America (219)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Imi accepta insuranceul doar ca vor sa platesc anticipat partea mea (estimata)

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Imi accepta insuranceul doar ca vor sa platesc anticipat partea mea (estimata)

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 6+

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

mare diferente cu asigurarile astea ...eu nu am platit niciodata nimic la spitalizari. Nici la cele 2 cezariene ale mele si nici in toamna cand l-am operat pe Alex. Nici nu am stiut ca exista insurance cu deductible ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La multi ani Lucas!!!

multumim Anamaria :)!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Wow ... bravo copilasilor - Way to GO Bogdan (Ruxij) , Alex (Buflea), Raluca (corinaDana).
Bravo lor, e munca lor si se vede ca au facut-o bine ! rezultatele sunt pe masura.
Ruxij, este extraordinar ! sa compui cantece la asa o varsta sunt de-a dreptul impresionata. Tu ai un mic geniu in casa. Bravo, bravo, bravo.

Bluflea, sunt absolut superbe pozele! Ehe .. ai vazut ca pana la urma tot efortul n-a fost in zadar? De acum o sa fie si mai motivat iar la voi pune-ti bani la strangare ptr. echipamentul urmator !
Imi pare rau ca ati incheiat sezonul de ski nu tocmai OK. Las ca trece si o luati la anu de la capat.

Miereamara, felicitari ptr. samburel .
Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un baby sanatos.

Sanzi_Ana, va admir pozele . Sunteti niste frumosi , tineri, iar David e atata de dulce.

Corinadana, m-ai omorat cu pozele fetelor tale. Doamne cat e de scumpa cea mica, iar Raluca o domnisoara pe cat e de frumoasa, pe atata merge de bine si la scoala. Poti sa te declari o mamica fericita.

Vio, sorry - imi cer mi de scuze, numai azi am vazut pm -ul de la tine.Mi-am delectat retina si relaxat plimbandu-ma prin albumele voastre .

La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor. Sanatate, fericire si numai impliniri.

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor.

Patrick a trecut printr-un bug nasol, care l-a tinut mai bine de 10 zile(febra mare, dureri de cap, slabire, etc). Si asta chiar inainte de finala la swimming ... Cu toate ca a fost f. slabit si inca nu era refacut de tot, am mers la concurs fiindca a insistat el. A mers uimitor de bine ptr. conditia fizica in care se afla, si a incheiat sezonul cu niste timpi foarte buni. Acum pana in toamna luam o pauza de la meet-uri, ramane doar cu practice-ul. Va incepe si soccer-ul din Aprilie, sa speram ca vine si primavara prin zona noastra, caci mi-a cam ajuns cu zapada.
Vreau sa stam afara pe deck, sa ne prajim la soare si sa transpiram de caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Oh ! fetelor, sunt atat de suparata ca imi caut simtul umorului prin buzunare si nu-l mai gasesc ...

Dupa cum stiti relatia mea cu Ratoiul este mizerabila, asa cum sunt si eu de 1 an de zile de cand mi-am gasit acest mirobolant job ..ei bine, din decembrie, imi caut insistent si in sfarsit am primit o oferta, pe aceeasi bani. Si am fost hotarata sa ma duc pana cand mi-a trimis aia de la HR pachetul de beneficii care este mai prost decat cel de acum ... ca tot vorbeam de asigurare medicala, dac acum platesc pentru toata familia $200/luna - la astia noi ar trebui sa platesc $412.00. Apoi nu au beneficiul ala de transit / parking (adica banii de commute sunt tax free) si life insurance este doar de $50,000 pe cand aici este de 3 ori salariul anual ...

Suplimentar, compania la care lucreaza barbata-meu se pare ca da faliment - au pregatit actele, tot - deci la sfarsitul lui Aprilie o sa fiu si unicul breadwinner din casa - asa ca, cum sa ma duc la o alta companie, pe aceeasi bani dar de fapt pe bani mai putini.

O sa incerc sa le cer mai multi bani dar nu cred ca o sa-mi dea - ca si asa, atat s-au scremut ...

