Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)
Raspunsuri - Pagina 4
diamar78 spune:
Salutare!
Katteryna, ce veste buna! Sa speram ca o sa se stranga banii cat mai repede ca sa faceti prima interventie.
Eu abia astept sa o vad pe Daniella si sa ne spuna Iulika ce reactie a avut Bruce.
Noi suntem bolnaviori, cu nas si ochi curgatori, cu febra + ceva masele si canini care dau sa iasa.
Mimika, dar cum de s-au trezit la ore diferite? E rau asa ca mai stai si tu un pic linistita.
Irina, tu ce mai spui, ce mai face Andreias?
Miha, ce ai rezolvat cu serviciul?
UKa, Carina cu ce-si mai ocupa timpul? S-a mai intalnit cu Deiu?
Raluca_u spune:
Cati ai deschis un subiect delicat si pt mine. la mine situatia e urmatoarea:
am acceptat ce mi s-a intamplat si inteleg ca ei altfel nu au stiut, ma iubesc, ii iubesc. stiu ca tr sa ii iert si vreau dar nu siu cum. am crezut ca ma va ajuta sa vb cu ei deschis despre asta, nu a fost asa. caut, caut si nu gasesc calea. rana e tot acolo in sufletul meu ca o cicatrice care doare cand se schimba vremea.
multa putere si pace in suflet. ma bucur pt acceptul la transplant. pic cu pic se strang banutii si o sa faceti si pasul asta.
pupici multi tuturor dovleceilor
Dana15 spune:
Salutare
Cati ma bucur din suflet ca aveti confirmarea pentru transplantul din Germania. Doamne ajuta! Ma gandesc adesea la voi si ma minunez de puterea si credinta voastra si-mi spun ca nu se poate sa nu fie bine.
Te imbratisez! Cuvintele mi's prea sarace ca sa-mi pot exprima admiratia ce ti-o port.
Referitor la tema ta: cred ca este mai greu sa-ti ierti rudele sau prietenii apropiati, tocmai pentru ca nu te astepti ca ei sa te raneasca; sau...am intalnit cazuri cand fratele nu isi cerea iertare gandind ca "doar imi este frate! o sa ma ierte la un moment dat; ca doar n-o tine supararea toata viata"...trist, nu?
Cred ca pot sa iert orice. Orice, pana la bataie, viol si crima. Orice, atat timp cat cel care ma raneste vine cu capul plecat si spune "iarta-ma". Daca oamenii ar invata sa spuna "iarta-ma", ce luminoasa ne-ar fi viata! Si sufletul.
Exista o trasatura de caracter ce ne face sa "coboram" mult: orgoliul. Asta nu am putut niciodata sa inteleg: de ce sa stai in coltul tau si sa astepti ca celuilalt sa-i treaca? Iti cade coroana?! In fine...sper sa gasiti rezolvarea si odata cu ea, linistea.
Cecilia sanatate multa! Sper ca esti mai bine.
Diamar sanatate multa bolnaviorilor!
Felicitari pentru examen si sper sa va simtiti bine in concediu, oriunde veti decide sa-l petreceti.
Sa fie voiosi toti dovleceii dragi!
mimika spune:
Diamar, se mai intampla sa se mai trezeasca asa decalat, dar mai rar. Se trezesc in acelasi timp de regula sau la distanta de maxim 30 de minute. Azi dimineata Matei s-a trezit mai devreme sa pape lapticul si s-a culcat la loc, Luca s-a trezit mai tarziu, a papat lapticul si nu s-a mai culcat. Din fericire, la pranz s-au culcat in acelasi timp. Ca e tare rau cand unul e rupt de somn si unul alearga prin casa.
ralu dana
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Katy ma bucur mult pentru confirmarea primita din Germania. Sa fie intr-un ceas bun! Te imbratisez tare.
Referitor la subiectul pe care l-ai deschis, e greu, dar, intr-adevar, iertarea este calea spre eliberare. Uneori e dificil sa o faci gandind ca poate persoanei respective nici macar nu-i pare rau. Apare si intrebarea: oare va face la fel daca va avea ocazia? Cum as fi reactionat in situatia respectiva? Ierti pentru tine, pentru ca astfel porti o povara in plus.
Dana asa bine ai spus! Of, da, orgoliul poate rani, poate desparti.
