Mar-Apr 2011(159)Bv bb_yasmi!!Bv wmagnolia!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac voi ati luat carucior pana la urma?

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina06 da antonia e innebunita ca si mine dupa palarii
nu-i plac caciulile
dar palarii la cine gaseste si le pune ea in cap
si apoi se admira in oglinzile mari care le avem in dormitor
si a inceput si ea
sa faca prostioare
e mereu calare pe laptop
pe mese
unde stie ca nu are voie

roxy tu intrebai de sughit?
da e normal
si a mea e a doua oara cand sughite pe ziua de azi
si vor sughita si dupa ce se vor naste
fara sa le fie frig
cam pana pe la 1 an
e normal

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Cami in sfarsit te vedem!!!!Ma bucur ca faptul ca Viss a insistat te-a motivat sa te rogi mai mult de sot...

Saptamana viitoare incep iarasi emotiile.

Roxy..stam cu tine..eu una nasc cu fiecare dintre voi..la modul bun!!Am niste emotii si stau cu inima cat un purice pana dati semnul..ca totul este bine atat cu voi cat si bebe mic!!!

Miki..stiu ca tu ai pompa de san Medela.Pot sa te intreb de unde ai cumparat-o???Farmacie,magazin??Eu am gasit ceva pe net dar nu am prea mare incredere in a comanda acolo...

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara fetele cucuietele

Am ajuns si eu acasa de la pranzul prelungit... ma doare capul (de oboseala cred), nu de la sampanie ... am baut juma de pahar si am contractii iar, si dureroase si nedureroase... si astea le pun in carca oboselii... ultima ora pana sa ne ridicam de la masa nu mai puteam sta pe fund, ma foiam de pe o parte pe alta... m-am dus si la baie sa ma mai dezmortesc desi nu aveam nevoie dar am spus sa ma ridic macar ca sa pun sangele in miscare Bubulina a fost incantata cred sa isi auda bunicii iar, ca de vazut nu se poate spune inca , a dat din picioruse de numa pana m-au luat contractiile... burtica facea valuri valuri si galmutze
Mi-e cam rau , sincer cred ca e de la oboseala.. o sa vreau sa dorm bine noaptea asta sa ma odihnesc ca simt ca nu mai pot ...

A fost super la marea intalneala, socrii super incantati sa ne vada , si noi la fel , am vorbit, ciocnit pahare, impartit cadouri... mancare buna , super intr-un cuvant!!!

Cand am plecat, in drum spre metrou trebuia sa ne oprim la florarie sa luam buchetul de il dadusem comanda pentru soacra, eu vineri i-am spus ciprioatei sa imi faca un buchet frumos si special asa ca pentru soacra -mea si ea a facut ditamai cosul cu flori, superbeeeeeeee abia l-a carat Nick si a trebuit sa chemam un taxi ca era prea greu cosul si ne gandeam ca ramane cu toarta in mana Nu era de ajuns ca am cheltuit o gramada de bani cu costumatia mea si cadoul si florile, am mai dat bani si pe taxi sa mergem la hotelul unde erau cazati

