Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Silvi, la tine e soare.....la noi de azi dimineata ninge in continuu cu niste fulgi mari...
Asa m-am saturat de vremea asta urata
Sa stii ca e printre scolile ieftine; sunt scoli (gen romano-americana) unde se ajunge si la 30.000 de euro/an.
Nici eu nu ii dau lui Matei vitamine pentru ca dr. a zis ca nu are nevoie atata timp cat mananca bine (in special fructe).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Si noi am fost la plimbare acum ne-am intors si am uitat sa luam ceva asa ca facem un scurt retur . Cu scolile eu ce sa zic e f bine ca este oferta si fiecare se orienteaza in functie de buzunar e clar ca fiecare vrea ce e mai bun pt copilul lui. Ziceam la modul abtract ca mi se are mult pt Ro ca eu am ramas setata pe ce salarii mici sunt acolo dar e f bine sa iti poti permite si asa ceva. Cred ca de la o astfel de scoala poti avea si pretentii si asta e cel mai imp, eu mai am in calcul cred si faptul ca aici scolilele private sunt de toate mamele si buznarele si incept de la 120 de euro pe luna, bine ca la Paris or si si cu 100.000 de euro pe an habar nu am dar ca idee mi se par mai adaptate la venituri. Eu una clar vreau sa il dau ca sincer nu imi place cea la care merge si dezinteresul parintilor si ridicatul din umeri al cadrelor didactice si faptul ca aici nu ar avea after school cum ii ziceti voi dar inca un an daca nu ne mutam il las aici ca e super ok pt gradi ce e de fapt.
Giova am inteles cu cursurile tale , bravo.
Maraki zici ca sunt frati ai nostri copii si Alain avea ieri 118 cm si 20 kg in zilele lui bune 19,5 cand nu mananca bine 2 zile e figura ca se cantareste toata ziua sa vada daca are 20 Eu ii dadeam mai demult ceva siropel dar tot uitam cum zice Giova, trebuia sa iiiau fiola de vit D pe anul asta sa i-o dau sa nu uit. Tu cum stai cu kg?
Iuliana imi zice asi mama va ninge la ei, aici e soare ed zici ca e primavara zapada nu mai e de o luna dar e frig si acum a iesit soarele dupa 3 saptamani de ploaie .
Cosmina ce face oare, pe unde e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana pai la voi sunt o groaza de scoli private si preturi de preturi. dar in functie de asta, fiecare scoala isi formeaza o anumita clientela. si cum sunt o groaza de VIP-uri cu buget pe masura...nu sunt probleme.
Silvia nu am probat consola, nici nu am adus-o de la Clau din birou. Marco nu e fan, doar daca ii zice cineva, atunci s-ar juca, in rest nu-l doare capul.
De cand am descarcat jocuri pe tel. mi-l mai cere, dar nu exagereaza nici cu asta.

eu am fost cu copiii in Auchan, acum stau la un pahar de vin rosu, care s-a urcat drept la mansarda. am mancat si putin si uite...acum suport consecintele.

I-am luat azi lui Marco primul numar din cursul de pictura. s-a pus copilul pe treaba.

Am adus din Alba orga mea din liceu...si nu merge, nu stiu de ce....e asa misto...vroiam sa-l invatam sa cante la pian, atat cat stim si noi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

aici sunt....acu m am adunat de pe drumuriam fost dimineata la dr....pt Giova ca si ea m a impulsionat sa mi fac ceva investigatii....am mers al Euroclinic, super misto ...am ramas un pic socata,daca m as muta in alta tara ar fi pt accesul si grija pt sanatatea oamenilor.....maine merg LA Oftamologie pt ac mi am facut un control la un cabinet aici de cartier si mi a zis ca mi a crescut diptria cu -1 ...si asta in decurs de 1 an jumatate...asa ca am drumuri de facut

cu cine credeti ca eram azi programata la dr???cu...,,celebrul,, Nicoale Guta ...hahaha ditai ,,vedeta,, camuflata cu o geaca caciula,ochelari...pana la urma a renuntat la tot si a socializat

azi am fost si la sedinta cu parintii la gradinita la papan...toate bune si frumoase ,un fel de consiliere...mi a placut ca fiecare parinte si a expus ,,pb,, in legatura cu copilul lui ...acu pe seara am fost cu Bianca la coafor deci activitate dar se pare ca mi face bine

Giova sa ti fie de bine masa si vinul ....si eu am o orga de cand era Bianca mica mica

Toanca super daca puteti sa faceti fatza la sc particulara...eu nu...cel putin in viitorul apropiat tb sa ma pregatesc de ceva ,,meditatii,, pt Bianca sa intre macar la unul din cele 5 licee de elita ale capitalei

Silvii sunt in zona....dar fara timp de scris...nu i mult 120 de euro pe luna asa mi ar placea si mie dar 20 mil mi se pare cam multisor pt mine care am salariul dupa 15 de ani de munca 10 mil ...

Maraki oricum puiul tau a aratat intodeuana ff bine si dezvoltat peste multi spiridusi asa ca ar face fatza sigur la sc

Cuscra Any ...treci aici in zona ca acum esti si tu mai libera

Dia.,..ce face printesa???

restukl fetelor???Bee ??tare mult imi place cum scrie...si Teolinda si Tioana...haideti fetelor pe aici..Dmelli???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Irinatunza, LA MULTI ANI, sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea!
Hai ca in dimineata asta dau eu cafeaua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Haideti la o. edit: mai Iuliana mi-ai luat-o inainte...pana am scris eu ditamai mesajul.
Ieri am avut o zi super, copii cuminti, aseara am facut disco....inchis toate becurile si Marco era cu lanternele, restul dansa cu muzica la maxim. ce ne mai trebuie noua cluburi....le avem acasa.

Sabina, fetitza frumoasa! sanatate, fericire si noroc in viata!
Irina sa va traiasca printesa si numai bucurii sa va aduca!

Cosmi, Any e binisor...am vb. cu ea pe FB ieri. O doare de numa, dar nici nu sta acasa....umbla ba pt. firma, ba la cursuri, ba dupa Ioana la gradi.
Ma bucur ca esti bine, sincer imi venea sa te bat atunci, dar am ezitat din 2 motive: era ziua mea si erai departe de mine.
Sper ca te-ai linistit acum si ti-au iesit prostiile din tartacutza.
Lui Clau nu i-a mai urcat dioptria, s-a oprit....zicea dr. ca nici nu ii va mai urca si ca la batranete el nu va mai avea nevoie de ochelari.

eu sunt innebunita dupa melodia asta:

Nici nu stiam ca o canta Akcent, pana ieri cand am auzit la radio.
Sper sa aveti o zi frumoasa, eu m-am trezit cu asa pofta de viata....se vede ca am dormit bine azi noapte.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare...eu sunt pe invers Giovan am prea dormit azi noapte s cam prafsi ieri a fost o super zi....am vb cu cuscra Any la telefon,draga de ea dar sper sa fie super

