Pufi de Ian-Feb 2010 (225) - LMA Iris !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Xela felicitari ptr examen.
Sanatate puiului!

Eu m-am bucurat ca nu au facut azi febra si spre seara mi s-au parut mai calzi...38 de grade amandoi . Sper sa fi fost doar de la agitatie. Piticul are gingiile de jos f. umflate deci la el e o explicatie dar pitica ce sa aiba ca are toti dintii de la 1 an si jumatate.
Cred ca ma asteapta inca o noapte agitata. Ma duc sa imi fac un ceai negru pt ca presimt ca voi avea nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Sorina, multumesc frumos! Picnic zici...foarte tare

Xela, bravo, mami!!!!Daca tu cu 2 atomici ai reusit sa iei examenul...esti foarte tare!Felicitari! Sanatate multa pentru A....si bafta sa fie bine piticul...imi pare rau ca trageti atat cu virusoii astia....Rabdacol si vitamina ci...pupam frumosii

Myky, simpatic baiatul tau pai daca i-o fi fost frig...

Am avut si eu de gand sa fac o crema de zahar ars in seara asta, dar am ajuns prea tarziu acasa, maine sigur o comit

Lillo, am tot uitat sa-ti raspund despre Oscillo...eu ii dau M de ceva timp, de prin toamna cred. 1/sapt daca n-are nimic sau 1/zi daca incepe sa faca muci...n-a facut pana acum nici o viroza serioasa desi a fost expusa in repetate randuri. La ziua ei fetita nasilor era cu mucii siroaie, au aspirat-o de vreo 4-5 ori in cateva ore cat au stat la noi, a doua zi au venit 2 surori care erau in perioada de incubatie(dar contagioase) si au facut niste viroze tare urate....M n-a avut nimic mai mult de 2 zile cu mucisori cat sa-i pun cateva pic. de ser in nas...eu zic ca a ajutat clar Oscillo
Sanatate multa piticilor, sa treceti cu bine de noaptea asta...

Lorex, imi pare rau ca iar esti pe-aproape de butoi.....trimitem o , poate ajuta putin...

Avem si noi vesti bune....am fost la ortoped si piciorusele sunt super bine, merge cu ele in pozitie normala, soldurile se misca bine....si ne-a redus la 10 ore/zi perioada in care trebuie sa le poarte....desi nu cred ca o sa am curaj s-o las asa putin...o sa scadem treptat....dar o sa poata sa se joace mai mult Am fost tare mandra de luptatoarea mea...e aproape vindecata

Sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am intrat sa va zic o veste buna..........
a fatat vaca si ne-am inmultit.
in sfarsit a fatat vaca.o vitelusa.tati a numit-o Marichui.......banuiesc ca stiti de ce.......acu se uita la telenovela respectiva....

asa ca peste vreo 4-5 zile incercam lapte de vaca la Ivan sa vad daca ii palce, ca asta e slaba, nu e asa tare ca la vaca fara vitel....vedem daca merge sau nu...

si daca tot sunt IN....

La multi ani Iris!!!!!!!

Sa traiesti 100 de ani si sa fii sanatoasa, sa ai noroc in viata si multa multa iubire!!!Sorina un buchet de www.angelsday.ro/upload/phpVIDhfNIMG_3228%20%28Small%29.jpg" target="_blank">irisi pentru tine...ca esti o mama rabdatoare si luptatoare...

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Haircut, ce ma bucur pentru iubitzica aia mica ca s-a facut bine!

Bea, sa-ti traiasca Marichui..sa dea mama ei laptic bun pt ivanel maselosu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

fetele va invit la o crema de zahar ars. desert de seara asa. aveam niste oua de la tara si lapte si leam unit

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mama ce bunatate!

M-am servit! Ms frumos!

Mami a lui Kiti

martisoare handmade

si alte nebunii crosetate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Intru si eu pe fuga, sigur nu mai apuc ... probabil nici in zilele ce vor urma ...

Sunt nerecuperata, poate voi apuca sa citesc candva ...

Eu ma distrez cu febra lui A care nu prea cedeaza de sambata seara.

Tomaca, da dau de baut alcoolice si non alcoolice, ce vreti voi ca am luat examenul . Sper sa am timp sa ma sprituisc si eu putin la propriu in seara asta .

BRAVOOO!!! Felicitari mamico!

Mami a lui Kiti

martisoare handmade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Avem si noi vesti bune....am fost la ortoped si piciorusele sunt super bine, merge cu ele in pozitie normala, soldurile se misca bine....si ne-a redus la 10 ore/zi perioada in care trebuie sa le poarte....desi nu cred ca o sa am curaj s-o las asa putin...o sa scadem treptat....dar o sa poata sa se joace mai mult Am fost tare mandra de luptatoarea mea...e aproape vindecata

Sa aveti o noapte linistita!

mami de fetita finuta

Asa da! Ma bucur sa aud asa vesti bune!

Mami a lui Kiti

martisoare handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara

Am culcat printul, l-am culcat si pe tati...si am intrat sa va vizitez...

Haircut- felicitari pentru vestile bune...si tot asa sa fie de acum inainte!

Bea -felicitari pentru Marichui

Toti pufii bolnavi sa se faca bine...tare e greu cand ii vezi bolnavi

Lorex -iesi afara din butoi...ca indata ai de sarbatorit

Copilul meu doarme cate 2 ore jum trei la pranz si asa mai dorm si eu...Cred ca de asta nu am somn la ora asta.

LA MULTI ANI pentru astazi STEFAN SI DAVID...si sa aveti inca 100 de ani plini de fericire si noroc.

LA MULTI ANI pentru maine (mai sunt 10 min) pentru IRIS...sa fii fericita si vesela tot timpul.

Ma duc si eu sa incerc sa adorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi anisori princess Iris!

Iti doresc tot binele din lume

Bravo Sorina pentru acest an,pentru putere si rabdare

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani Iris!
Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa ca frumoasa esti deja!

Haircut Felicitari! Abia astept momentul cand veti scapa de tot de ele.

Bea alta vitelusa pufulete. Sa traiasca si vitica si vacuta si sa-i dea lapte bun lui Ivan!

Dece am ras singura azi cand am citit mesajul ala cu ...am ramas doar noi doi. Ma bucur ca e bine Luca.

Ayanna cum a fost la vaccin?

Simply
ca te-ai ocupat de titlu.

Lorex mama lui de butoi. Zic si eu, ignora-ma daca te enervez...nu poate fi ceva hormonal? Pe mine ma apucau bazdacii inainte de CM si mereu sufeream de depresii in perioadele alea. Acum slava Domnului sunt mai light, mult mai light, incat reusesc sa ma scot instant din starea aia.

Micki felicitari, ti-au iesit tare frumi martisoarele!

Pana dimi cand se trezeste Sorina sa faca cinstea eu ma servesc cu un pahar de ca mi-e tare pofta.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput