Cu dragoste din Iasi (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sper ca nu ati inteles ca sunt partizana varstei de 8 ani si... un pic pentru clasa I... Pentru 7 ani, da...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Noi mergem la Moldova la piscina. Au si Aqua gym si bicilete pt noi adultii si instructor la inot pentru pici... si in plus bazinul e structurat pe culuare asa incat nu ma dernajeaz animnei pe mine in bazin cand inot chiar daca se fac si cursuri de inot. PLus ca e si un spatiu amenajat pt copii sa isi omoare timpul cat isi asteapta parintii! - ce, numai noi sa stam de *** lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Connie, pai eu cred ca ar trebui deja sa te interesezi pentru invatatoare in 2012. La Sc 15 sunt invatatori buni, dar daca vrei o anume doamna (din pacate nu stiu sa-ti fac recomandari), trebuie sa vorbesti cu ea pana sa se termine anul scolar. Ar trebui o invatatoare ce are acum clasa a III-a, nu?

Cristina, la ce scoala il dai pe Vlad?

Carmen, dar de ce nu inoata si Alex cat faci si tu inot? E bine de voi ca reusiti sa faceti asa multe cu copiii. Noi nu prea avem timp. Ca depinde si cel mic de noi. Si eu nu conduc masina, e greu....Poate cand s-o face vreme buna ne reapucam de un sport. Am mai ales eu nevoie. Se depun kilogramele astea, ceva de speriat!!!

La noi de azi a inceput vacanta. Chiar simteam nevoia. Stefan era obosit. Iar Victor se trezea tot mai greu dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am vazut ca vorbeati de atitudine la copii. Of, si noi lucram la asta. Stefan e foarte afectat de micile rautati ale unor colegi. E si foarte, foarte sensibil. Aproape bleg, ce mai. Chiar aseara am discutat despre asta. Am concluzionat cum ca "nu mor caii cand vor cainii". I-a placut zisa si sper sa il ajute. (se aplica in cazul unui baietel care rade daca Stefan greseste ceva la mate si il sicaneaza ca uite, nu e asa bun cum se crede, ca de ce a luat el premiu etc)

Acum, sincer, sunt unii copii chiar rai. Ma gandeam mereu ca sunt obraznicii, ca asa sunt copiii intre ei, dar uneori ma ingrozesc de ce imi povesteste Stefan de pe la scoala, din pauze...

Voi cu ce fel de probleme va confruntati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

daca pe mine ma intrebati de scoala, la Otilia Cazimir.

si nu-mi fac griji decat asa, moderat, nu de dat inapoi.

orice o sa apara o sa gestionam situatia impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Vad ca vorbiti despre agresivitatea(sub o forma sau alta) in scoala.
Am o alta ingrijorare ca mama de fetita. Nu stiu cum o sa se descurce cu scolarii mai mari(clasa a III-a, a IV-a sau chiar mai mari). O sa se intalneasca cu ei pe hol in drum spre baie, de exemplu.

Stiu ca unele scoli au paza dar e mai mult de forma. In scoala poate intra oricine si agresa/fura un copil. Nu am incredere nici in paznicii scolii.

Sunt copii nostri in siguranta la scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hai, mai, Darria, glumesti, nu?

Mergi la inceput

Nu, Anca. Din pacate nu glumesc. Vorbesc despre realitate si nu ma refer la subiectele deschide pe aceasta tema pe forum(la "scoli" si "generale").

Mergi la inceput

Tocmai am vazut un subiect "cald" la generale cu exact aceeasi intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Darria, hai ca te linistesc eu.

Uite, fii-miu e in clasa a III-a. Chiar l/am intrebat acum cateva saptamani, la o discutie si un pahar de ceai, cum sunt fetele de clasa I. Dragute. Mici. Mai multe nu stia. Nu cred ca se uitase cu atentie la ele. Stie de doua gemene frumoase de clasa a II-a. Dar ele atrag atentia oricum. In concluzie, baietii de clasa a III, a IV-a, sunt foarte interesati de fotbalul din pauze, de minge in general, de fetele din clasa lor, eventual.
Nu trebuie sa-ti faci griji de pe acum. Cand o fi in clasa a IX-a, poate...
Si nu uita ca toate scolile au toalete separate pentru fete si pentru baieti.
Al meu, daca a mai avut conflicte, a avut tot cu baieti, in nici un caz cu fete.
Te-am mai linistit?

Ioana, mama de baiat (si de fetita mica).

Mergi la inceput