Am apucat sa fac catev apozici cu mine in oglinda inainte de a pleca din casa, apoi cand ne-am intors cu cosul acasa sa chemam un taxi am facut la cosul cu flori 2 poze si nu mi-am dat seaman ca bateria era aproape pe duca si cand am ajuns si ne-am intalnit cu socrii si ceilalti prieteni le-am aratat pe camera camera bubulinei si s-a dus si restul de baterie cata mai era, utina...am apucat sa fac numai o poza cu nepoata care a venit cu socrii si prietenii nostri restul nimic...asa aru imi pare ca era super acolo, un super restaurant ..super hotel!!! A facut socrul poze cu camera lui dar cine nasiba stie cand apuc sa intru eu in posesia lor La anu` si la multi ani cred
Cand am ajuns cu taxiul la hotel parcheaza nenea , nick ii plateste si ies , cand ies raman tablou, sau mai bine spus ca la dentist guar casca ... desi cam stiam la ce sa ma astept ca vazusem poze pe situl hotelului ca am gugalit sa vad cum e cand mi-a spus nick unde or sa stea, dar zau ca tot am ramas tablou... eu nu-s invata cu luxul asta sincer spun si ma simt si cam stigher in asa circumstante deci cum spuneam... ies din taxi, 2 Ferrari in fata hotelului, nu numai unu venise valetul sa ia cheile sa parcheze ... zic, bon... asta ii numai inceputul?? intram... ma izbeste luxul de acolo.. sare un valet sa ma ajute cu poseta si cadoul.. zic hopa , unde am nimerit ... ne uitam dupa socrii nimic , nu ii vedem inca la bar unde ne dadusem intalnire... in schimb erau ajunsi prietenii nostri si ai socrilor, ne pupam... si apar si socrii.... Nick abia mai tinea cosul cu flori in mana il vede soacra mea si vai ii sclipeau ochii la vazul florilor , nu se astepta la ditamai cosul cu flori, nici noi ca eu am dat comanda de un buchet si fata buna ciprioata mi-a facut un cos, acum ca ma stie de cand cu nunta ii dau cadoul muah muah... si dam sa mergem la restaurant unde aveam masa rezervata... pfooa... de la receptia restaurantului ma ia in prime un valet, sa imi ia haina, sa ma ajute... valeu cand am vazut, ma si gandeam, stai bre oleak ca numa putin is insarcinata si nu bolnava ca pot si singura da te pui cu mine ... mergem la restaurant , hopa... un lux de ma gandeam ca nu vad bine ca mi-ma uitat ochelarii acasa... deja simteam cum ma impiedic si imi era sa nu cad in nas ... ma tin bine pe picoare si ma rog sa nu ametesc ajung la masa , un valet la fiecare tragea scaunul sa se aseze ..ma gandeam, da oare nu vine unul si la mine acasa sa ma ajute oleacutza si pe mine la curatenie ca ieri nu am terminat ..bon... ne asezam, ne aduc meniurile... urmeaza ora de chineza pentru mine restaurant cu specific frantuzesc, bucatarul sef nu stiu ce frantuz renumit , meniul ofcourse era in frantzuzaste ... ii spun lui nick usor la ureche, vezi sa imi alegi ceva bun asa ca pentru mine ca doar stii ca eu-s la ora de chineza acum cu meniul asta super sofisticat si intortocheat ...alegem noi sa papam, sa vina sampania!!! ... ciocnim si imi vine sa ma duc la baie pentru unu mic, stiti voi gravidutele, mereu mereu la un pipi mic ... ii soptesc lui Nick la ureche, acuma naiba stie unde-i toaleta, afla soacra mea si vine cu mine un valet sa imi arate drumul , ce-o fi spus, asta-i gravida si nu vede bine ? imi deschide usile toate, ma pofteste frumos... numai a lipsit sa intre cu mine la baie sa ma tina si de mana nu cumva sa ametesc ... intru la baie, deschis usa si cabinele erau la stanga, la dreapta un perete de oglinda... aveam sa dau cu capu in oglinda ca eram cam ametita, nu imi dadeam seama ca nu la dreapta trebuia sa ma duc ci la stanga .. erau 2 fete in zona separata unde isi verifica damele machiajul si il retuseaza, cum vedeti prin filme... ma busea rasul dar si plansul totodata... marmura, orhidee... prosoape albe frumoase de sters pe maini... bun intru, fac ce trebuie, ies... oglinda de jur imprejur, cred ca astia au pus oglinzile sa ma vad cat sunt de mare... fetele alea nu mai erau acolo, am uit, ma sucesc si invart pe toate partile... concluzia, din orice unghi te=ai uita la mine sunt la fel de .. ma duc inapoi la masa langa ceilalti si iar imi deschid valetii astai toate usiile si unu ma astepta la masa sa imi traga scaunul si sa ma asez Ce mai, am fost o Lady
Am mancat si baut si acum simt ca pocnesc... nu mai pot, chit ca erau sofisticareli frantuzesti , au fost buneeeee... am mancat felul 1 niste placinta cu carne de vanat si felul doi carne de iepure facut aa de bun ca eram ins tare sa mai cer o portie si la desert mi-am ales nu stiu ce foietaj cu mere, cum numai frantujii stiu sa faca bunnnnnnnnn

Off gata ca ma apuca noaptea daca mai scriu mult aici si cred ca v-ati si plictisit de povestile mele deja

Ma duc sa ma schimb ca inca-s in rochie si cizme, ca mam asezat pe canapea ca aveam burta tare tare cand am ajuns si nebunul de taximetrist a cam piscat-o si m-a hurducat pe aici prin cartioer ca sunt multe strazi cu sens unic si au chestii de alea ridicate in astflat ca sa nu bage astia viteze , am uitat cum le spune ... ati inteles voi.. si-s asa de dese, din 10 in 10 metri , mi-a cam venit stomacul pe dos

Revin sa citesc ce ati scris cat am fost eu plecata si poate pun si pozici cu tinuta de azi si parul valvoi

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac voi ati luat carucior pana la urma?

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 2 zile!!!

Inca nu Roxy, maine poimaine ar trebui sa fac comanda, nasii vor sa ne ia caruciorul, dar nici nu ma gandesc inca la asta, abia astept ziua de maine, am niste emotii cumplite.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

pot sa incep eu galeria pt roxy???? haideti ca numai maine nu e pomane!!!

hade roxy!!! haide bubulina anastasia!!!!

bulina felicitari!!!!

va multumesc inca o data pt cuvintele frumoase!!! si bb lucas eduard va pupaceste....asa cum stie el...

roxy, am facut clisma pt ca am vrut....oricum nu s a comparat cu prima clisma de la spitalul de stat....

astazi am reusit sa il tin pe bebe doar cu colostru de la mine si completare acum seara. el trage cu mare putere doar ca inca nu este prea mult :(...ma cam ustura si sanii de la cat de des l am pus :((( acum e la baita....apoi la controlul de seara si dupa inapoi la mami!!! am terminat si cu viztele pe ziua de azi!!
si rest bb e un cuminte (momentan :)) doar papa si face nanii!! m-am indragostit a 3-a oara in viata

cami ce seamana antonia cu tine

strumf, pup plimbareata!!!!

eu nu mai stiu ce sa ma fac cu pofta asta uriasa de mancareeeeee......ling si farfuriile dupa ce termin mancare de aici....salivez pe meniu pt ca imi e greu sa aleg ce vreau.... sper cand ajung acasa sa ma mai potolesc ...ca acolo nu mai am atatea variante

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi si noi va pupam
mare figura esti cu pofta asta de mancare
si eu am fost la fel
cred ca am mancat toata perioada spitalizarii la greu

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, am vazut si eu pozele. bai cat de bine poti sa arati pe patul de travaliu...si fara epi...mor de ciuda, nah! Sigur nu-s niste poze mai vechi de la o simulare ceva...din vizitele tale anterioare?/ Lucas e minunat...vorba Madutzei...n-o mai repet si grasun si frumusel foc. Cred si eu ca esti indrgostita...Mai stii ca ti-am spus ca nu-i nici un dubiu ca-i baiat la ce dotat era in ecohihi
Pup mami, papa ca ai consum mai mare acum...
Cami, ma bucur si eu ca te vad. Antonia iti seamana nemaipomenit de mult, burti e mare si frumoasa. Mi te-am inchipuit bruneta, desi spuneai ca te suvitzezi, dar na...e bine cand am reprezentarea reala a cuiva si nu inchipuirea
bulina, bb Dorian e nascut in aceeasi zi cu fratele meu...Sa-ti traiasca si sa creasca mare, e frumos foc!
Strumphi, ai avut o seara frumoasa!Imi place umorul tau in povestiri.
Andreea, succes maine, abia astept sa zici ce si cum.
STefy si eu am contractii la greu...Ma gandesc la tine, cum mai poti munci oare? Wow, esti tare!
Roxy, sa stapaniti sanatosi carutul, SUperpret!. Wow, scoatem motatele pentru tine???

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Salutare fetelor

Eu nu am putut intra azi ca am fost mai cu treaba...duminca stiu ca e pcat..da na
Dimineata am avut dureri de burta ca la ciclu si de spate, ca m-am panicat toata..sa nu mai zic de sot care astepta sa-i zic sa mergem la spital . Din fericire 2 no-spa m-au ajutat si m-au mai lasat.

Cu curatenia stam cam asa, am reusit sa facem curat in tot dresingul, am scos toate hianele din saci, mai avem niste genti si sa vina mobila lui bebe si sa spal perdelele si sa aspir..mai e ceva...m-a luat iar plansul in seara asta ca simt ca nu se mai termina ..oricum maine mai vine socrela sa ma ajute si marti vine mami meu din Italia sa-si vada mititica mamicuta (eu sunt cea mica din cele 3 surori ). cu ajutorul lui D-zeu sper sa-mi vad si eu casa aranjata pana joi cand plec..Doamne ajuta!

bulina ma bucur ca sunteti bine si bebe Dorian e sanatos. E mumos foc m-am topit dupa el. Sa stii ca noi ti-am tot facut galerie din ziua in care ai plecat la spital

Cami ma bucur sa te cunosc si pe tine si pe minunea ta mica si dulce

Lavi ti-am vazut dovlecelul. E un dragalas si un grasun cu cute numai bune de pupat[pup

Andreea sa dea Domnul sa-ti tii si tu bebicul in bratica tot sapt asta. Sa vii cu vesti bune maine

Roxy abia astept sa ma anunti marea veste

Si acum sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului :

Haide Roxy cu bebelina frumoasa!!!

PS:Fetelor Edutu misca foarte tare, parca vrea sa iasa din burtica, de dormit nu mai doarme mai deloc..oare arde de nerabdare sa ma cunoasca??

toate fetele!!

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 5 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Felicitari Lavi!!!
Felicitari Bulina!!!
Felicitari Wmagnolia!!

Sa fie sanatosi bebeii si sa va bucurati de ei.

Yasmi, ma uit la pozele tale si transmiti o profunda stare de relaxare si de natural si de firesc referitor la tot procesul asta... Un scump bebe Lucas, abia astept sa-l vad si pe-al meu asa.

Roxy!!! ce putin mai e!!! O repetitie cu motatele sa fiu sigura ca functioneaza la galerie!!

Cami, am vazut si eu pozele tale:) semana Antoooniaaaa foarte tare cu amandoi, e o scumpa!! Mai ai un pic un pic si tu! Imediat vine barza la Euromaterna

Strumphitzaaa am vazut pozele de la cununie, ati fost supeerbi! Si florile, si rochia, si palariaaaaa, totul f frumos. Ah da, si camera fetitei! E superba!

Stefy, cam de-o saptamana am inceput sa am si eu contractii aproape zilnic, si in ultimele 3 zile dureri de spate...dureri jos de tot la burta, ca la ciclu...astept cu nerabdare 38 sapt sa vedem ce zice doc. despre col.

Am pus si eu cateva poze de la sedinta noastra foto la studio...

Puuup toate burticile! Seara buna!

36s6z

Bebe Cristi e pe drum cu barzaa!!!

Mergi la inceput