Eu observ din ce in ce mai des ca oamenii prefera sa jigneasca (aproape ca pare o forma de aparare) decat sa-si ceara scuze sau sa-si recunoasca greseala, in trafic, pe strada, se inatmpla sa greseasca, sa nu fie atenti, dar atitudinea este atat de agresiva incat ma intreb ce-i determina sa fie astfel. Visez ... offf ... atat de tare, sa traiesc intr-un loc civilizat, nu pot sa nu ma gandesc la viitor, peste 5-10 ani, ma gandesc la puiul meu si la mediul in care va creste. Ce pot face? Nu pot sa-l izolez, dar nici sa-l incurajez ... cred ca m-am indepartat prea mult de la subiect, scuze, sunt mai mult ganduri insirate.
Vik multa sanatate!
In vacanta de vara vom merge unde am fost si anul trecut, in Bulgaria, am fost multumiti si de preturi si de servicii.
Diamar felicitari pentru sala! Multa sanatate puilor!
Aricelule, imi pare rau de experienta cu doctorul.Cum e acum, a trecut? Noi am fost la cativa doctori pana am reusit sa gasim comunicare si un pic de interes.
O seara linistita va doresc!
mamideandrei spune:
buna dimineata!las proaspata si fierbinte pentru toata lumea! la ce vreme e afara!!!brrr!
Cati, ma bucur mult pentru voi, pentru obtinerea confirmarii operatiei, ne rugam acum sa se stranga repede banutii sa nu fie nici o problema! trandafirasului dulce!
Vik, sanatate multa sa treaca repede otita; dar cu soldul Isabelei cum mai e treaba, sau ai spus si nu mai stiu eu?
Diamar , noi nu facem nimic deosebit, aaa, ba da, facem crize de personalitate, dar de acum incep sa ne treaca ; l-am lasat 4 zile cu parintii mei, si apoi cateva zile era de neinteles, ar fi facut numai nefacute , dat cu fundu de pamant daca nu i se facea pe plac ATUNCI, urlat din orice, dar multumesc lui Dumnezeu si-a revenit repede, ca a vazut ca nu-i merge! dar a ramas totusi cu o sechela, cu care inca ma lupt: vrea leganat la culcare, ca mama asa l-a adormit , si daca eu nu il legan cu perna macar un pic se leagana el singur din capusor, si nu stiu cum naiba sa fac, il mangai, ii cant, dar sfarsesc tot prin a-l legana ; uufff, om trece si de asta, doar ca eu nu l-am leganat un an jumate si incep de acum?!; in rest nu vrea sa vorbeasca nimic, nu are nici cea mai mica intentie de a repeta dupa noi vreun cuvant, in afara de mama, tata, titis (te iubesc ) si DA, el nu spune nik decat bebelusheasca lui; si mai are un obicei tare drag mie: dimineata cand se trezeste imi arata cartile din raft, ii dau o carte si se urca in fotoliu si sta acolo cu cartea in mana vreme de cateva minute "citind" pe limba lui ; in rest e super activ, alearga de numa, de zguduie peretii , intelege mai tot ce ii spunem, dar e mai mut, asa ca ta-su
hai ca m-am intins ca o placinta; va pup pe toate si ma intorc la trebuire mele;
sanatate multa va doresc la toti, ca asta e cea mai importanta!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
lutoniana spune:
Va salut dragi fete
Diamar bafta multa la traseu. Maine poimaine pleci cu masina cu baietii la gratar .
La temele propuse de voi nu ma bag ca sunt prea adanci si poate as scrie 500 de pagini. E BINE sa ierti si sa nu judeci pe nimeni....
Citisem odata ca cu cat esti mai tolerant cu atat esti mai fericit. E posibil sa fie adevarat.
Eu vreau sa va supun atentiei altceva:
Fie ca ne urcam in autobuz, in masina sau in taxi, David in 2 minute vomita. Absolut tot ce are in stomac, cu sunete de ti se sfasie inima si cu icneli cand nu mai are ce sa vomite. Nu se sperie decat putin pt ca eu de obicei il mangai, ii zambesc si ii spun: gata, a trecut.
Se face alb ca varul ....iar daca ne dam jos la aer e ca nou. (eu nu...)
Exista posibilitatea sa ne mutam si va trebui sa venim la gradinita cu autobuzul sau cu masina.
Intrebare daca il chinui asa 2 saptamani exista vre-o sansa sa se obisnuiasca organismul si sa nu mai vomite?
Sau ar fi mai bine sa ma interesez de ceva remedii naturisto-botanice (etnobotanice ) din timp?
Mama mi-a spus, citez: "se gasesc in Romania ceva pastile care se dau la copilasi inainte de drum ....sigur sunt si acolo "
Dar poate se dau la copilasi cand pleci in excursie pe Transfagarasan, nu cand il duci zi de zi la gradinita.
Cine s-a confruntat cu aceasta problema va rog sa imi povestiti ce am de facut.
Ca sa nu mai spun ca toate pungutele pe care le iau eu cu mine sa vomite putza in ele....au gaurele la fund . Mai mult ca sigur ca sunt asa ca daca cedez intr-o zi psihic (nu ca as avea vre-un motiv :)))) si vreau sa-mi trag o punga pe cap....sa pot totusi respira).
Hai va pup si cand mai aveti cate ceva pe card la salariu, mai faceti cate un transfer mic pt Trandafirasul nostru drag.
diamar78 spune:
Buna dimi!
Lull, .
Irina, nu te mai stresa cu vorbitul ca o sa inceapa el la un moment dat si nu o sa se mai opreasca. Nici matei nu e vorbaret, toata ziua striga mama, tata mai rar, a mai scos un apa si ca(cal). El are cu cine semana ca nici eu nici sotul nu suntem prea vorbareti, dar in schimb ne intrebam cu cine seamana david asa de vorbaret si de ocos. Am fost cu el la dr si a vazut o cutie de bomboane si i-a cerut dr, spunand ca orice copil are dreptul la ceva dulce. Am o problema cu el cu cerutul.
Luto, nu stiu ce sa zic cu vomitatul lui David la 2 minute de mers cu masina. Dar cand faceti un drum mai lung, mai vomita dupa prima tura? Luni o sa merg cu matei la control la homeopat si daca nu uit o sa-i spun de treaba asta cu vomitatul sa vad ce-mi spune.
katteryna spune:
Buna!
Mimika tot in casa? Eu la fel pana ii trece de tot viroza...inca mai avem ceva mucei.Hmm, sper sa ii treaca mai repede desi banuiesc ca are sistemul imunitar slabit din cauza rotavirusului si de aia dureaza atat.
Diamar si eu sunt pro homeopate, am citit acum pe niste forumuri ca se da Cocculus si Tabacum pentru rau de masina. Doamna Luci ar fi super sa puteti merge la un homeopat pentru ca el stabileste tratamentul in functie de fiecare copil, de personalitatea si antecedentele medicale ale lui.
Fetelor multumesc mult pentru raspunsuri si pentru ca sunteti alaturi de mine!
Eu incerc sa iert pe cineva, dar nu-mi iese...poate pentru ca nu a aratat nicio o parere de rau sau poate pentru ca raul facut e prea mare, prea dureros si evident in fiecare zi.Si totusi ce ma macina pe mine este ca daca prin raul care mi-a fost facut primesc atat de mult bine si atat de multi oameni ne arata sufletul lor cald, de ce nu pot ierta? Nu simt ura, nici dispret, nu simt nimic pentru persoana respectiva, poate doar mila caci nu mi-as dori sa fiu in locul ei. Si totusi imi doresc ca ea sa fie in locul meu doar 5 minute.Poate cu timpul voi reusi si nici nu-mi voi da seama ca am iertat...
N-am mai baut de mul o cafea de la Alex E plecata?
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-
katteryna spune:
Hai la cafelute fierbinti si aromate! Cine mai doreste?Cine mai pofteste?
Crystina nu stiu daca folosesti adresa de mail cu care ai facut donatia asa ca m-am hotarat sa iti multumesc aici! Va imbratisez cu drag pe toti trei!
S-au strans 715 euro in paypal!
Vik cum te mai simti?
A si mi-am adus aminte, Luto, cred ca mama ta se referea la metoclopramid. Parerea mea e ca nu il poti da in fiecare zi iar daca citesti reactiile adverse din prospect...
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR-produsele noastre-
POFTITI IN BAZAR-hainute de la Wakka-