Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !
Raspunsuri - Pagina 7
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Dece - mama lui de ROR. Bine ca a mai scazut febra lui JJ. Am o colega al carei baiat a facut peste 40. Nyny, Xela - sanatate si voua Ruxita - ati primit rezultatele analizelor? Nyny - intrebai de Arwen. Vineri era cam la limita (Darius facuse noaptea convulsie febrila 5-7 min), probabil si oboseala acumulata. Sper ca sunt mai bine. N-am citit de pe email. Incerc sa mai recuperez. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita azi le-am facut, raspunsul ni-l dau in 3 zile... convulsii febrile? horror... de la rotavirus??? DD m-a tinut departe de spital si ii multumesc! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Nu de la rotavirus, ca ala s-a dus. Darius a racit (probabil l-a prins cu imunitatea scazuta) si e cam rau.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita noi am fost la CMMB pentru analize... cu pishu a fost foarte simplu, nu mai folosim demult colectorul pediatric, ii tin putzulica in recipient si de regula face pishu fara probleme si fara mari proteste... cu recoltatul sangelui a fost mai complicat, l-am tinut eu si 2 asistente, strans de picioare, umar, mana (eu), asistentele de mana in care l-au intzepat... in rest a fost super ok, a fost vedeta clinicii pentru 10 min, toate asistentele au tabarat asupra lui, ii zambeau, ii vorbeau, trageau de el, ii zambeau de la distanta... mai sa fie! mi l-am imaginat peste vreo 20 de ani... cuceritor de inimi si toate fetele topite dupa el... si am fost MANDRA de barbatelul meu! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ti-a crescut inima in piept, nu?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Nu de la rotavirus, ca ala s-a dus. Darius a racit (probabil l-a prins cu imunitatea scazuta) si e cam rau. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
Si pana la urma... nu stii? L-a vazut si alt dr?
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
micki_mica spune:
La multi ani, David!
La multi ani, Stefan!
Mami a lui Kiti
martisoare handmade
si alte nebunii crosetate
myky791 spune:
acum buna dimineata!
multumesc de acea bubu.
lillo ma tineam sati zic ca la mine cu piciul cand mia facut temp 39 9 iam pus sosete cu otet si iam pus pe piept si pe spate cate o batista inmuiata in tuica ca sa nui mai fac impachetari si ia scazut temp. tuica la temp camerei. multa sanatate la pufi si tie multa putere mami. ii pui tu pe picioare.
nyny multa sanatate si voua.
decenuela multa sanatate si lui jiji.
xela multa sanatate si voua.
arwen si lui darius multa sanataate ce mai face?
of cati pufi bolnaviori. sper ca nu am omis pe nimeni.
cu mailul eu decid cu majoritatea
vam citit zilele astea dar nam prea putut raspunde ca era si piciul pe birou langa mine.acusi doarme.
vorbeati de pufi al meu nu zice decat tatatata. cand are chef in rest e mutulica.
ruxita eu am migrene de vreo 16 ani, si cand am cate o migrenea mai nasoala ma tine cate o sapt. of. nu neai mai zis ce sia mai cumparta ela de restul banilor?
simply nati plecat in vacanta?
Mp multa sanatate si tie tot asa nu poti manca de la amigdale? eu leam scos pe la 18 ani odata cu polipii ca spunea oreleista ca de aceea ma doare capul. peste vreo 2 ani am ajuns la spital intro criza de migrena vomitam intruna si ma internat dct de garda si mia scos is apendicele. mai ramanea sa scot si fierea.... migrenle nu au cauza nu se trateaza ci le duci pe picioare toata viata.
cam atat . a voiam sa mai intreb fetelor voi spalati des? eu mam crucit la 2 zile bag cate 2 masini. am tot timpul rufe pe franghie...
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Ruxita spune:
citat din mesajul lui myky791 acum buna dimineata! multumesc de acea bubu. lillo ma tineam sati zic ca la mine cu piciul cand mia facut temp 39 9 iam pus sosete cu otet si iam pus pe piept si pe spate cate o batista inmuiata in tuica ca sa nui mai fac impachetari si ia scazut temp. tuica la temp camerei. multa sanatate la pufi si tie multa putere mami. ii pui tu pe picioare. nyny multa sanatate si voua. decenuela multa sanatate si lui jiji. xela multa sanatate si voua. arwen si lui darius multa sanataate ce mai face? of cati pufi bolnaviori. sper ca nu am omis pe nimeni. cu mailul eu decid cu majoritatea vam citit zilele astea dar nam prea putut raspunde ca era si piciul pe birou langa mine.acusi doarme. vorbeati de pufi al meu nu zice decat tatatata. cand are chef in rest e mutulica. ruxita eu am migrene de vreo 16 ani, si cand am cate o migrenea mai nasoala ma tine cate o sapt. of. nu neai mai zis ce sia mai cumparta ela de restul banilor? simply nati plecat in vacanta? Mp multa sanatate si tie tot asa nu poti manca de la amigdale? eu leam scos pe la 18 ani odata cu polipii ca spunea oreleista ca de aceea ma doare capul. peste vreo 2 ani am ajuns la spital intro criza de migrena vomitam intruna si ma internat dct de garda si mia scos is apendicele. mai ramanea sa scot si fierea.... migrenle nu au cauza nu se trateaza ci le duci pe picioare toata viata. cam atat . a voiam sa mai intreb fetelor voi spalati des? eu mam crucit la 2 zile bag cate 2 masini. am tot timpul rufe pe franghie... _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Ela nu si-a gasit mare lucru si a venit cu banii acasa... ca banii munciti se cheltuie greu si asta e morala fabulei pe care Ela a invatat-o si suntem multumiti de experiment... din pacate sotul n-a vrut sa prelungeasca contractul... a zis ca nu vrea sa-i mai dea bani pentru ceva ce trebuie sa faca oricum... m-am gandit s-o recompensam altfel... dansuri... poate un abonament la sala...
si eu rufe multe la spalat, nu reusesc sa tin pasul cu ritmul de murdarire, care la noi inseamna purtat o singura zi, nu exista grade intermediare (murdare, mai putin murdare, purtate doar o singura zi sau purtata in fiecare zi timp de 3 zile, toata sunt murdare de spalat dupa o singura purtare) si asa se aduna munti de haine si problema nu e spalatul ci uscatul... vreau un uscator de rufe...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
citat din mesajul lui lucia2000 salutari fetele dece si eu sunt de acord cu ce au zis sorina si danasor, dar daca ne pierdem pe parcurs at prefer varianta 2 Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
din fericire sau nefericire...nimeni nu e de neinlocuit nici tu, nici eu..nici x sau y....viatza isi are cursul ei....si au plecat unele...ce rau ne-a parut...dar...au venit altele...care zic eu a fost un castig pt grup...
la varianta 2....s-ar putea sa invatam bine poezia sau cantecul....cu versul....din cati am fost aseara....am mai ramas doar noi..
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ti-a crescut inima in piept, nu? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
dar mai ales ranza! si pic urechile!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
micki_mica spune:
Am citit despre Mara cea sugubeata si descurcareata. Mandra mami Miremia, trebuie sa mai fii! La asa pisicuta draguta si fasneata!
Vazut poze cu titirez zambicios si cu mocheta draguta! Sa va fie de bine, Ioana!
Dece, Bea, multa sanatate puiutilor vostri! Si odihna si rabdacol cat se poate pt voi.
Simplicity ma bucur ca iti plac martisoarele mele. Si personalizarile. Sper sa fie un feekback pozitiv si de la beneficiare! Multumesc si pentru aprecieri pt mileuri. Sunt la inceput
Alexutzzza " Numai ratza mare de baie cand se duce fericit la ea eu ii zic: "da, mami! rata! Mac! Mac! Mac! " si el se duce dragastos la rata zicand "Ma!Ma!Ma!"....deci daca vreau sa aud asta mai des treb sa imi fac rost de niste pene galbene"
Nyny si voua multa sanatate!
Lali frumoase cuvinte! M-au emotionat! Sunteti o familie frumoasa! Si de tratatie!
Ruxita bravo pt curajos! Sper sa aveti parte de rezultate bune.
Tomaca multumim pt ca ne tii la curent cu Arwen. pt Darius si pt ea, sa treaca cu bine peste acest hop.
Mami a lui Kiti
martisoare handmade
si alte nebunii crosetate