Gemanutzele in asteptarea aniversarii lor!
Raspunsuri - Pagina 25
kokiy spune:
Lora ,te duci la vila Orange ?...ma gandeam ca te-a convins ![]()
Sa ai parte de vreme buna si preturi mici 
Black, o sa fie bine la cresa ...socializarea cu alti copii o sa-i prinda bine...imi pare rau ca nu ajungi prin Bucuresti,alta data ne intalnim cu cea mai mare placere 
Mercedes 
...la noi e o vreme ciudata ,ba e soare,ba e furtuna 
blackgirl0 spune:
Lora, drum bun si lipsit de evenimente, iar la mare distractie multa si vreme frumoasa! Te invidiez nitel, dar ne vom reveni si noi cu banii (candva...) si vom ajunge si noi in concediu!
Kokiy, ieri in Predeal eram cu tricou fara maneci si piciorul gol, azi cu pantofi (de toamna) si-o haina groasa.
LoraG76 spune:
Multumesc, fetelor!
Sper sa avem vreme buna!
kokiy, da, am ramas impresionata!![]()
Black, dupa noi, potopul...n-ai idee cum plecam.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
olim spune:
ce liniste pe zona, unde ati disparut toate
va astept prin zona, ma pregatesc sa dau 2 baut din 2 motive maine
cine ghiceste???
astept raspunsuri

blackgirl0 spune:
Olim, ce bine mi-ar prinde ceva racoros de baut! Insa mai astept, caci maine sunt la munci dimineata si dupa-masa la un curs (ceva cu tebece-ul
). Sambata din zori conducere, si iarasi curs. Daca ma asteapta sotul, merg si eu la manastrirea Sambata, daca nu, merge doar el, cu copilul si socrela. Mi-e tare dor de plecat undeva, macar cateva zile, insa in portofel bate vaaaantul... ![]()
olim spune:
black, dau de baut de ziua mea, asa ca poftinm la chef

asta e un motiv!
dar al doilea sa vad cine il ghiceste
astept variante
liliac1 spune:
olim La Multi si fericiti Ani!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce-i bun pe lumea asta.
Si...nu cumva ii faci o fratioara lui Alex
??
blackgirl0 spune:
Olim, la multi ani cu multa sanatate, bucurii, sa ai parte de o zi frumoasa alaturi de familia ta! Banuiesc ca deja ai primit cadoul de ziua ta! ![]()
Liliac, ce bine ca mai treci si tu pe aici! 
kokiy spune:
Olim, La multi ani! ...sa traiesti ,sa fi sanatoasa si sa-ti creasca samburelu' din burtica mare ![]()