Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!
Raspunsuri - Pagina 24
blackgirl0 spune:
La multi anisori cu fericire, sanatate, multe dorinte indeplinite de catre mami si tati , Bia de Mercedes!
Kokiy, esti fix asa cum te imaginam (adica cu zambetul pe buze )! Sau te-am mai vazut oare prin poze?
Io sunt in greva, adica libera de contract cu casa de asigurari, intre copil dus la bona, scoala de soferi, sedinta la Colegiul Medicilor... Si ma bate un gand sa merg in Bucuresti peste 2 saptamani la un curs-conferinta de 2 zile. Kokiy, poate te zaresc..
doinabita spune:
LA MULTI ANI LORA!
LA MULTI ANI BIA!!![fl
Black, injectiile se numesc FLAXIPARINE, pe 15 iunie face 7 luni cu sarcina si la masuratorile de marti fetita avea 1.300kg.Cam mica , nu? Merge peste doua saptamani iar la control sa vedm atunci.
Voi ce faceti fetelor? La noi e cald , mai in fiecare zi ploua.
blackgirl0 spune:
Doina, este fix acelasi lucru (heparina cu greutate moleculara mica). Sa aiba maaare grija Ioana de ea!
olim spune:
La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
lora
kokiy spune:
Black ,ar fi super sa ne vedem ,iti dau nr. meu daca vrei si ma suni daca ai vreo portita libera ,iesim si noi ca fetele
doinabita spune:
Hello! unde sunteti? la plaja? ati vazut vremea asta frumoasa si nu mai intrati? La noi e foarte cald...
blackgirl0 spune:
Care vreme frumoasa, Doina? De cateva zile alerg ca nauca in tzshpe mii de parti (cu actele pentru contractul nou), cu scoala de soferi, cu dosarul pentru Prima casa). L-am inscris si pe Dragos la www.adevarul.ro/locale/brasov/O_noua_cresa_pentru_copiii_brasovenilor_0_310169358.html" target="_blank">cresa, deja are loc asigurat (traiasca sistemul de pile! ), desi in mod oficial am depus doar cererea... Este extraordinar de modern, la nici 10 minute de mers pe jos de noi, in zona de casa, totul super nou, si pila este asistenta medicala de-acolo. Dar ma doare rau sufletul sa il las acolo, mai ales ca ieri cand am trecut pe-acolo plangeau cei mici . Mai nou si cand il las pe Dragos la mama finei incepe sa planga si se agata de picioarele mele (chit ca stiu ca este bine ingrijit si iubit acolo). Grea decizie, pana in septembrie mai am timp sa ma mai gandesc ce fac cu cel mic.
Kokiy, nu cred sa mai merg. De fapt tare as vrea, dar mi-e frica de traficul din Bucuresti, mi-e ca m-as rataci rapid (si o cazare la Mariott este exclusa complet! ).
Mercedes spune:
Multumim frumos pentru urari!
kokiy-
black-felicitari pentru inscriere la cresa, eu zic ca va fi bine!
Eu ieri am transferat-o pe bia la o alta gradi pentru inca un an de gr. pregatitoare mai in aproprierea serviciului meu. Fostele educatoare preiau din toamna gr. de pitici deci oricum schimbam educatoarele si de asta am ales si schimbarea locatiei. Deocamdata ii place!Prin mutarea asta am evitat plansetele si nemultumirile ca de ce nu merge si ea la scoala cum merg fostii colegi din 28 de copii aprox.25... asa a plecat ea prima de acolo imediat dupa serbare.
Sper sa nu aveti si voi vremea de aseara de la noi. Asa tuna si fulgera ... de ne am trezit din somn. Ne uitam pe geam cu groaza de cate ori se lumina pe afara...
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea, a doua pe ziua de azi.
Eu am inceput sa fac bagajele, duminica plecam spre mare, asa ca o perioada o sa dispar din zona.
Black, felicitari pt. inscrierea la cresa! O sa fie bine sigur.
O zi buna sa aveti!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)