Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

abramburica am admirat bebe grasunel si frumusel .
pluuuus ca are body la fel ca fetele mele . ala cu primul meu craciun.

inca nu am dat suculetul de mar. astept sa se trezeasca zanele....

sugubina o sa incerc pastilutele. de la favisan???

mami de bubuline gemene

da ala e producatoru-ca sa stii sa ceri la plafar

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lidia imi pare rau k s=a intamplat asa. dc nu te supori, poti sa imi zici la ce biserica s-a intamplat asa?
despre taxa..nu te-a mintit, patriarhia a impus o taxa, dar de 100ron la bisericile mici, cele de cartier, iar cele de centru, de "fitze" de 500ron. iar p langa asta, se mai adauga pt preoti si cor dc exista.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Lidia imi pare rau k s=a intamplat asa. dc nu te supori, poti sa imi zici la ce biserica s-a intamplat asa?
despre taxa..nu te-a mintit, patriarhia a impus o taxa, dar de 100ron la bisericile mici, cele de cartier, iar cele de centru, de "fitze" de 500ron. iar p langa asta, se mai adauga pt preoti si cor dc exista.

Bebelu, poti sa imi spui te rog daca Biserica Icoanei intra in categoria "de fitze"? Ca mi se pare extrem de mult 500ron...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:

Bebelu, poti sa imi spui te rog daca Biserica Icoanei intra in categoria "de fitze"? Ca mi se pare extrem de mult 500ron...

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana, 10.11.2010

din cate stiu cam da..dar o sa il intreb p sot si iti zic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Felicitari bebeilor crestinati saptamana trecuta ! Sa creasca mari si sa fie sanatosi si norocosi !
Vazut poze cu Pufice, cu Maria si Sara ... superbi copii !
Sugubina, si Toma face exact la fel : scuipa suzeta cat colo si isi baga degetul mare in gurita dupa care trage vartos !
Astazi mandra mea Anastasia implineste 4 anisori asa ca avem party.
va

Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma

La multi ani fetitei tale!! Sa fie fericita, iubita si tot ce va doriti.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana, 10.11.2010

nu este nici o biserica de fite, este biserica Sf Andrei de pe Sos Chitilei, cor nu am avut....am avut un dascal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sugu noi am stat la pensiune cu acces la bucatarie, dar eu ii dau numai lm asa ca a fost usor in privinta asta.
in rest am luat prea multe hainute pt el si prea putine pt mine (ca el scotea lapticul si eram uda mereu) si multe fineturi.
l-am schimbat pe aleze, am dezinfecat chiuveta dar dupa ce il stergeam cu servetelele umede il clateam intr-un lighenus (unul mic, mic de 3 litri dar numai bun pt asa ceva) si initial am zis ca doarme in pat cu noi dar m-am razgandit ca tati a petrecut prea mult la gratar si numai aveam incredere in el ca doarme linistit si l-am culcat in carut si a dormit f bine acolo. a fost mult prea cald si m-am chinuit sa tin umiditatea macar la 50%.
noi acasa avem 22,23 de grade si acolo erau 30, am inchis caloriferele si am lasat la 25.
pe partie si prin predeal l-am plimbat in wrap, nu am folosit carutul decat pt somn si il mai puneam in landou cand stateam in living cu totii

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Raluca, Symo, thanks a lot ! Sper sa fie ok, eu lista de documente cu specificatia vizarii la ITM am luat-o de la asistenta sociala, sper sa fi aflat ca nu mai trebuie viza aia...in fine, joi ma duc peste ei, ca de abia maine ii vine lui Radu adeverinta ca nu e el in CIC. Si program cu publicul au doar martea si joia

Nu am vazut nicio poza, dar am in plan!

Felicitari tuturor mamicilor si bebicilor proaspat crestinati !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

e nevoie si de adeverinta de la sot cum ca nu intra el in CIC??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am gasit!

Diana, si bebeica mea mesteca in gol asa, am zis ca o sa-i dau o bucatica de ceva sa aiba si ea ce sa mestece.

Sugubina, si a mea e tot asa cu suzi. Nu vrea suzeta, isi baga degetelele (sau pumnul) si molfaie la greu.

Madalina, si la fazele cu taiatul unghiutelor si limbuta sunt gemene .

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna seara fetelor.

Hop top si eu. Am intrat sa salut micutii crestini, si nu numai. Astazi am dat si eu comanda pentru tort, o sa-l iau de la Ana Pan, mie imi plac produsele lor. Si sincer nu am avut nici timp sa merg sa caut altceva, oricum tortul arata superb cu botosei, gargarite, forme de picioruse , stelute...toate din martipan.

Am vazut ca s-a discutat intens de decalotare. Si eu sunt impotriva, ma sperie, mama si-a facut cruce si toate surorile ei, pe vremuri nu se facea asa si nu erau probleme. Acum nu stiu...e drept ca medicina asta este evoluata dar parca prea de tot si cu graficele si cu diversificarea, te duci pe la diversi medici si fiecare are teoria lui.

Revin ca Thomas iar are concert

Mergi la inceput