Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

bebelu ce sa zic... nici acum nu i-a trecut definitiv..e un copil f activ si nu ii place somul deloc, daca s-ar putea sa nu doarma deloc ar fi perfect...si s-a trezit noaptea pana pe la vreo 2 ani
heidy eu am umidificator cu abur cald de la chico...ma cam enerveaza ca se face cam prea cald cand il pun..parca e o sera...intr-adevar tre sa fie silentios.
Beatrice ...uof, si eu ma chinui sa ii dau suzeta si el nu vrea si pace...deci nici cum nu e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

chiar n-as fi vut sa insist in halul asta... mi-a dat o eroare si apoi am vazut dublu: mesajul de doua ori!

sincer chiar recomand sa se incerce pastilele de schinduf, nu ceaiu ca e raaaaaaaaau de tot la miros!

stiti care e ordinea la botez: fetele sau baietii mai intai?????

mai citesc si revin, asta daca ma lasa pustiul

mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

se boteaza in functie de varsta, de la cel mai mare la cel mai mic. dc sunt de aceeasi varsta, mai intai baietii si dupa fetele
eu la nunta le-am comandat meniu la foto, video si dj.
dar pt botez, dc nu faci toata noaptea, poti sa le faci unplatou cu ceva si asta e.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

noi la botez parintele ne-a spus ca mai intai se boteaza cel mic si apoi cel mare, te rog sa imi spui daca asa este oranduiala biserici?parca sotul tau este parinte nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna fetelor!!
v-am citit dar nu prea am avut timp sa raspund....sunt in focuri cu terminatul decoratiunilor ptr botez...carduri de masa, marturii si m-am si apucat ca tricotez saculeti ptr marturii si cum nu ma pricep ff bine imi ia foarte mult timp.

Sugu superbe puficele !!

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:

Citat:

chiar n-as fi vut sa insist in halul asta... mi-a dat o eroare si apoi am vazut dublu: mesajul de doua ori!

sincer chiar recomand sa se incerce pastilele de schinduf, nu ceaiu ca e raaaaaaaaau de tot la miros!

se boteaza in functie de varsta, de la cel mai mare la cel mai mic. dc sunt de aceeasi varsta, mai intai baietii si dupa fetele
dar pt botez, dc nu faci toata noaptea, poti sa le faci unplatou cu ceva si asta e.

noi la botez parintele ne-a spus ca mai intai se boteaza cel mic si apoi cel mare, te rog sa imi spui daca asa este oranduiala biserici?parca sotul tau este parinte nu?

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

se boteaza cel mare intai si dupa cel mic. dc sunt si baietei si fetite, se iau baietii si dupa fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari bebeilor crestinati saptamana trecuta ! Sa creasca mari si sa fie sanatosi si norocosi !
Vazut poze cu Pufice, cu Maria si Sara ... superbi copii !
Sugubina, si Toma face exact la fel : scuipa suzeta cat colo si isi baga degetul mare in gurita dupa care trage vartos !
Astazi mandra mea Anastasia implineste 4 anisori asa ca avem party.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hello fetelor!

Am revenit si eu pe taramul celor vii! Bine, tot racita, dar ma simt si eu umana din nou. Ieri, pe la 3, dupa ce a venit sotul, l-am lasat cu baby, si m-am dus si m-am culcat. Pe la 5 a venit peste mine sa ma intrebe daca vreau sa ii dau san, ca ii e foame copilului. L-am directionat cu eleganta, intre 2 accese de tuse, catre laptele din frigider, si m-am culcat in continuare. Am dormit pana la 7-8, si apoi am reusit sa fiu functionala cat de cat pentru restul serii. Azi sunt mai bine, l-am dus pe bebi la kineto la cabinet, acum el doarme si eu stau pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

abramburica am admirat bebe grasunel si frumusel .
pluuuus ca are body la fel ca fetele mele . ala cu primul meu craciun.

inca nu am dat suculetul de mar. astept sa se trezeasca zanele....

sugubina o sa incerc pastilutele. de la favisan???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Siuta, la multi ani fericiti Anastasiei! Sa aveti o petrecere frumoasa!

Ce ziceti de cursul asta de reeducare perineala? http://www.nastecumsimti.org/servicii-2/curs-metoda-kriston/
As vrea sa merg, dar e seminar de 2 zile si nu cred ca am cum sa o iau pe Sara cu mine. (dureaza 12 ore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Multumesc JoANN!Si eu am admirat toti bebei din album si toti sunt superbi care mai de care mai frumusei!Are barlogul nostru ursuleti si ursulete super frumusei!Avem cu ce sa ne mandrim fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:

Citat:

se boteaza cel mare intai si dupa cel mic. dc sunt si baietei si fetite, se iau baietii si dupa fetele.

multumesc,
am intrebat pt ca preoti de la biseria la care am facut noi ne-au mintit in ultimul hal
pt incepu vb cu ei inca din luna noiembrie anul trecut ca vrem sa fim singuri la botez deoarece vrem sqa ornam cristelnita si sa facem doar noi cu familie....ei ne spun ca nu se poate dar o sa fim cu doua fetite si baiatul nostru oricum va fi primul
in al doilea rand ne cere 400 ron si inca cu 2 sap inainte ca cica asa a pus mitropolia taxa,ca sa aflam ulterior de la televizor ca mitropolia nu a pus nici o taxa
apoi cand ajungem la biserica ne trezim ca mai suntem cu un baietel si pt ca celalalt copil este mai mic va intra el primul cristelnita, cristelnita ornata de noi si cu destui de multi bani dupa care ne foloses uleiul nostru de miruie copii (ceilalti aveau o sticla de floriol si cred ca nu le-a placut la preoti) iar pe tot timpul slujbei pe noi aproape nici nu ne-au bagat in seama ....adica cand a venit momentul sa se spuna crezul a intrebat doar pe ceilalti nasi daca stiu crezul (nu il stiau) si se pregateau sa ii puna ceilalte nase cartea in fata cand a sarit a mea nasa ca stie ea crezul iar la sfarsit mi-au chemat doar nasi mei ca sa le mai ceara banii pe langa cei de taxa
cel mai rau a fost ca in biserica era la fel de frig ca afara
deci preoti de genul asta indeparteaza tineretul de biserica....eci mie imi vine acum sa ma duc sa ii dau un pumn in barba aia de profitor si insetat de banii

Mergi la inceput