Mar-Apr 2011(159)Bv bb_yasmi!!Bv wmagnolia!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

voi ce ziceti..?
am zis sa stam de vb cu ea sa-i spunem ce si cum ca noi o sa iubim mult si cand vine bb...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 34+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna dimineata la amiaza!
Am avut o noapte de cosmar fetelor.n -am prea dormit deloc.

Si ca sa le am pe toate pe cap ieri mi-a murit si bunicul din partea mamei la care tineam f mult. Si cel mai rau imi pare ca nu il mai vazusem de la sarbatori .

Maine dimineata am si eco si apoi trebuie sa plec urgent la Bucuresti la inmormantare. Sunt asa de suparata. Inca nu imi vine sa cred ce s-a intamplat. greu este sa pierzi pe cineva si drag mai ales.

Dar nu vreau sa va indispun si pe voi. Asta e viata.

Fetelor este vreuna interesata de lenjerie de patut?
Mi-am cumparat una saptamana trecua cand am iesit din spital de ;a Kika. este f frumoasa, cel putin pe gustul meu. Este alb cu galben, are aparatori, husa perna, husa pilota si baldachin+husa si agatatoare pt baldachin.

Mie imi place tare mult dar eu a un patut f mic si lenjeria e prea mare. Cel putin aparatorile ies din patut si se vad urat. Eu am dat 150 lei pe ea. Daca cineva e interesata fac si poze si va arat.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ailed Nu stiu ce sa spun, ...greu cu unii copilasi care nu accepta cu usurinta venirea pe lume a unui fratior sau surioara... Vreau sa cred ca sunt impresii din partea lor pe moment, ulterior, lucururile vor intra pe un fagas normal cu siguranta. Curaj!!! Trebuie sa va fie bine, si sa guste si ea bucuria!
Iti vor raspunde mamicile cu bb deja... au experienta

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

catank

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

strump ce=i cu tine? tocmai tu? revino-ti mamico...

anaxena stai cumintica acasa, ca si eu fac la fel, e nasol stiu... dar ce sa facem, pt bebbeii nostri merita orice sacrificu...

alina06 te-ai scos cu cadourile, super treaba cu prietena fratelui... mai ales de la Premaman. Eu de acolo i-am luat Bryannei lenjerie de patut cu toate cele si am dat 700 lei nu stiu ce a fost atunci in capul meu, cred ca eram , dar deh euforia de bebe...
Cat despre cumparaturi nici eu nu am facut.Hainele de bebe le am, mai trebuie spalate, calcate si aranjate. In rest nu mi-am facut nici macar bagajul de spital, mai ales ca e posibil sa nasc mai devreme. N-am nici macar lenjerie de patut, dar e bine ca am totusi patutul

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

ssabra, ai grija
bafta la eco si ai grija la inmormantare...ca e cu incarcatura emotionala, frig, stat in picioare... gandeste-te si la bb

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Catank, eu una incerc sa imi pastrez optimismul si zambetul , nu vzi ca mai fac si cat eo glumitza printre reprizele de plans ? acusika strig si catalogul ca vad ca a venit iarna iar in ro si s-a bagat ursu`-n barlog

Ailed nu stiu ce sa iti spun despre reactia Mariei, cred ca ar trebui sa ii vorbesti mai mult, sa ii spui ca o sa o iubesti la fel de mult ca si pana acum, o sa fie bine, o sa ii placa si ei, o sa vada cum a fost si ea cand era micuta asa ca bebe... nu mai stiu, idei nu mai am

Pisuc, ti-a intrat soarele prea tare in geam si de aia nu poti scrie azi ? sau azi iar la shopping? sau pe unde esti si cum esti?

Dinora, azi cum se prezinta situatia ? vine sau nu vine inca bebe ? sa ii facem galerie poate poate il incurajam sa scoata nasucul la aer ?

Dorinuta, cred ca esti in focuri cu ultimele pregatiri si amenajari si pregatiri nu te munci prea tare ca ajungi ca mine sa te doara toate alea si sa nu mai poti indrepta spatele mai lasa cate ceva si pentru mama si pentru soacra, ca doar ele ce-or face ?

Ruxandrada , esti inca acasa ? intra si ne mai spune cate ceva... ai luat nr de tel de la cineva sa ne anunti marele eveniment? bafta maine si sa iti tii comoara in brate sanatoasa

Monas cum stai cu moralul ? vezi ca imi trebuie butoiul mie sa fie gol, ca am nevoie dupa cum se vede glumesc, mai bine il aruncam la garla , la naiba in puii mei

Copiloi, nu mai treci pe la noi? te-ai relaxat asa tare ca ai uitat de noi ? hai mai vino seara pe la noi , alina draga... off off, m-au apucat cantarile

lauriciu, cum e cu sanul azi? ai fost la doctor ?

ina, ai facut album dar poze cabnd ne pui ? ne lasi asa pe ghimpi ?

djlaura oare ce-o mai face? mai stie cineva ceva de ea ?

ama22, tot cu bucatreala te ocupi ? cine are FB ul ei ceva noutati? eu nu am facebook, deci nu pot sa caut si sa o trag de manecutza daca ne citesti sa mai vii pe la noi sa ne spui ce gatesti si ce face Natalia

irinuca, ti-a trecut raceala? cum e azi ? se prezinta mai bine situatiunea ?

Ssabrya, condoleante

Giulia , tu unde ai disaprut in ultimele zile?? ai iesit la o pimbare cu felicitas si sorina? sau ce mai faceti voi clujencelor?

Stefana, cafeaua s-a terminat de mult si tu tot nu ai aparut

Hai ca azi iar am limbarnitza ... imi propusesem de sambata sa fac curat in casa azi, sa aspir si sa sterg praful, sa spal baile si bucataria... ca sambata nu am mai apucat ca toata ziua am lucrat la camera bubulinei, dar nu fac nimic... da chiar nimic azi, poate maine... azi vreau sa lenevesc ca si asa ma doare peste tot si toate, sa stau si eu sa vad daca imi mai revin cu oboseala si durerile... n-or intrat zilele in sac si nu oi avea eu timp de treburi de astea casnice. Mai bine chemam un valet de ala de ieri de la restaurant la mine acasa azi sa ma ajute , ca si asa erau prea multi acolo

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

HAI ROXY! HAI RUXANDRA!

Va tin pumni fetele! Sa aveti nasteri si recuperari cat mai usoare, si bebici mancaciosi si cuminti!

Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy Asa te vreau!!!

si multe

p.s. intru si eu mai la noapte....sunteti molipsitoare si nu mai face omu nik cu voi
tuturor

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Strumph vezi ca gasesc eu cursa la Londra si vin pana diseara si iti dau bataita! Ce-s cu gandurile astea? Tocmai tu cea radioasa, cu palarie superba mov , cu flori asa frumoase si cu camera la bebe asa dulcica. Arati foarte bine mami, acuma ca suntem asa mai grasunele ce are. Si eu azi am ajuns la 86 de kg, adica +22 kg. Pe mine nu ma intrece nimeni . Insa eu ma simt bine, ma misc, numai la ridicatul din pat ma ajuta sotul, burtoiul a crescut, mi s-a parut tot la fel, dar in poze se vede clar a crescut.
Asa ca nu ma fa sa vin sa nasc la Londra, la maternitate de aia smechera de Londra, lasa-ma sa nasc la Stanca mea primitiva de la Cluj .

Feli cu Miriam in burtica 38 +
AMR 2S

Mergi la inceput