Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !
Raspunsuri - Pagina 13
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 fetele va invit la o crema de zahar ars. desert de seara asa. aveam niste oua de la tara si lapte si leam unit _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Eu multumesc frumos de invitatie..mmmm, foarte buna crema...chiar imi era pofta, n-am mai facut demult!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
xela_07 spune:
Intru si eu pe fuga, sigur nu mai apuc ... probabil nici in zilele ce vor urma ...
Sunt nerecuperata, poate voi apuca sa citesc candva ...
LA MULTI ANI DAVID Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai. Ai o mami foarte deosebita si speciala, ai facut cea mai buna alegere din viata ta ca ai ales-o pe ea, lali sa fiti fericiti 100 de ani.
LA MULTI ANI STEFAN
Eu ma distrez cu febra lui A care nu prea cedeaza de sambata seara.
Tomaca, da dau de baut alcoolice si non alcoolice, ce vreti voi ca am luat examenul . Sper sa am timp sa ma sprituisc si eu putin la propriu in seara asta .
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui xela_07 Intru si eu pe fuga, sigur nu mai apuc ... probabil nici in zilele ce vor urma ... Sunt nerecuperata, poate voi apuca sa citesc candva ... Eu ma distrez cu febra lui A care nu prea cedeaza de sambata seara. Tomaca, da dau de baut alcoolice si non alcoolice, ce vreti voi ca am luat examenul . Sper sa am timp sa ma sprituisc si eu putin la propriu in seara asta . |
Felicitari pentru reusita!
Imi pare tare rau de A....ce viroze demente! Offff, saraca de ea, si saraca de tine!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui xela_07 Intru si eu pe fuga, sigur nu mai apuc ... probabil nici in zilele ce vor urma ... Sunt nerecuperata, poate voi apuca sa citesc candva ... LA MULTI ANI DAVID Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai. Ai o mami foarte deosebita si speciala, ai facut cea mai buna alegere din viata ta ca ai ales-o pe ea, lali sa fiti fericiti 100 de ani. LA MULTI ANI STEFAN Eu ma distrez cu febra lui A care nu prea cedeaza de sambata seara. Tomaca, da dau de baut alcoolice si non alcoolice, ce vreti voi ca am luat examenul . Sper sa am timp sa ma sprituisc si eu putin la propriu in seara asta . |
FELICITARI!
Imi pare rau de pui bolnav, sper sa fiti mai bine in noaptea asta.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
lucia2000 spune:
myky791 gand la gand cu bucurie.
Am facut si eu aseara crema de zahar ars
MAi tarziu iti trimit un PM cu reteta aia.
Atunci nu eram la calc si apoi am uitat
myky791 spune:
citat din mesajul lui xela_07 Intru si eu pe fuga, sigur nu mai apuc ... probabil nici in zilele ce vor urma ... Sunt nerecuperata, poate voi apuca sa citesc candva ... LA MULTI ANI DAVID Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai. Ai o mami foarte deosebita si speciala, ai facut cea mai buna alegere din viata ta ca ai ales-o pe ea, lali sa fiti fericiti 100 de ani. LA MULTI ANI STEFAN Eu ma distrez cu febra lui A care nu prea cedeaza de sambata seara. Tomaca, da dau de baut alcoolice si non alcoolice, ce vreti voi ca am luat examenul . Sper sa am timp sa ma sprituisc si eu putin la propriu in seara asta . |
felicitari pt examen.
multa sanatate lui A mami sa treaca virusii astia urati cat mai rapid.
_
SOACRA CU DOUA NURORI
myky791 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 myky791 gand la gand cu bucurie. Am facut si eu aseara crema de zahar ars MAi tarziu iti trimit un PM cu reteta aia. Atunci nu eram la calc si apoi am uitat Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
am facut cu o reteta de pe net, dar nu mmia iesit execelenta, ca laptele praf nu sa dizolvat bine, nici nu e de calitate cred si de aceea. dar e buna la gust.
la crema de zahar ars cate oua pui la litru de lapte? eu pun 8 sau uneori 10 cand am
_
SOACRA CU DOUA NURORI
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
am facut cu o reteta de pe net, dar nu mmia iesit execelenta, ca laptele praf nu sa dizolvat bine, nici nu e de calitate cred si de aceea. dar e buna la gust. la crema de zahar ars cate oua pui la litru de lapte? eu pun 8 sau uneori 10 cand am _ SOACRA CU DOUA NURORI |
La un litru de lapte pun 7 oua si 250g zahar + 4linguri zahar la caramelizat
mamidepuiuti spune:
multa sanatate lui A!
decenuela spune:
XELA felicitari..pare rau de pui...stiu cum e...
lorex & co....am trimis mail cu datele si situl agentiei respective precum si o oferta pt albena...e dragutza...cereti oferte si comparati-le cu ce aveti voi poate sunt mai bune..a mea sigur a fost anul trecut..si e prima data cand merg prin agentie...
jiji e mai bine...azi n=-a depasit 38.1...si acu mai ca nu se simte..dar nu stiu cat e..i-am mai pus compresa dar nu i-am mai dat antitermice....insa n-a prea avut pofta de mancare..parca se mai vede si un dinte la orizont....sa vad cum trece noaptea asta....
fug ca-l bag la baie
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...