Mar-Apr 2011(159)Bv bb_yasmi!!Bv wmagnolia!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Lalely ti-am salvat numarul de tel la mine in agenda, daca se intampla ceva pe tien te anunt! Sper ca nu deranjez!
Salo_sama am salvat si numarul tau! Sa vedem care naste prima? Azi parca ai zis ca te duci la doctor, sa ne dai si noua vesti de la eco.
Madutza, Lavi va multumim ca sunteti asa active si ne impartasiti experientele voastre !
Miki iti tin pumnii sa fie totul bine cu bebe! Roaga-te la Sf. Nectarie! Totul va fi bine!
Cami superbe poze! Superba familie!
Spiridusa superbe si haioase pozele!Esti o scumpic!

Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

abia acum am reusit sa intru ca a fost mama la mine, am facut mancare, am spalat rufe, am stat la cafeluta si am iesit la plimbare. este asa frig....

fetelor, ce emotii m-au luat cand am vazut galeria............

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Catank, fuguta la trebshoara ca nu tine gluma cu mine , eu tot spun ca nu fac nika, dar mi-am adus aminte ca aveam uitata in uscator o lenjerie si sa ma duc sa o scot, ma gandeam ca e toata botzita si cute si zic, ehh las ca ii mai dau 10 min si se dezboteste la loc , zic si facut... am scos-o uscata si frumoasa fara cute multe din uscator am impachetat-o frumos si am pus-o in dulap si ma mananca dejtele sa ma duc sa spal macar bucataria si baile... dar mi-e ca ma obosesc iar tare si gogoasa e inca foarte agitata, s-a mai linistit putin dar imi mai tot da cate un picior pe la coaste si se invarte si se suceste nu ma plang ca e activa, ca imi place sa o stiu activa ca ma asigura ca e ok, dar ma face sa imi tin respiratia cateodata sa nu spun ca ma face sa ma pish pe mine de durere dar asta nu e nimic pe langa ce ma asteapta la nastere, desi, vrabia malai viteazu` , ma imbarbatez singura

Felicitas , nu nu nu la Londra ca mi-e ca nasti in si sa nu le dam palpitatii la inaltime pilotilor, da?? sau poate apuci sa vii aici la spitalul meu smecher , e si de stat si nici nu ai plati nimic ca esti cetatean al

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Viss du-te cu incredere la d-l doctor miercuri. Si nu pleci fara un da.Nu cred ca e asa rau, ca sa lase o mamica cu doi copilasi in burtica, asa de doriti si asa de greu conceputi! Dupa atatea incercari!
Stiu ca nu esti genul,nici eu nu sunt genul,daca trebuie sa te folosesti si de arma sentimetala, trebuie sa ii explici cum e situtia si cat efort ai depus, si ca acesta situatie nu ti datoreaza tie. Oricum era frumos din partea d-nei doctor care te-a monitorizat sa te fi introdus ea d-lui doctor, chiar daca intre ei sunt anumite divergente.
Oricum sunt atatia doctori in Bucuresti, nu-te face griji. Se va gasi cineva bun. Sa stii ca intotdeauna, Dumnezeu face anumite lucruri cu un anumit scop. Asa ca nu degeaba te-a lasat doctorita pe ultima suta de metri. Capul sus mamica!

AMR 2S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

mi-am adus aminte ca Iony nu a mai dat nici un semn de vreo 2 zile? ce faci pupacioasa? ai nascut si nu spui nimic? Hai repede sa ne spui de tine?

Ally, tu cum mai esti? a inceput sa iti placa mai tare caruselul ala?? stii ceva de Iony ? ati mai vorbit la telefon?

MsBb e ceata deasa la Bucuresti ?

Roxy, ai aparut si tu.. ultima zi cu burtica maine iti vezi comoara cum stai cu emotiile? ce bine de tine ca te ajuta mami la treburi

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Felicitas..nu deranjezi deloc!!!
Asteptam vestile bune de la tine...atunci cd or vrea sa vina!!!

Viss..si eu stari de voma,orice mananc as vomita..nu mai pot..am o zi groaznica...Nu mai zic ca nu am dormit deloc!!!

Ssabrya...condoleante..
Bafta maine la eco macar acolo sa ai rezultate bune!!

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

SSABrya condoleante pentru bunicul tau! Nu fi suparata, gandeste-te la bebelu pe care il vei tine in bratica cat de curand!
Si ai grija cu inmormantrea: cu frigul, statul in picioare, lume multa, etc!

AMR 2S

Mergi la inceput

Lalely !

AMR 2S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza ce bine ca deja esti aproape refacuta dupa operatie, foarte mult conteaza si recuperarea. sa fie si rapida si asa cum trebuie

dorinut mai stai cuminte saptamana asta cateva zile sa nu vii mai repede la Brasov

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Catank si eu am avut, la intepaturi de alea cum le descrii tu intr-o veselie, in urma cu vreo 2 saptamani si au tinut pana de curand. Acum nu mai am asa de des. Am inteles ca sunt de la bebe care mai atinge anumiti nervi.
Acum de o saptamana imi atinge un nerv care imi da dureri pe piciorul drept! Deja nu ma mai mira nici un fel de durere. Trebuie sa ne obisnuim cu ele pana la nastere, nu sunt ceva anormal, mi-au zis deja 2 doctori.

AMR 2S

Mergi la inceput