Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ayanna_xem spune:
Inca una asa rapid...
Toate ati facut vaccinurile decalat sau doar cele care ati facut optionale? Din cate stiu ROR-ul intra si in schema obligatorie...asta inseamna ca tre' sa fac cel de la mana si cel de la picior la distanta de o luna? La 6 luni cand am facut in piciorus doua vaccinuri, le-am facut pe amandoua odata...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lillo spune:
Ayanna de ROR nu stiu ce sa zic. Piticul nu a parut suparat decat in tp ce ii facea vaccinul. Infanrix i-am facut fiica-mi si a zis ca o doare cam 2-3 ore dupa vaccin dar nu tare. Adica nu atat de rau cat sa o incurce la sarit, si i-a trecut miraculos dupa o cioco
Lillo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Inca una asa rapid... ![]() Toate ati facut vaccinurile decalat sau doar cele care ati facut optionale? Din cate stiu ROR-ul intra si in schema obligatorie...asta inseamna ca tre' sa fac cel de la mana si cel de la picior la distanta de o luna? La 6 luni cand am facut in piciorus doua vaccinuri, le-am facut pe amandoua odata... ![]() _ Mami de ![]() ![]() |
Noi decalat ptr ca asa am vrut eu. Dr voia sa le facem pe amandoua odata, unul in mana si unul in piciorus.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Inca una asa rapid... ![]() Toate ati facut vaccinurile decalat sau doar cele care ati facut optionale? Din cate stiu ROR-ul intra si in schema obligatorie...asta inseamna ca tre' sa fac cel de la mana si cel de la picior la distanta de o luna? La 6 luni cand am facut in piciorus doua vaccinuri, le-am facut pe amandoua odata... ![]() _ Mami de ![]() ![]() |
Ayanna.... daca faci schema de la stat, vaccinul de 1 an este format din 2 intepaturi in piciorus. Bonus la un an (sau 13 luni, mai sigur)este ROR sau priorix, care sunt acelasi lucru, dar in manutza..
|Scriu repede ca ma striga pitica!
Pupam zgubi, sa n-o doara!!
![](pupic.gif)
Eu am cerut sa-i faca ror-ul peste o luna. Acum i-am facut infanrix, o singura intepatura (schema optionala)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ayanna_xem spune:
Lillo..., saru'mana de raspuns...
Foarte tare pitica ta..., sper s-o rezolv si eu 'miraculos' cu zgubi cu ajutorul tzitzii...
Am plecaaaat!!!!!!!!!!!!!
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ayanna.... daca faci schema de la stat, vaccinul de 1 an este format din 2 intepaturi in piciorus. Bonus la un an (sau 13 luni, mai sigur)este ROR sau priorix, care sunt acelasi lucru, dar in manutza.. |Scriu repede ca ma striga pitica! Pupam zgubi, sa n-o doara!! ![]() Eu am cerut sa-i faca ror-ul peste o luna. Acum i-am facut infanrix, o singura intepatura (schema optionala) Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
![](socat.gif)
![](socat.gif)
![](socat.gif)
...sunt gata de iesit pe usa...vad io ce si cum la fata locului...
![](socat.gif)
Multu' de raspuns!!!
![](floare.gif)
_
Mami de
![](copilas.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Ayanna si noi le-am facut pe amandoua in aceeasi zi si David a facut o reactie alergica foarte urata. M-am speriat foarte tare atunci. Daca stiam ii spuneam dr sa le facem separat.
De durut, nu stiu ce sa-ti zic. Am observat ca atunci cand ii tineam eu piciorul la vaccin mereu se umfla si se inrosea zona. Cand il tine asistenta nu are nici o problema. Deci cred ca este foarte important sa nu miste piciorul in timpul intepaturii.
![](chatterbox.gif)
Mamica fericita de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
Povestea Marei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui Lillo Ayanna de ROR nu stiu ce sa zic. Piticul nu a parut suparat decat in tp ce ii facea vaccinul. Infanrix i-am facut fiica-mi si a zis ca o doare cam 2-3 ore dupa vaccin dar nu tare. Adica nu atat de rau cat sa o incurce la sarit, si i-a trecut miraculos dupa o cioco ![]() |
![](radtare.gif)
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Povestea Trandafirasului Raisa
blue_flower spune:
Plec la ceremonia de circumcizie a unui baietel de 8 zile. :)
Ne-au invitat niste vecini, el e evreu, ea romanca. Nu am mai vazut niciodata asa ca....mergem.
Sper ca folosesc anestezic!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Plec la ceremonia de circumcizie a unui baietel de 8 zile. :) Ne-au invitat niste vecini, el e evreu, ea romanca. Nu am mai vazut niciodata asa ca....mergem. Sper ca folosesc anestezic!!!! ![]() Mama fericita |
chiar vrei?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Povestea Trandafirasului Raisa