Mar-Apr 2011(159)Bv bb_yasmi!!Bv wmagnolia!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Spiridusha sunt superbe pozeleee

Fetelor de Happi mai stiti ceva?

EDIT:bulina esti in listuta de mamici cu minuni

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 5 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Felicitri Bulina_mica!!!!
bun venit bb Dorian!!!!
nu ai lasat-o pe mami sa ne anunte...ai tinut-o ocupata....smecheras mic ce esti

Roxyyyyy ce putin mai ai si tu....
hai sa bag si eu 2 motate

imi place caruciorul....nu stiu daca am zis si aseara...
andreea tu sa vii maine cu vesti bune de la dr.
azaz ti-am vazut si eu puiutii in lincul postat ieri
sunt minunati si tu esti o curajoasa sa faci 3 puiuti la diferentza asa mica
intru sa te vad si pe tine ca am inteles ca ai reusit pe contul comun

Andreea scz...eu nu m reusit sa-mi pozez burtosul....sper macar la 37s sa nu mai ratez...adiva pana marti

intur sa vad pozici si cu cami si cu bb de bulina si poate imi mai amintesc ce am mai citit

aaaa, Ralukab , ce ai facut vineri la eco?
esti bine?

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....36 cronologic....
doar 16 zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit cu lectia facuta ca-s eu fata cuminte si nu sar peste lectii sau capitole

Deci sa le luam pe rand asa militareste

Ally, ma bucur ca ti-a placut camera bubulinei mele, stiu ca abia asteptai si tu sa o vezi tu ce ai mai shoppinguit ieri ?

MsBb sa stii ca pana nasc o sa mai trag zebra de coada si o sa invart cheita la carusel sa imi cante cate un cantecel de leagan, poate ii fac pofta si la bubulina mea sa iasa, dar nu acum, sa mai stea acolo la caldut macar 2-3 sapt si apoi poate sa vina ca mami si tati o asteapta

bb_yasmi, azi ai tinut-o in vizite? i-au dat voie Iaminei sa vina sa isi vada fratiorul ?

danielle, multumesc de urari

Stefy, imi dai emotii ? sa scoatem majoretele si pentru tine ? sa te ajute Dumnezeu si sa vina bebe cand iti doresti tu si iti convine cat despre camera bubulinei nu e de mirare ca va place tare la toate, eu mereu cand ma duc pe la etaj trag cu ochiul in camera acolo si maminunez cat e de frumoasa si socrilor le-a placut tare si prietenilor socrul a ras de mine ca cica sa vin si la ei acasa sa redecorez camera de jucarii ca tot vede ca ma pricep

cami , in sfarsit te cunoastem bine ai facut ca ai insistat pentru parola si viss sa ne cunoastem bravos, frumoasa familie!

Bulina, felicitari si sa va traiasca Dorian frumos nume, ca si eu mi-s Dorina

dinora, ma gandeam azi dimineata la tine cand nu puteam dormi, da da , eu ma gandesc la toata lumea de pe forum cand nu am somn , mai ales acum cand au inceput nasterile deci ma gandeam daca nu ai nascut si vad ca nu inca ... sa stapaniti sanatosi patutul , mai bine spus bb Julian, parca asa il va chema? multumesc de aprecieri asupra camerei gogoasei mele

salo_sama, pentru tine o sa pun pozici cu parul valvoi de azi dupa ce termin de scris mesajul asta care vad ca se cam mareste iar, romane again

alina06, te ajut si eu la galerie acusi dupa ce termin de scris romanul many thanks de aprecieri, nu tot meritul e al meu, si al sotului care m-a ajutat

andreea, bafta maine la doctor si sa ne spui cand incepem galeria

Lalely, cum stai cu insomniile ?

simona, pai trebuie sa radem, sa zambim ... sa facem haz din orice, ca viata asta ar fi tare posomorata si aiurea daca nu ar fi asa..cel putin eu mereu caut sa rad si sa fac glumitze si prostioare , e mai bine asa de cand ma stiu sunt asa , adica putin cu pluta dar nu are nimic, e bine asa... dar pot sa fiu si cucoana serioasa cand trebuie

Dorinuta, ce bine de tine ca vine mami si soacra sa te ajute si vezi nu ne da emotii ca noi il asteptam pe Edutu vineri pe 25 , da ?

