Cu dragoste din Iasi (100)
Raspunsuri - Pagina 10
ioana spune:
Gabi, imi pare tare rau pentru Matei!
Nici nu stiu ce sa zic, nu-mi inchipuiam ca se mai intampla si chestii de astea la o scoala mare, din mediul urban!
Ioana.
amironeanu spune:
Salut!
Matei este in clasa a doua? Nu mai tin minte exact, dar daca asa este cred ca si eu as schimba invatatoarea, mai ales ca nu este prima data cand se intampla (mai mult ca sigur a lovit si alti copii, deci acesta este sistemul ei de lucru). Eu sunt in general mai ingaduitoare, dau mai mereu si a doua si a treia sansa, dar din ce ai povestit mi se pare ca nici macar nu-i pare rau ca l-a lovit, ca dupa parerea ei nu a gresit cu nimic. Si aici nu mi se pare in regula. Nu cred ca m-as duce sa vorbesc la Inspectorat sau cu directorul scolii, cred ca as incerca sa-i schimba scoala, nu numai invatatoare. pentru o mamica tare ingrijorata.
ghinetz spune:
Buna.
Gabi, abia asteptam sa vad ce ai discutat la scoala. Intr-adevar, e dubios modul doamnei invatatoare de a rezolva anumite situatii (si tu povestesti multe, care l-au afectat cu siguranta pe Matei). Eu cred ca o invatatoare care are "la dispozitie" un bat pt a aplica unele corectii fizice e indoielnica din toate punctele de vedere si cu efecte negative asupra copiilor, chiar si a celor nebatuti. Chiar daca cel "corectat" nu e copilul meu, sigur m-as intreba cand va veni si randul lui, chiar pt un banal punct. Sau, mai grav, ce invata copilul din comportamentul doamnei? Ca poti sa lovesti atunci cand celalalt face ceva ce nu ai spus tu? E de neacceptat.
Nu stiu ce decizie vei lua, dar sper sa fie cea mai buna pentru Matei.
l_carmen2003 spune:
So, am intrat ca sa vad ce mai spuneti si sa va aduc inapoi pe prima pagina! Macar de orgoliu! Si nu in ultimul rand, W-E placut!
Dar mai intai:
Gabriela ce mai spui?
Felicitari Adriana pentru Catalina, printesa mica!
Ia aruncati un oki aici:
http://www.evenimentul.ro/articol/record-de-premii-la-palatul-copiilor-.html
Darria spune:
buna dimineata
Multumim Carmen pt. ca ne-ai spus.
Felicitari Catalina cat mai multe premii mari in continuare.
l_carmen2003 spune:
Acestia sunt sarbatoritii lunii aprilie si avem iar restante
Copii
Andreea 1 aprilie 1994 NORA
Alexandru 03 aprilie 2003 ACVI
Horia George 16 aprilie Kisstherain999 (Loredana)
Octavian Mihai 17 aprilie GabrielaG
Calin, 26 aprilie CONNIE
Dia 29 aprilie 2002 Cdorina(Dorina)
Adulti
Cicuta (Luminita) 1 aprilie
Asadar Andreea, domnisoara amre de acum! Toti ce iti doresti! Nora sa iti traiasca copiii si sa te bucuri de ei!
Cicuta (Luminita) si sa fii sanatoasa si fericita!
Alexandru sa cresti amre sisanatos si sa ai o copilarie fericita si insorita alaturi de cei dragi! Acvi, sa te bucuri de minunile tale!
Hai sa terminam subiectul asat si sa deschidem altul cu un administrator activ, ce ziceti?
buli spune:
fetele, cochetele, aveti vreun contact si/sau recomandare de instructor aikido?
merci!!
Gabi, cum ai rezolvat situatia?
io-s putin cam abulica, am fost plecata sapt trecuta si abia imi revin.
la multi ani sarbatoritilor
GabrielaG spune:
Buna seara,
Vin si eu dupa un drum pe la mosie. Hi, hi...azi am fost la Tercuci la dezbaterea unei mosteniri....si am constatat ca daca vrem sa facem corect ...sa masuram fiecare bucata de pamant pe unde este...si calculat, impartit...ne costa mai mult dosarul...decat valoarea propriu-zisa a pamantului....0,5 lei/mp*10000mp=5000 lei...ca sa vina cineva sa masoare, sa gaseasca...etc...Si cat mai platesti la notar...etc....mai bine ma las pagubas...oricum valoarea pamantului in zona respectiva e nula...
Hai ca v-am impuioat capul...dar azi am vazut si eu ce inseamna ...adevarul ca biserica si cadastrul sunt un fel de stat in stat...sunt si bugetari, dar si de sine statatori...ca taxele-s private. Dar...traim in Romania...asa ca...
Problema am rezolvat-o doar la nive de discutie cu doamna...deocamdata e ok, Matei nu vrea sa se mute din clasa....sper sa fi realzat doamna, ca a fost destul de grav. Sper....
In rest bine, sanatosi, maine avem smartul la Romana, la mate am inteles c-a facut 100 din 100...suntem bine si in grafic.
Pupici si sanatate si felicitari sarbatoritilor!
Gabriela "mostenitoarea"...si baietii ei grozavi
buli spune:
Gabi, deci esti sau nu latifundiara?
zi cum e la baieti la karate! si da-mi un nr de telefon, pls.