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI SI MULT NOROC IN VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Pupici dragelor!
Eu am cam disparut din peisaj ca a venit mama pt cateva zile si profitam la maxim de ea. In fiecare seara ma scoate sotul in oras, ziua bantui cu prietena mea prin magazine, la cumparaturi, cafele etc. iar mama e topita dupa Sonia, a zis ca nu a avzut in viata ei copil mai cuminte. E si tare scumpa, vesela, cum aude un pic de muzica danseaza, gangureste(canta), aplauda (cred ca o sa fie mare petrecareata si dansatoare), papa excelent (lapte tot la lingurita)doarme foarte bine, e o papusica dulce. Singurul stres e puturosenia, nu vrea sa mearga de-a busilea(sa nu vorbim de ridicat in picioare) iar daca vrea ceva nu se intinde sa se chinuie sa ajunga la respectivul obiect ci urla cat o tine gura pana cineva cedeaza cu nervii si ii ofera acel ceva.
Eu sunt tare fericita ca am reusit sa dau jos 5 kg din 10 ianuarie (mi-am luat cantar de bucatarie si imi cantaresc ce papa si incerc sa ma limitez la 1.100 cal/zi), sper pana la vara sa mai dau jos macar 8-9, cel putin sunt tare motivata acum deoarece cantarul afiseaza greutate cu 6 in fata.
Copiii sunt bine, Sonia cam muceste si tuseste dupa ce tocmai am terminat de 1 saptamana tratamentul (7 zile Augmentin) pt laringita. Vaccinurile nu le-am facut ca i s-a parut dr ca nu e chiar ok la plamani si dupa 3 zile a facut laringita. Bine ca nu a vaccinat-o
In rest, stres mare cu Cristi. Acum vreo 3 saptamani suna un vecin la usa, nu stiu ce ii spune lui Cristi si il vad pe al meu sot plecand val-vartej afara. Ma uit pe geam sa vad unde merge si in fata blocului, picase jumatate de copac pe Loganul lui de serviciu. Nu a fost mare filozofie, a trebuit doar indreptat plafonul dar oricum... Acum doua saptamani pleaca in delegatie la Slatina, vrea sa se intoarca acasa in aceeasi zi dar dupa multe insistente si amenintari accepta sa doarma la Calimanesti. Dimineata pleaca spre casa, ma suna pe la 9 ca e in Medias (deci in cateva ore ajungea), il sun pe la 11, 11.30, 12...nu raspundea. ma suan pe la 12.30 ca e la Tarnaveni langa Mures (avea de mers la un colaborator) si ca s-a rasturnat cu masina. era sa fac infarct si pana seara cand a ajuns (desi mi-a spus ca nu a patit nimik) nu am fost om. In afara de niste zgarieturi pe mana nu avea nimic. Zic "Dar la mana ce ai patit?" "A, pai m-am taiat in cioburi cand am iesit din masina!". Era sa inebunesc cand am vazut pozele cu masina cu rotile in sus iar el iesise printr-un geam, de asta se taiase ca s-a tarat sa iasa. Masina zob (caroseria), a adus-o pe platforma pana la Bistrita, i-au bagat-o la dauna totala si nu stiu daca se mai poate face (oricum reparatia depaseste suma asigurata!). Noroc ca el nu a patit nimic decat taieturile de la mana si ceva vanatai pe brat si clavicula de la centura (a ramas atarnat in centura). A doua zi dupa accident imi spune ca ii e cam rau, mergem la dr de familie cu Sonia (atunci a diagnosticat-o cu laringita) si ii spun ca nu-i e bine sotului si e cam ametit. ii ia tensiunea si are 16 cu 10 (el o are un pic cam mare oricum). Asa ca acum stres mare, urmeaza sa-l vada un cardiolog si un neurolog, plus niste investigfatii. i-am taiat cafeaua de pe lista si sper sa reusim sa tinem in frau tensiunea fara medicamente, doar di alimentatie....
Nu stiu ce a fost, parca toate s-au adunat acum...plus ca a doua zi dupa accidentul lui cand a venit masina sa-l duca la serviciu (el face naveta in alta localitate) a avut soferul ala accident in bistrita, a lovit o tipa cu o skoda intr-un sens giratoriu....Sper sa se termine seria asta neagra.
Eu inca ma surprind noaptea trezindu-ma si uitandu-ma la el cum doarme...nu-mi vine sa cred ce era sa se intample si mai ales ca e bine si nu a patit nimik la cum arata masina!!!

Am citit despre voi cam in diagonala, asa ca ma scuzati daca nu nominalizez...
Silvia, sanatate lui Alain (a plecat sotul prietenei mele in Germania si i-am zis sa-mi ia si mie OTOVOWEN sa fie in casa)
Maraki bine ai revenit!
Cosmina, si eu am Relax&Tone....si l-a cumparat o colega de a lui Cristi de la TV, l-a adus Cristi in "probe" acasa si eu in final mi l-am comandat de pe Okazii la 89.9 lei. M-a costat cu tot cu transport 105 lei. E exact acelasi produs doar ca al meu are cablu de alimentare mai scurt decat cel al colegei. Sunt tare incantata de el, toata ziua ma masez pe burta ca e mai usor decta sa faca bdomene. Mi-am luat si creme anticelulita....sper sa vad ceva rezultate!!

A, si sa ma lau si eu mi-am luat masina de paine si de vreo 4 zile prestez zilnic ca papa ai mei baieti sandwich-uri la greu. Eu mai finut asa, cate 1/4 felie si doar miez ca mie nu-mi place coaja!!!
Ma enerveaza Mozilla ca nu pot boldui....
Merg la scumpa mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La Multi Ani Alexandre!
La Multi Ani Tudor!
La Multi Ani Sabina!
Sa fiti sanatosi si norocosi.
Ana, am vazut ca ati petrecut bine de ziua baiatului. Ma bucur ca v-au iesit cat de cat planurile, cu toate emotiile legate de sanatate. Ma gandesc uneori ca si tu ai un sange rece admirabil, la cat au tot bolit copiii (asta cand ma laud singura in sinea mea, ca si eu puteam sa stau deja mai rau cu nervii la sensibilii si bolnaviciosii din dotarea proprie).
Cosmi, am vazut eu strigarea ta si am venit. Cu tine, ce sa spun. Sanatate, nu? Si nu te mai extazia la clinicile particulare. Am eu o vorba, pe care sper sa o regret candva: "fabrici de bani" si atat! Iau pielea de pe tine si-ti iau ochii cu servicii impecabile. Daca ai probleme grave si reale, singura speranta e in sistemul de stat, ala nespoit, nestralucitor cu spitale gata sa se darame si cu doctorii care au ramas in tzara. Parol, ca-s patzita. Aaa, sa nu astepti la analize, ok, merge si particularul, sau la o consultatie...Care-s liceele alea? pune-ma in tema si pe mine! Desi, eu in Bucuresti la scoli pe copii......nu prea cred ca-i dau.
Toanca, 20 mil....Sa zicem ca-i mult. Dar daca crezi ca-i ok, baiatul vostru merita orice!
Maraki, bizar sistemul si la voi. Desi daca te gandesti putin, poate e mai bine asa (invatati de mici sa faca si ei cate ceva). Sotul meu imi zice mereu ca Germania e cel mai bun loc de trait. De fapt, cred ca e cel mai nordic loc unde ar emigra daca s-ar pune problema (ca eu ash merge mai la nord).
Giova, de cand n-am mai scris eu ti-a plecat piticul, ti-a venit piticul, faci si cursuri. Bravo voua. Greu cu cel mic, dar si greu fara el. Al meu, alpinistul micutz, parca nu se mai catzara pe scaune si nu se mai balangane cu ele periculos! Dar e singurul lucru periculos pe care nu-l mai face asa frecvent. E mortaaaal. Insa urla iar noaptea si nu ma lasa sa dorm si oricum aveam restante la somn....
Despre noi? Eu am foarte mult de lucru sunt cam varza, vesnic pana peste cap. Tavi bolnavior deja de aproape 3 saptamani. Raceala, diaree, bronsiolita. Asa ca ii facem totusi aerosoli de 3 zile. Tot despre el: a inceput sa vorbeasca, ii imita pe cei mari, se joaca cu ei si e mooortal! El macar mananca bine, ca Razvi e tot dezastru: cartofi si supica goala. Ce mai mananca chiar toti 3? Supa de fasole, clatite si sarmale. In rest......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Alexandre, sa fii sanatos mereu, norocos si cu multe bucurii pana la adanci batraneti

La multi ani Sabina, blondina cu ochi frumosi Sanatate, noroc si fericire pana la adanci batraneti printeso

Ioana de Bistrita, bine ca nu a patit nimic sotul, asta e cel mai important!Super ca a venit mama ta la voi si puteti iesi in doi Sanatate ´printesei
Giova e super tare ca faci cursuri de fotografiat Si mie mi-ar placeaParca te aud mai incolo ca ti-ai cumparat aparat foto super performant
Cu kg sant la 73, sant cu + 1 de cand am stat la clinica Giuseppe ultimele doua dati cand m-a vazut, a fost surprins si ma intreba de ce am slabit atat de mult ca sant trasa la fatza L-am anuntat ca nu voi mai lucra din 14 martie, nu-i venea sa creada...stie ca nu o sa mai gaseasca vreo persoana care sa vina non-stop, fara libere deloc ( mai mult de 2 luni nu accepta nimeni )
Bee, sanatate la baiat S-au scumpit si aici alimentele, benzina, biletele de metrou si autobuz...chiriile sant mari, nu este usor la nemtalai

Aici este friiiig, rau -9 grade cand am venit de la sv

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput