Mar-Apr 2011(159)Bv bb_yasmi!!Bv wmagnolia!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sunt asa de suparata.....
m-am muls si nu a iesit decat 5 ml de laptic si e si dureros ca naiba......

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna,fetelor. hai ca ma trezisi si eu ,ptr a 2-a oara. a intrat soacra sa citeasca contorul.eu dormeam..si cred ca mi-a picat fata cand am vazut-o intrand fara sa bata la usa- ma si gandeam-off,iar am inceput asa, ca acum 4 ani? cand colo, a intrat ulterior si doamna cu cititul..iar lu' soacramea i-a cazut fata ca nu se astepta sa dorm la 12.45, apoi si-a dat seama ca nu aratam prea bine - si ca poate de rau m-am culcat.uneori imi pare tare rau, ca primul gand care imi vine in minte despre cineva este unul de rau
- felicitas- mi-a placut mult mesajul tau de incurajare.si da,si eu cred ca lucrurile se intampla cu un motiv,cel putin uneori..si sotul zicea, ca si tine- ca tot sunt eu experta la a boci in ultima vreme,si repede, sa-i trag un bocet lu'domn dr., sa-i inmoi inimadar na, mie imi place sa fac asta numai acasa, ca sa-i scot lui peri albiacum nu-mi ramane decat sa ma las in voia sortii, si sa speram ca va fi bine

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna fetelor,

harnicute la povestit , iar nu va puteam prinde din urma! La noi a fost azi zi de intilnire cu medicul. Nimic nou, colul intredeschis, bebe pregatit, lichid inca suficient, deci nu-mi ramane decat sa ashtept. Povesteam eu cu ceva zile in urma de durerile mele din partea dreapta a cosului pieptului. Si asta ar fi un simptom de Help Syndrom (preeclampsie). Mi-au luat sange sa verifice. Si eu imi faceam griji ca si Strumpfi. Am stat toata saptamana cu o frica, de nu va imaginati, mai ales ca toata saptamana am tot avut dureri de cap si cred ca shi apa am mai acumulat. Testul de urina a iesit fara proteine, ceea ce e bine. Astept rezultatele care vor fi gata pina diseara la 18:00. Strumpfi mi-am scris povestea mai mult pentru tine si nu ca sa te apuci de plins, ci sa-ti ei inima-n dinti shi sa mergi la doctor sa dai o proba de sange ca sa te linishteshti. Mie mi-a zis doctorul ca femeile care sufera de asha ceva se umfla foarte tare la fata, tu nu eshti insa deloc umflata (am vazut pozele tale recente) si daca nici proteine in urina nu ti-au gasit e semn bun.

Joi avem urmatorul control, dar eu devin din ce in ce mai nerabdatoare. Nerabdatoare din cauza noptilor albe si durerilor de oase. Sper sa ma auda Dumnezeu si sa ma ajute sa nasc saptamana asta. Azi am intrat in sampatama 40.

pup toate fetele

Dino 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank ce-am ras.... pai cred ca as putea sa-mi iau la spital jumatate de afinata acolo, in loc de anestezie. o beau toata si sa vezi ce usor o sa fie

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Lavi nu fi supi ! Bea apa, linisteste-te! O sa vezi ca vine! Stresul e inamicul nr. unu din cate am auzit al lactatiei!

Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Dragele mele,
Va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru galerie!
Sunteti cu adevarat deosebite, am constatat asta de la inceput, de cand s-a deschis acest capitol, si mi se confirma inca o data acum, cand cred ca e ultimul mesaj cu semnatura actuala.
Va dau de veste, oricum, imediat ce apar noutati( o sa plec in 2-3 ore la Bucuresti, fiindca vreau sa ma internez din seara asta, avand in vedere prognoza nu prea incurajatoare cu care ne sperie astia pe toate posturile).
Sa va traiasca puiutii, mamici fericite, iar voi, gravidutzelor care urmati la galerie , sa aveti parte de nasteri usoare si de copii minunati!
Va imbratisez cu drag!

R. 39+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

mandreeac ma bucur tare mult ca bebe este bine si este si maricel.

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Ruxandra tinem pumnii!

AMR 2S

Mergi la inceput

Dinora felicitari pentru rezultate bune !
Sa vina avalansa de bebei! Cred ca asta va fi pe final de saptamana!

AMR 2S

Mergi la inceput

strumphitza te plangi tu de popou, de nu stiu ce...dar ai aratat foarte bine duminica, tare bine ti-a stat asa si cu rochita si cu freza aia.

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput