Dovleceii veseli se simt bine impreuna!(21)
Raspunsuri - Pagina 2
raluk16 spune:
Katteryna, ce ma bucur! Doamne ajuta! Ar trebui sa scriem asta si pe blog, dar nu stiu cum sa ne exprimam, ca sa atragem si oameni care ar vrea sa puna la vanzare obiecte, si pe cei care vor sa le cumpere. Ma tot uit si la bazar ce link am putea da de acolo pe blog...
vias spune:
Iulika felicitari pt fetita ta Daniella!
La multi ani, sa va dea Bunul Dumnezeu viata lunga si frumoasa! Sa fiti sanatoase!
Un brat de pt 2 fete frumoase!!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Katteryna, ce ma bucur! Doamne ajuta! Ar trebui sa scriem asta si pe blog, dar nu stiu cum sa ne exprimam, ca sa atragem si oameni care ar vrea sa puna la vanzare obiecte, si pe cei care vor sa le cumpere. Ma tot uit si la bazar ce link am putea da de acolo pe blog... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra." Sa o ajutam pe Raisa! |
pai putem face un blog post simplu in care sa le spunem de posibilitatea asta, nu?
Manga & Aidan love
www.bebestepz.blogspot.com
crystina spune:
Maria, te pupam si noi..Aidan, ne-a ramas la inima, pe langa faptul ca e un frumos si jumatate, e si o gazda nemaipomenita ..cum ne-a primit el cu dansuri si fandari ;-) Cu furatul jucariilor..tu inca nu te-ai prins, el vroia doar sa demonstreze cum merg toate, nu intelegi tu, mai mami
Va multumim pentru tratatie, a fost super frumos si ne-am simtit ca acasa, in Romania..mai ales cu grandad alaturi sa ne tina companie la papat sarmalute. Va pupam pe toti, de la un cap la altul, sunteti tare frumosi
Salutari la toata lumea!
carinablanca spune:
FELICITARI Iulika!!!!!!!!!!!
Sa cresti mare si sanatoasa Daniella!!!!!!
Sunteti si veti fi o familie minunata.
Katteryna,
Mami si Maria in asteptarea primaverii
carinablanca spune:
Anomis, felicitari pentru samburel!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!!!!
Nu intra omul cateva zile si cate noutati frumoase afla!
Mami si Maria in asteptarea primaverii
mamideandrei spune:
seara buna fetele!
in primul rand, BINE AI VENIT DANIELLA, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, o viata frumoasa si linistita alaturi de familia minunata! Iulika, un buchet de si mii de imbratisari pentru tine , mamica minunata! asteptam vesti de la voi!
apoi sunt restanta cu urari de Ralukai si Katerinei, pe amandoua le pup apasat si le doresc tot binele din lume, sanatate si implinire sufleteasca!
am citit si ca Alex pleaca in tari calde, distractie placuta, draga mea, sa va distrati cat puteti si sa va incarcati bateriile la maxim!
altceva nu-mi aduc aminte acum, sunt cam obosita, turmentata, am avut si am niste zile mai grele, dar cu ajutorul lui Dumnezeu toate trec cu bine! va pup pe toate!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
aricelul spune:
Felicitari Iulika, multa sanatate micutei Daniella si fie ca astrele sa-i fie mereu intr-o conjunctura favorabila !!!
Ce surpriza placuta ne-ai facut..de abia astept sa-i vad impreuna pe Bruce si Daniella
La multi ani Kateryna si Kiki, multa sanatate si numai bine !
Biaz noi am folosit Stelatopia de la Mustela pt dermatita..e drept nu era o forma prea avansata.
Fetelor va pup sper ca e bine toata lumea, noi am fost in week-end la munte cu colegii sotului si toti au racit, inclusiv sotul, mai putin eu...cum ar zice el ..iarba rea nu piere ..noroc ca am lasat-o pe Maria la mama.
Hai sa va povestesc ceva dragut din capitolul "experiente cu doctorii". De vreo luna am observat cateva punctulete rosii pe piciorul Mariei, pe care initial nu prea le-am bagat in seama crezand ca sunt fie de la pantaloni, ca au zgariat-o fie de la altceva abraziv..in fine a trecut mai mult timp si cum nu dispareau m-am uitat mai atent si nu erau superficiale si nici nu se estompau la apasat...am zis ca e bine sa o vada pediatra..mi-a dat trimitere la dermatologie si am fost azi....soc si groaza ...marele dermatolog imi zice ca e de la un purice ...bineinteles ca i-am explicat ca nu are cum sa fie de la asa ceva ca dispareau intr-o luna de zile plus ca nu erau doar intr-un loc si mai mult am impresia ca se extind....dupa toate astea se uita mai atent si zice..."da e un prurit"...ii zic pai nu se scarpina, nu o deranjeaza deloc...pai atunci trebuie tinut sub observatie...mai asteptati cateva luni sa vedem ce se intampla ...
Va doresc somn usor !
moni_iulia spune:
Umblati hai hui prin lumea virtuala?Ca pe afara nu prea e de scos nasucul.
Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
Bazar pt Raisa