Sunt foarte suparata - ma simt ca intr-o cusca - dupa ce ca in 3 luni de zile am fost fix la 6 interviuri - acum sunt nevoita sa refuz o oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Buflea, nu o refuza, negociaza, nu ai ce pierde!
Cauta sa vezi daca pozitia e new opening sau e advertised de mult si nu au gasit pe nimeni potrivit.
Incearca sa obtii mai multe benefits, daca au negociat cu tine pana acuma inseamna ca-i interesezi altfel ar fi cautat mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Buflea, compara asigurarea si dincolo de pretul initial. Poate una are deductible si cealalta nu, poate vizita la doctor este mai ieftina etc.
Term life insurance nu-i scumpa, o poti lua tu separat. Nu are firma o varianta contra cost?

NewMami felicitari inotatorului!

Miere, pe mine nici nu m-au vazut medicii cind era sarcina atit de mica. Eu sincer nu vad de ce-i atit de important sa faca asa de multe in primele saptamini. In schimb daca nu se poarta bine as avea si eu o problema.
V-am zis la ce nebun am nimerit cind am fost la prima vizita cu Alex? Noroc ca mi-am urmat instinctul si am cautat mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

ha ha ha, sa va spun ca nici pe mine??? cred ca pe la 18 sapt am ajuns la doctor si apoi f rar, o data pe luna. Am fost pur si simplu norocoasa cu asa sarcina perfecta.

New mami multumim multumim, si mai este si cuminte si dragalasa si papa absolut de toate.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani Andra, Ana, Lucas! Copilarie cat mai fericita va doresc.
Raluca, Bogdan si Patrick - felicitari pentru rezultate.
Mamicilor - sunt de admirat si invidiat copilasii vostri. Felicitari si voua ca ati fost langa ei si i-ati sustinut.
Trecuram si noi printr-o raceala urata cu Eva. A avut un wheezing rau de tot la ambii plamani, cu saturatia oxigenului scazuta. A fost pe oxigen cateva zile/nopti. Aseara, pe timpul noptii, am facut testul de oxigen sa vedem daca ar mai fi cazul sa-l suplimentam sau nu. Asteptam raspunsul maine. Si dupa asta facu si infectie la ureche ca nu putea ea sa nu scape si de asta.
Eu sunt ca o leguma. Intr-o saptamana am slabit 6 pounds. Dar cred ca le pun la loc imediat ce incep sa ma odihnesc si sa ies din stresul asta. Sotul vine acasa o data la doua saptamani si pana acum a venit cand am avut eu examene asa ca nu prea ne-am vazut. Dar traiasca Skype-ul ca ne vedem si ne auzim in fiecare seara. Noi cand servim cina, pun laptopul pe masa ca sa ne vada, cica mananca si el cu noi. Vremea in MI e nasoala si se cam plictiseste. Azi a reusit sa se plimbe cu bicicleta.
Luca continua cu gimnastica. Si vad ca merge binisor. L-a trecut la clasa de avansati. Ramona, Anuta cum mai merge cu gimnastica? Imi pare rau de dintisorul ei. Bine ca fu de lapte.
De ziua mea sotul vrea sa imi faca cadou un aparat foto. Si nu reusesc sa ma hotarasc ce sa iau. Ma ajutati cu ceva sfaturi? Ramona, tu ce ti-ai luat? Sanzi mi-a recomandat Canon D90. Si pare tentant.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sanatate multa Eva! Vai, ce rau imi pare! Sper sa ii treaca repede, cred ca a fost mare stres si pentru tine.
Dragut cum mincati cina impreuna, cu totii.
Eu am G12, dar voi sinteti avansate intr-ale fotografiei. Cica si asta are tot felul de settings pentru cei mai priceputi, eu nu prea m-am jucat cu el dar sint multumita. Marele plus pentru mine este ca-i portabil, n-am vrut sa car dupa mine un aparat mare si greoi.
A trebuit sa luam si noi recent decizia cu gimnastica. Am hotarit sa raminem la nivel de recreatie, mi s-a parut ca-i commitment prea mare ca si timp. Si asa ne cam grabim sa terminam homework. Ei ii place gimnastica, dar nu pare sa fi facut o pasiune deosebita.
Cite antrenamente are Luca acum?

Mergi la inceput