrea sa dea-bine, daca nu-nu. Super ok, din punctul meu de vedere!
In alta ordine de idei, Sashenka supertare ideea cu marturii crosetate!
Sugubina, vazut Pufice trendoase, sa-ti traiasca!
Ioana,!
Ral_eli, nu mai duc mult, multumesc de cuvinte oricum! Foarte tare iesirea la munte! Abia astept si eu o evadare din cotidian.
Si sa va spun ce soc am avut cand l-am imbracat azi pe fiul meu cel dolofan in costumul de botez. Sunt mici hainele! Am sunat la e-accesorii pe seara, dar nu mi-a mai raspuns nimeni. Deja discutasem cu ei, ca probasem acum cateva zile botoseii si ii erau mici, au fost de acord sa mi-i schimbe. Dar acum trebuie schimbat totul. Efectiv camasa nu-l incape, sacoul nici atat. La pantaloni as putea face rabat, sunt cam ficsi, dar merg. Sper sa aiba o marime mai mare la Brotacel, altfel nu stiu ce ne facem, ca toata tematica botezului e pe verde, trusoul de botez, cruciulitele... totul. Astept sa vb dimineata cu ei.
Iar eu nu am toaleta pentru biserica, am 2 tinute de seara, dar niciuna de zi. O sa merg vineri cu mama la un mic shopping.
Si am o rugaminte la fetele care stau in zona Unirii, Tineretului, Brancoveanu... am nevoie de un salon ok, unde sa ma vopsesc, sa ma epilez si man+ped. Teoretic as fi avut treaba la Tg Jiu azi, si impuscam 2 iepuri, ma rezolvam la salonul unde ma fac eu. Insa vremea de-afara m-a speriat rau si am zis pas.
Va pup!
ral_eli spune:
'neatza barlog!
in dimineatza asta dau eu ceiutzul sau cafea (pt cine bea)
mami de Robert Petru
poze