spiridusha, multumesc de urari si aprecieri si ca sa iti raspund acum la o intrebare mai veche , ca toto mi-am adus aminte acum, da mai am o matza, una am dus=o la socri in nov anul trecut, am ramas numai cu motanul, dar noaptea doarme afara ca i-a facut Nick culcus intr-un cos intr-un dulap cu o blanita pufoasa si seara sta cateva ore in casa in bucatarie pe scaunul lui, cand vine sotul acasa ii da de mancare si pana mergem noi sus la nani el sta in casa si apoi il da afara nu il mai lasam in casa si noaptea ca face prostioare si sare pe mese si doarme si linge pe la oale si nu-mi place asta

Ma duc sa incarc pe contul comun de picasa cu pozici de azi cu tinuta si parul valvoi

revin in 5 min , suna de parca am pus bilet in usa

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Deea, Roxy, Simo, Dorinuta abia astept sa vin cu vestile de la doctor si sa dea Domnul sa il tin si eu pe bebe in brate saptamana aceasta.

Yasmi arati super, chiar i-am aratat surorii mele pozele cu tine si imi spunea ca arati f bine si ca ii place faptul ca esti machiata. Ce dotat e bebe, imi vine sa il pap.

Dorinuta sa stea bebe cumintel pana joi, ca din moment ce ai ajuns la spital esti pe maini foarte sigure.

Strumphy va anunt, ma rog pentru saptamana aceasta, dar acum sa vedem. Apropo, eu nu am vazut poze cu camera bebelinei, insa la ce am citit ca ai avut o palarie, evident ca am tras si eu un ochi la poze. Ai fost o adevarata lady si cu asta am zis tot, sper eu

Nici nu mai stiu ce voiam sa zic, insa voi face galerie pentru viitoarele 2 mamici de marti.

Hai Roxy! Hai bebelina Anastasia, scoate nasucul afara!

Hai Ruxandrada! Hai bebe!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

spiridusha tu cu cine nasti? si unde??

fetelor mercic mult de aprecieri
bebelina seamana cu amandoi ...ochii si privirea e a mea ... dar forma fetei si multe altele de la sot le are...

dorinut chiar intrebam de tine
bine ca te-ai mai organizat putin
si nu te mai stresa
mai usor
si te va ajuta Doamne Doamne sa treci peste toate

simonaaaaaaaaaaaaa ....daaaaaaaaa si eu mi te inchipuiam altfel ... bine ca ne-am cunoscut pana la urma .... si multumim de incurajarile cu scarlatina
speram sa fi trecut de perioada naspa si sa nu fi luat nimic

strumph mercic de aprecieri

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Vai , am recitit mesajele din seara asta si am scris cu picioarele , ce de multe greseli am facut... mancat litere, amestecat ..off off , mai mai... de la sampanie mi se trage oricum voi sunteti fete destepte si intelegeti voi

Am pus cateva pozici pe contul comun de picasa cu burtica in tinuta de azi si parul valvoi

Ma duc sa imi fac un ceai.. ma doare rau capul

_

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Spiridusha, Azaz foarte frumoase pozele.

Gata fetelor, am fugit ma duc sa ma imbaiez ca maine dimineata mergem la dl dr, sa vedem ce vesti ne da.

tuturor fara exceptie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Vai , am recitit mesajele din seara asta si am scris cu picioarele , ce de multe greseli am facut... mancat litere, amestecat ..off off , mai mai... de la sampanie mi se trage oricum voi sunteti fete destepte si intelegeti voi

Am pus cateva pozici pe contul comun de picasa cu burtica in tinuta de azi si parul valvoi

Ma duc sa imi fac un ceai.. ma doare rau capul

_

AMR 5 saptamani

Evident ca nu am spus si eu felicitari, dar sunt tare aiurita in ultima perioada. Casa de piatra si multa, multa fericire si mai presus de toate, multa sanatate si pentru mamica si pentru bebelina.

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Andreea, o sa pun link la semnatura dar pana atunci, ia uite aici : Camera bubulinei

Multumesc de urari

_

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Lavi, am vazut si eu pozele. bai cat de bine poti sa arati pe patul de travaliu...si fara epi...mor de ciuda, nah! Sigur nu-s niste poze mai vechi de la o simulare ceva...din vizitele tale anterioare?/ Lucas e minunat...vorba Madutzei...n-o mai repet si grasun si frumusel foc. Cred si eu ca esti indrgostita...Mai stii ca ti-am spus ca nu-i nici un dubiu ca-i baiat la ce dotat era in ecohihi
Pup mami, papa ca ai consum mai mare acum...

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput