America (219)
Raspunsuri - Pagina 22
ruxij spune:
Multumesc tuturor! Buflea, merci mult, si eu cred ca e mare realizare pt ca e vorba de creatie, dar sa nu iti inchipui ca e cine stie ce hit cantecul lui, avea doar 8 ani cand l-a compus:). Uite pun aci linkul.
Dar si Alex al tau e tare, e sportiv si a avut mereu astfel de inclinatii.
Uite pun cantecelul:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=203041916375166&comments
buflea spune:
RuxiJ, am ascultat ... si n-am intels nimic (rusinicaaaa ). Urechii mele surde ii suna mai mult a compozitie simfonica - eu credeam ca a comus si el un disco hit . Oricum, daca a fost selectat inseamna ca urechile experte au tremurat pozitiv la auzul notelor ...
LucasMom - mda, o sa le cer mai multi bani - am facut acasa o socoteala mai amanuntita si diferenta neta este cam de 4K deci ma intreb, ore cat ar trebui sa cer gross ca sa acopar o suma net de 4k pe an - oare 7K gross o fi suficient. Oricum 7k mi se pare enorm de mult, sunt sigura ca nu o sa accepte - si am asa un rau in stomac. Sunt extrem de nehotarata si nesigura pe ceea ce vreau, plus ca nu am o intuitie buna, de mult ori m-am inselat si asta imi zdruncina si mai tare confidenta cu care iau o decizie.
Stiu ca nu ma puteti ajuta cu nimic, dar simt nevoia sa ma plang public
miereamara spune:
Hihi, voi cred ca nu vedeti ridicolul situatiei aici:)) m-au trimis sa fac testele prenatale de sange si urina dar nu s-au deranjat sa imi faca un test de sarcina sau un control sa vada daca sunt intr-adevar insarcinata:))) LOL ...si mi-au cerut banii inainte:)))
Buflea, bafta in luarea celei mai bune decizii pentru voi!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 6+
corinadana spune:
pai daca tot dai banul...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
CamiM spune:
Alina si multam de intrebare, ciresele sunt bine, tocmai am primit de veste ca Sofia a fost acceptata la o magnet school asa ca din august suntem in K..uff ce repede cresc, cand ma mai gandesc si ca intr-o luna Sabina face si ea 3 ani..grr..
Buflea bafta mare si tinem pumnii sa fi inspirata de data asta si sa faci alegerea buna.
Miere ai dreptate dar macar faci ceva analize, mie la prima sarcina nici nu mi-au facut programare pana pe la 10 saptamani.Asta cu cerutul banilor in avans este insa cam neobisnuit,dar daca-i musai... voi sa fiti sanatosi, nu te necaji prea mult, si curaj mami..
Newmami felicitari micului inotator
Ciuf sanatate multa si bafta lui Luca la gimnastica.Noi avem un Nikon D40 e fain si face poze grozave,reusesc chiar si eu care nu prea ma pricep sa fac poze, am tot zis ca o sa merg la un curs de fotografie dar acum cu scoala nu am vreme.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Ramona J spune:
Bravo Sofia, ma bucur ca a reusit!
Nu ma pricep eu la muzica, dar suna bine compozitia lui Bogdan.
alintaroma spune:
Ramona, dar nu mai pune atit de multe poze deodata, ca zau nu reusesc sa le vizionez
Cami, felicitari Sofiei ma bucur ca a intrat la scoala care ati vrut voi.
Ciuf, sanatate Evei Aparate faine, sunt destule, dar depinde de ce buget ai
Buflea, mult, mult noroc si sa iasa bine!
NewMami spune:
Ramona, sa-ti traiasca "micuta", dulcica foc sarbatorita, "La Multi Ani!" si la cat mai multi ani cu sanatate, fericire si numai bucurii.
Chiar asa ... ca bine zice Vio, cam multe poze publici deodata
Ruxij, am ascultat compozitia ... si mi-au dat lacrimile. E mare lucru ! Bravo inca odata baiatului si la cat mai multe succese. E prima data cand te vad si pe tine si baietelul. Ce frumos e si ce ochi are ... a mostenit-o pe mami, asa-i?
Cami, mult success fetitei la scoala. Ce e aia magnet school? N-am auzit de asa ceva pe aici. In toamna mai greu va fi ptr tine sa accepti ca ai fetitza mare decat ei.
Patrick a inceput acum cateva luni sa se prinda cum se joaca sah si de atunci e game-ul lui preferat. Au si un club de sah la scoala in fiecare joi dimineatza, asa ca sambata a fost la chess tournament pe oras. Daca taiaca-su s-a dus cu el (eu n-as fi avut rabdare 4 ore sa ma uit la copii cum joaca sah). Suprinzator ... ceea ce ptr. el e doar un fun... a venit acasa si cu locul 2... si inca era suparat ca n-a luat primul loc cu trofeu.
Ma bucur ca-i place ca e un joc de strategie si are rabdare sa joace partida dupa partida.
Miereamara, nu ma mai mira nimic la doctorii si bill-urile lor! Cred ca ti-au luat banii inainte ca sa nu te duci dupa ei ca ti-au facut analize si daca tu nu esti insarcinata