Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oshima spune:

lalely - si eu sunt dornica sa aflu regimul acela pentru ca m-am facut cat o balena de la menopauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

xdidi tu cum stai cu ficatul? Ti-ai facut recent probele hepatice sau analizele de hepatite B si C (Doamne fereste)! Sau ai probleme cu colecistul? O ecografie abdominala ai facut?
Daca zici ca nu e bb :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hai k e tare asta! si lui lelu si oshimei si mie ne-a venit in acelasi timp dupa menopauza ce sincron dom'ne! la mine a fost ziua 74 dupa ultimul diphe.
fetelor, am primit azi comanda de naturiste. deci, maine ar fi la mine ziua 2 si nu stiu ce sa incep sa iau si de cand pot sa iau bineinteles am asa: vitex, macca, tinctura de branca...cu ce sa incep??? am voie sa iau ceva chiar acum in perioada CM?

o sa-mi comand maine si ceaiurile pe care o sa incep sa le beau din z 7, dar pana atunci pot sa iau din astea de mai sus ceva?

help pls k nu stiu de unde sa ma apuc

pups si o noapte linistita!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

roxy,vitexul si macca se ia toata perioada de CM,de restul nu stiu ca nu iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor..eu i-am scris tipei care a postat sa ne dea detalii legate de regim,dar nu cred ca ne va raspunde curand..si nu are nici PM activat!

Poate mai intra la subiectul initiat de ea si asa primim si noi detalii...sa speram!

Pupic fetele!

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

si pe mine ma intereseaza cum se iau tincturile, eu am procurat tinctura de coacaz si beau si acum pe perioada menstrei, sper sa nu gresesc dar pe prospect nu restrictiona aceasta perioada.
o sa incep si cu Vitex, ... cand o sa-l cumpar

despre branca ursului stiu ca se ia din prima zi de ciclu pana in momentul ovulatiei, asa citeam pe un alt forum...
pupici
oshima poti sa faci ceva analize hormonale, dar mai bine la al doilea ciclu, poti sa faci si CA125, daca l-ai facut si inainte de menomauza ca sa faci o comparatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
fetelor ieri mi-am facut test de ovulatie si a iesit super pozitiv, ca si luna trecuta tot pe 8, iar cm-ul mi-a venit 2 luni la rand pe data de 25, m-am gandit eu ca de la asta am vomitat ieri, insa azi am vb cu o colega si ea a vomitat de 2 ori ieri, cred ca avem un virus la munca....dar oricum bag un beta, ca m-a speriat alta colega , e gravi si mi-a zis ca a avut mestra peste si testele de pipi nu ieseau pozitive nici la 6 saptamani si drept urmare a facut beta si a aflat ca e gravi ...nu-mi fac mari sperante si nici iluzii dar vreau sa fiu sigura .
azi n-am mai luat nici o pastila , doar acidfolic, si tot imi vine sa vars, deci daca si azi tot la munca.....imi declar razboi
lavi referitor la ficat , nush ce sa zis e posibil sa fie si el varza...eu aveam prb cu fierea lenesa, dar de cand mananc doar cu ulei de masline n-am mai avut prb...ieri am fost extenuata si n-am apucat sa vb cu dr de fam, dar azi sigur rezolv treburile...ieri m-am culcat pe la 4:30 , m-am mai trezit la 22 am mancat putina paine prajita si m-am culcat iarasi pana azi la 7 si tot mi-e somn.
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

xdidi iti tin pumnii, sanatate multa, chiar daca nu e bebe tot e bine ca ti-a venit menstra regulat, o sa vina si bb la un moment dat . Oricum, nu strica sa faci si un beta, zic eu, la toate simptomele astea. Macar sa stii daca nu e ca poti lua linistita alte medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

da lavi asta e singurul motiv pt care imi fac beta, ca sa pot luat alte medicamente...acum mi-a frica sa mananc...si intreb toti colegii daca au vomat sa ma asigur ca nu-i ceva contagios
sunt paranoia deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Servus!
Ieri am fost la morfofetala si nu am vesti chiar bune.
Unul are 437g si altul 605g.Diferenta dintre ei este f mare,este o anomalie la tipul acesta de gemeni (am uitat cum se numeste exact trans...) cand unul nu se hraneste si celalalt ia prea mult in greutate.in perioada aceasta ar trebui sa aiba 450-500g .Semne sunt ca unul nu se hraneste suficient,sper sa fie bine...Si mai este o problema unul din ei cel mare are cordonul bivascular.
Daca stiti ceva despre cordonul bivascular ,va rog din suflet sa-mi spuneti si mie .au acelasi cordon dar cand se ramifica unul este bivascular.Medicul a zis ca inca sa nu-mi fac problema dar nu parea f optimist.
va pup!

Mergi la inceput