Sulfatul de magneziu

Sulfatul de magneziu | Autor: p@ulici

Link direct la acest mesaj

Sulfatul de magneziu este esential pentru relaxarea uterului si reducerea contractiilor
In general in spitale exista 2 scheme de tratament: perfuzie cu Gynipral si No-spa si Perfuzie cu Sulfat de magneziu si No-spa

Sulfatul de magneziu nu se mai fabrica in Romania si e greu de gasit. Sunt care si le cumpara din Italia, Bulgaria, Ucraina ... as dori sa stiu daca cunoasteti alte surse ... poate chiar doze ramase de la voi.

DACA VREUNA DINTRE VOI MA POATE AJUTA CU INFORMATII VA ROG DIN TOT SUFLETUL SA IMI SPUNETI
VA MULTUMESC - E URGENT

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Daca nu este vorba de o urgenta absoluta, se poate face un tratament pe termen lung cu Mg oral. Din experienta proprie, cel mai eficient este Magne vita, un Mg citrat care se absoarbe bine si are intr-adevar efect tocolitic. Sper sa nu se considere reclama, cu contractiile nu este de glumit.
Produsul il poate gasi la farmacii, sau pe internet, important este sa fie cel original, nemtesc.

Sulfat de Mg injectabil din pacate nu se mai produce de mult la noi.

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Prietena pt care am mare nevoie il primeste sub forma de perfuzie. Inteleg ca nu se mai produce la noi, dar nu inteleg de ce nu se comercializeaza.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput