Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)
Raspunsuri - Pagina 10
cosmi1975 spune:
am venit si noi de la o prajitura mai multe fete...a fost dragut...am primit si eu de la sotul un buchet de trandafiri si Bianca frezii
Giova si eu am primit de papan un martisor dragut tot facut de el...sa stii ca si eu imi amintesc de Azaz..a intrat mai demult aici la noi
Giova spune:
vai fetelor...mi-a trimis finul azi poze cu micuta Ingrid...doamne ce dulce este. Nu ma mai satur sa o privesc. cred ca po voi sufoca in aprilie cand mergem la ei. of doamne.....
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
heloo mamici cu martisoare
am gasit-o pe Azaz unde ne-a scris.....chiar cand ne ridicam poalele in cap pe la ZZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94256&whichpage=15
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
aZaZ spune:
Buna. da este exact asa cum v-am spus. Am facut contul pe cand Maria mea avea 1 an . Dar de atunci nu am mai intrat. Ce memorie grozava aveti.. Ma bucur ca nu sunt chiar straina de voi.
Citind mesajul mi-am adus aminte si de incidentul cu Maria cand ii era frica de apa.Dar de atunci am scapat si de furnici si de frica de apa.
MARIA ; ANDREI si STEFAN 36+ s
AMR 2 sapt
toanca spune:
Neata,
Hai ca dau tot eu
L-am dus pe Matei la gradi sa duca si el martisoare la fete...
Si eu am primit martisor facut de el
andiaroro spune:
aZaZ-Bine ai revenit!
Si eu imi amintesc de tine.
Fetelor, cautati bine in zapada ca sigur sunt niste ghiocei ascunsi. Pe mine ma acuca o nostalgie "ciudata" cu martisorul. Pe de o parte imi lipseste frenezia acestor zile simbolice, pe de alta sunt fericita ca am aceste amintiri.
Cosmi- Tot vroiai tu candva un no3. Poate de Sf Dumitru ....
Si eu am avut vise de genul asta bizare, care s-au implinit.
Maraki, tu aveai ceva legaturi, dar eu am patit asa cu un vecin cu care doar ma salutam. L-am visat noaptea si am fost obsedata de visul ala ca dim de la serv am sunat-o pe mama, care a fost socata. M-a intrebat ce m-a apucat cu nenea ala si i-am spus ca am visat ca a murit si... chiar murise in noaptea respectiva.
Neintelese sunt unori caile...
V-am zis ca Alex toata vacanta dansa zilnic dupa StaYing Alive si se uita in bucla la Billy Elliot? (nu-mi mai amintesc)
Se pare ca repetitiile au dat roade...Ei se incalzesc 5 minute si apoi fac balet jumate de ora, iar ultimele 10 minute sunte de dans liber. Cica s-a dezlantuit in asa hal la proba "liber aleasa" ca m-a intrebat profa cand l-am recuperat ce-i cu el si de unde schemele alea beton. Era tare incantata si nu mai contenea cu laudele.
Giova spune:
Azi noapte la 3:50 Edi s-a trezit si a venit la noi in pat...smecherul...de acum incep plimbarile de noaptea.
Haideti sa va arat poze cu finuta noastra. Doamne ce dulce este...si ii sta asa de bine in roz/mov...am stiut ce sa-i cumpar, dar si Clau:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-03-01/11:21:50
Iuliana s ainteleg ca Matei e mai bine? sau l-ai dus cu febra?
Maraki ai cautat in arhiva? sau te-ai uitat la userul lui Azaz si ai vazut ultimele mesaje postate?
Azaz ma bucur ca ati scapat de fobia cu apa si furnicile. Nu stiu ce sa zic cu gelozia pt. nr.3. Fetele cu 3 copilasi ziceau ca e mult mai lejer ca la venirea lui 2.
Ana cu sunteti bine? Si-a revenit Anastasia? acum va sarbatoriti....iar va pregatiti de party. Faci acasa?
Ghioceii i-am vazut...au rasarit si pe langa blocul nostru. tare frumosi mai sunt.
Eu nu am primit nimic d ela sot. Azi noapte in pat ma intreba, asa prin somn...daca sunt suparata ca nu mi-a luat un "martisor". I-am zis ca nu, se va revansa de 8 martie....cu varf si indesat.
Eu de 8 martie ies cu fetele la restaurant. am rezervat de acum 2 zile. de abia astept...ca si asa ne vedem odata/an....
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Mai ca nu reusesc sa ajung la cafelutza mai repede , am intrta sa va salut ca e soare si iar iesim poate il duc si la patinoar azi un pic, ieri am fist in oras la mici cumparaturi si a fost asa de cuminte ca i-am luat cadou drept rasplata ceva dulciuri si o moto mica. Ma intreaba serios la coada in magazin " auzi mama poti sa ii spui si lui tata ca am fost cuminte azi ?" se prapadeau de ras doamnele din zona, una i-a oferit Tic-Tac si asta mic "nu merci madame, tic-tac nu e pentru copii ca face rau la dinti " asta de la mine o ar e ca numai asa am scapat de tic -tac.
Cosmina ,nu te mai necajii ca lucruri ciudate apar la tot pausl, uita-le si mergi inainte.
Maraki dar chiar ai memorie fata am citit vrei 2 pagini din capitolul ala, doamne ce vremuri parca era toata lumea c hormonii la maxim ce iti face piticul? Am uitat sa iti zic ca mai nou am si eu o pasiune pt bijouri colorate mi-am luat o tona de toate culorile si cercei mari si stilul ala arabesc cu imppletituri si bilutze si clasici dar mai mari, culmea ca inainte nici nu-i remarcau dar au un farmec aparte, maia les la parul lung
Giova cum esti cu dieta, asta a mea e de belea eu tot o zi inainte una inapoi cu ea, nu ma vad eu pe termen lung ca nu imi place nu ma pot adapta deloc la meniul cu proteine pure cred ca revin eu in curand la stilul meu si bag eventual 2 zile de inot pe saptamana sa fortez un pic.Nici eu nu am primit flori ieri , era si greu ca aajuns la 18,30 acasa dar vb ta de "revanseaza" de 8 martie
Azaz bun venit/revenit, eu nu imi aminteam sincera sa fiu dar eu sunt mai aiurita din fire
La noi e un soare de am tras draperiile dar sunt minus un grad la ora asta
toanca spune:
Giova, nu a mai facut febra Matei.
Asa ca asta a fost motivul pentrucare l-am dus la gradi.
Si eu ies pe 9 martie cu fetele seara la restaurant, asa ca sotul o sa trebuiasca sa aiba grija de copil.
Mie sotul mi-a adus doar un martisor ca practic asta se da de martisor
maraki spune:
Buna ziua de la Germanica,
Ana wowww ce vis ai avut!!! Nu stiu daca am pove si aici, cand era frati-miu plecat in Austria, am visat intr-o noapte ca m-am dus la mama si cand am sunat, mi-a deschis frati-miu si mi-a cerut o tigara buna. Noi nu stiam ca vine acasa in perioada aia...a doua zi m-am dus la mama si cine imi deschide usa? frati-miu iar primele cuvinte: da-mi o tigara buna Eu fumam numai Kent atunci.
Bravo si felicitari lui Alex pt talentul de dansator Si nu mai tin minte: i-am urat La multi ani cu sanatate si noroc de ziua lui? Si eu imi aduc aminte de zilele care erau chiar de primavara pe 1 Martie in Ro ( in vremurile cand mergeam la scoala ) Parca era competitie in clasa:care are mai multe martisoare in piept Imi placeau atat de mult, mai ales cele din sticla in diferite forme
Eu n-am primit nimic de 1 Martie, la greci nu este sarbatoarea asta si vad ca Giorgos nu se conformeaza traditiei noastre. In schimb am fost astazi sa imi caut pantofi; nu am gasit nimic pe gustul meu Vreau ceva elegant, cu toc dar nu chiar subtire, sa pot sa ma misc cu ei fara sa ma doara picioarele. Am vazut in schimb la un magazin hippie un pardesiiiuuu Wooow cat de tare era si pe gustul meu 100% Costa la reducere 154 euroi, macar sa il mai gasesc pana imi permit sa dau atat pe el Este negru, cambrat si are model de floricele in relief din catifea ( tot negre sant ) iar pe spate putin mai jos de gat, scrie finut cu rosu numele de marca ( am uitat cum se numeste )
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5