Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Fetele, vaccinul asta de un an e dureros??? Ma refer daca doare dupa...zgubi a fost racita si am tot amanat vaccinul, mai bine de o luna si azi ne-a chemat dr la control si daca e ok cu gatul si raceala a zis ca facem si vaccinul....dar mie mi-e tare mila de pitica, are si manuta in ghips si daca o s-o mai doara si manuta cealalta de la vaccin, ce ma fac cu ea? plus celelalte simptome care pot sa apara, gen febra etc...noi mai avem de tinut 10 zile ghipsul si mi-e teama sa nu ne mai prinda vreo raceala in intervalul asta...Oare cat de mult se poate amana un vaccin???

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

si pentru ca am lipsit in WE:

LA MULTI ANI, SARA !!!

LA MULTI ANI, MIRUNA !!!

LA MULTI ANI, MATEI !!!

LA MULTI ANI, ANDREI !!!

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

ma scuzati ca n-a apucat sa salut...tot scriu printre alergaturi, tre sa-i dau papa, s-o imbrac, la 3 juma tre sa fim la dr...

bea, arwen si ceilalti pufi pe care ii chinuie crocobaurii sau durerea de dinti: sanatate multa!!!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Off...am recuperat si eu pe diagonala...imi pare nespus de rau sa citesc de asa multi pufisori bolnavi ...multa sanatate micii zgubilitice , puiutilor de Lillo , lui Luca , lui Darius ...si tuturor celorlalti care se lupta cu crocobauri sau alte chestii urate care ii impiedica sa se joace si sa fie veseli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

LA MULTI ANI, DAVID!!!

sa cresti mare, sanatos si voios, micule luptator!!!

LA MULTI ANI, STEFAN!!!
sa cresti mare, sanatos si voios!!!

LA MULTI ANI PUFILOR SARBATORITI AZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Fetele, vaccinul asta de un an e dureros??? Ma refer daca doare dupa...zgubi a fost racita si am tot amanat vaccinul, mai bine de o luna si azi ne-a chemat dr la control si daca e ok cu gatul si raceala a zis ca facem si vaccinul....dar mie mi-e tare mila de pitica, are si manuta in ghips si daca o s-o mai doara si manuta cealalta de la vaccin, ce ma fac cu ea? plus celelalte simptome care pot sa apara, gen febra etc...noi mai avem de tinut 10 zile ghipsul si mi-e teama sa nu ne mai prinda vreo raceala in intervalul asta...Oare cat de mult se poate amana un vaccin???

_

Cel mai bine vb cu doc. Dar nu e bai daca amani vaccinul.
Dani e nascut pe 1 feb. A facut ROR pe 15 feb, iar Infanrixul il face dupa 15 martie. Deci se poate amana si 1.5 luni.

De durut nu stiu daca doare sau nu. Asistenta mi-a zis ca nu doare, dar probabil mi-a zis ca sa ma linisteasca, nu ca si-ar fi facut ea ROR si a simtit durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

_

daca facti infanrixul, eu stiu ca se face in picior si nu cred ca doare la injectie propriu-zis. Poate sa doara dupa daca se inroseste si reactiile adverse aferente, care pot fi neplacute si deci stress suplimentar pe langa ghips. Dar parca Zgubi era curoajoasa, n-avea stress de la ghips. Acum poate se razgandeste daca o supara vaccinul si atunci...

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ayanna...api nu doare mai mult ca cele pe care le-ai fc pana acu...iar ROR-ul pe care l-a fc jiji...credijioj ca tine si de pers care il face....daca are mana buna sau nu...

jiji doarme de aproape 2 ore...are cam 12 ore de cand n-a mai primit antitermic...la amiaza dupa ca fc kk..cam moale...i-am luat temp..si iar era 38 +..desi daca puneam mana pe el..juram ca n-are febra...poate nu trebuia exact dupa ce a fc kk?...dar am zis ca..de..daca tot ilschimb....

de mancat..n-a vrut fructe dimi dar...a baut 100 ml de suc...si pe la 12 niste spanac cu ou si branza..nu mult dar na, a mancat....bine.nu-i intoate apele ..dar...zic eu ca e spre bine...dar daca nu-i ok...maine sigur ma duc la dr...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Miki, Alexuzzza....la bucuresti e soareee?
Nu ma mai joooc..la noi ninge de dimi, si se topeste, si e asa flescaraie si uraaat..

Bea..off, doamne, saracul Ivanel, si saraca de tine!

Myky...si la noi e problema mare cu rufaria...si, asa cum a zis Ruxita, nu atat cu spalatul (care este), ci cu uscatul, mai ales cu vremea asta scarboasa..nu se mai usuca..neam. Imi pare tare rau de problema ta cu migrenele...poate totusi exista o rezolvare...un homeopat, bioenergie, reflexo-terapie ai incercat? Zic si eu, ca daca medicina alopata n-a avut rezultate...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Ne-am intors de la plimbare.
Nu-i soare, dar e ok, de o scurta plimbare dupa atata frig.

Mami a lui Kiti

martisoare handmade

si alte nebunii crosetate

Mergi la inceput

BF...bineinteles ca o sa vb cu medicul, dar vroaim sa stiu de la mamicile care deja au trecut prin asta daca pufii au 'acuzat' ceva dureri dupa...ca mie poa' sa-mi zica asistenta 'lasa ca n-o doare', dar vroiam un raspuns de la cineva care a experimentat si zilele si noptile de dupa, nu doar 5 minute de interactiune in cabinet...

Tomaca...nush ce vaccin e, ca-i Infarix sau nu...e ala de se face obligatoriu...ca noi n-am facut schema optionala...Nu de injectia propriu-zisa ma tem, ci de durerea de dupa...daca isi poate folosi manuta, ca ar fi de groaza cu una in ghips si cealalta dureroasa...dar daca zici ca se face si in picior, nush.... Oricum o sa ma sfatuiesc cu dr sa vad ce zice de amanare si cum le impartim...

Dece...eu am observat ca intotdeauna are temperatura mai mare si inainte si dupa kk...eu zic sa i-o mai iei odata mai tarziu pentru o evaluare corecta...

Ne mai auzim diseara....sper...s-aveti liniste!

_

Mergi la inceput